Maga100 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Alfik napisał(a): Maga kiedy spacerek? jestem zarżnięta czasowo, ale pamietam. Jak tylko będę miała wolny weekend, to dam znać Alicja, Gucio na sznurku, bo on jest bardzo żywiołowy i biegający, a zabawa miała miejsce w galerii mojego taty. W galerii z porcelaną 8) Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 i spacerek w lesie podaję patyczek: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Jakto bezsensowne , jest Prezentacja Ogonków i Poop :lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Jakto bezsensowne , jest Prezentacja Ogonków i Poop :lol: oczywiście masz na myśli tylko i wyłącznie psie poopy :evilbat: a tu była prawdziwa walka, taka z warczeniem :smhair2: Quote
asher Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Maga100 napisał(a):zabawa miała miejsce w galerii mojego taty. W galerii z porcelaną 8) Odważnego masz tatę :o :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 No psie , psie przecie po ludzkich poopach nie patrze a ludzie nie maja ogonków :oops: Ta woda to na ostudzenie piecholków po walce :roll: 8) Quote
asher Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Jakto bezsensowne , jest Prezentacja Ogonków i Poop :lol: oczywiście masz na myśli tylko i wyłącznie psie poopy :evilbat: a tu była prawdziwa walka, taka z warczeniem :smhair2: Maga, te zdjęcia były robione w Warszawie? :o Gdzie są takie świetne tereny spacerkowe, z wodą??? :o Quote
daga10011 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 fotki extra,a leon lew normalnie jak o patyka walczy :lol: Quote
Maga100 Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ta woda to na ostudzenie piecholków po walce :roll: 8) trzeba było ostudzić emocje po walce o patyczek :lol: asher napisał(a):Maga, te zdjęcia były robione w Warszawie? :o Gdzie są takie świetne tereny spacerkowe, z wodą??? :o Asher, chciałabym, żeby to było w Warszawie... :roll: Było na Mazurach, tam jest raj dla psów :( Quote
PIKA Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alfik']Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: Maga super bijatyki :klacz: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alfik']Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: Maga super bijatyki :klacz:no tak przeciez arima ma problemy z pamiecią :-? :wink: :lol: Quote
arima Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alfik napisał(a):Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: : :o :o :o a poinformowałaś mnie,że leżysz???? :evil: Quote
malawaszka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Maga aleee ekstraaa foty :laola: więcej więcej :angel: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 Malawaszko :lol: :wink: Gucio na różnych etapach rozwoju ratunku, wielkolud chce mnie zjeść :shocked!: a co to tam za siatką? :o nie budźcie mnie! powiedziałem, że nie :evil: no dobra, ewentualnie.... :lol: Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ale Leon ma fajnych kolegów!!! :angel: :angel: :angel: WIĘCEJ FOT!!! Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ale Gucio fajny :angel: taki MIĘTKI :wink: Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 arima napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alfik napisał(a):Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: : :o :o :o a poinformowałaś mnie,że leżysz???? :evil: a to nie było oczywiste ? :o Gucio spioszek :angel: Quote
arima Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 PIKA napisał(a):arima napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alfik napisał(a):Czekamy :roll:PIKA wymiękła :roll: :lol: Nie wymiekłam, tylko tyle czasu leżałam zwinięta w kłebek i na Arime czekałam :evil: I nie przyszła :cry: a ja wstac musiałam :cry: : :o :o :o a poinformowałaś mnie,że leżysz???? :evil: a to nie było oczywiste ? :o : :o co było oczywiste??? :o że leżałaś zwinięta w kłębek??? :o :lol: :lol: Quote
Recommended Posts