Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Ty na siły nadprzyrodzone nie zwalaj, :lol: moze wstawiasz zdjęcie, przed zmnieszeniem, albo zapominasz po zmniejszeniu zapisac zmian :lol:

Piko - zdjęcie mam wrzucone na serwer w Photobucket i widzę wyraźnie, że jest 500x375

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Piko - zdjęcie mam wrzucone na serwer w Photobucket i widzę wyraźnie, że jest 500x375
Faktycznie :roll:

Uwaga wstawiam tu zdjęcie z Twojej galerii na photbukecie

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Faktycznie zmienia rozmiar :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A WIDZISZ! :cool1:
A mnie nikt nie chciał wierzyć :placz:
Mało tego, usunełam nawet to zdjęcie z Photobucket, zmniejszyłam u siebie na dysku i wstawiłam na serwer jeszcze raz!
I nadal jest za duże.
Tak jaby dogomania zapamietała to pierwsze i koniec.

MMbbaj, pewnie już dawno pojechaliście.... ale na forty bez problemu można dojechać, tylko trzeba uważać, bo jest lód na drodze

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Sprawdziłem u siebie ... Jest 500 x 375 :roll: ;) ...

No jak sprawdzam na Magi albumie , to też jest 500x375, ale wsprobuj go tu wstawic :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: ale Leon zrobił sobie irokeza :razz::evil_lol:
Leon też dzis walczył z kulkami :lol:

Oczywiście, wszystkie kulki należy pożreć :lol:

Moja mama w tunelu na lodzie...

Posted

Wprawdzie wstawiam tylko dla siebie, ale co tam :evil_lol: :evil_lol: :mad::evil_lol:

no jak to tylko dla siebie, a my to co??
My zaglądamy i podziwiamy te wygibasy i śnieżne szaleństwa Leoonka :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

no jak to tylko dla siebie, a my to co??
My zaglądamy i podziwiamy te wygibasy i śnieżne szaleństwa Leoonka :loveu: :loveu:

och, chciałam tylko sprawdzić, bo poczułam się taka samotna :placz: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']ależ się Leon wyganiał :multi:

no, biedak tylko w weekend ma okazję, w ciagu tygodnia tylko godzinny spacer od 22.00...:-(

a niebieskie wychodzą jak nie albo jest mało słońca - pewnie da się to jakoś zlikwidować ustawieniem balansu bieli ale jak :niewiem:

na pewno można poustawiać, ale nie wiem, czy w takim g....nym aparacie, jaki mam ja :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']To ten śnieg... Bo ludzie i psy już nie są niebiescy :cool1:
ale normalnie snieg jest bialy a nie niebieski i mnie to niebieskie wkurza :mad: