Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'] a
potem jak Pika powiedziała, że idzie zapalić, to powiezdzieli PRZEZ MEGAFON, że palić nie wolno

No wlasnie tam jakis podsluch maja :roll:

[quote name='Maga100[b']Acha, i na lód idzie się (JUŻ W ŁYŻWACH!!!) po schodach: najpierw w górę, a potem w dół :stupid:

a nie odwrotnie? :roll:

[quote name='Maga100']i wywrzaskiwał dopóty, dopóki Pika nie huknęła "ZARAZ K....A!" :evil_lol:
Bo z nimi tak trzeba :evil_lol:

I co mnie zaciekawiło,

W regulaminie LODOWISKA jest napisane że Nie wolno wchodzić i czegos tam robić na materacach :crazyeye: Na jakich kurna materacach??? :roll:

Posted

[quote name='asher']Z I też obsługa jest chamowata, jakby zamrożony obrazek poprzedniego ustroju politycznego :mad:

Dokładnie tak!
Tym chłopaczkom młodym chyba się wydawało, że padniemy przed nimi na twarz, bo z obsługi są :mad: Ze jakiś respekt odczujemy :evil_lol: I on mi jeszcze mówi, że pracuje tam od 12 lat! :evil_lol: Ciekawe, jakoś go nie pamietam, poza tym o ile wiem dzieci się nie zatrudnia :roll:
I dlatego też jutro Pika kupuje łyżwy i jedziemy na forty :multi: Gdzie nie ma żadnej socjalistycznej obsługi, gdzie mozna pić, palić, jeździć z plecakiem jak długo się chce i w którym kierunku i ZA DARMO! :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
I dlatego też jutro Pika kupuje łyżwy i jedziemy na forty :multi:
Nie wiem jak będzie z tym kupowaniem jutro bo zajrzalam na konto
Marnie to wygląda :shake:
Chyba się do mamusi usmiechne :shake:

Posted

[quote name='PIKA']No wlasnie tam jakis podsluch maja :roll:

dokładnie :evil_lol:

I co mnie zaciekawiło,

W regulaminie LODOWISKA jest napisane że Nie wolno wchodzić i czegos tam robić na materacach :crazyeye: Na jakich kurna materacach??? :roll:

tak, to było najlepsze :evil_lol: Nie wolno siedzieć i chodzić po MATERACACH!!! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']tak, to było najlepsze :evil_lol: Nie wolno siedzieć i chodzić po MATERACACH!!! :evil_lol: :evil_lol: Ale śnić erotycznie można :evil_lol: Waszka by się ucieszyła :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
A ile kosztuja takie przeciętne łyżwy?

No widzialam dzisiaj i po 400 zł :roll:
Ale widzialam reklamy GOSPORTU to za 100 mozna juz kupić

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Ale jedno zdjecie ci sie za duże wrzepiło... Straszna Evelina przybędzie - i ci zamieni... A to takie śliczne łapska .... :loveu:

Niniejszym oświadczam, że usiłowałam podmienić zdjęcie (na serwerze już zmniejszone), ale nie umiem podmienić :placz:
W "edit" widzę zdjęcia, a nie linki, nie chce się skasować i w ogóle NIE UMIEM! :placz:

Posted

[quote name='asher']Dziewczyny, uważajcie z tymi fortami, bo ostatnio jakichś wielkich mrozów nie było ;)

wysle najpierw TZ na zbadanie terenu :evil_lol:
Nie utopi się, bo tam do pasa jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Niniejszym oświadczam, że usiłowałam podmienić zdjęcie (na serwerze już zmniejszone), ale nie umiem podmienić :placz:
W "edit" widzę zdjęcia, a nie linki, nie chce się skasować i w ogóle NIE UMIEM! :placz:
zdjęcia w calości kasujesz klawiszem ktorym ormalnie kasujesz np litery
Wystarczy nim przesuwać ;)

Posted

[quote name='Maga100']Ale nie da się zaznaczyc tylko jednego zdjęcia!
no dobra wykasuję wszystkie i wstawię jeszcze raz :angryy: Maga, no co ty? Da się!!! Nie raz wywalałam foty podczas cytowania. Nie musisz zdjęcia zaznaczać, kliknij myszką w miejsce zaraz za zdjęciem i naciśnij backspace...

Posted

Albo jestem głupia. albo zmęczona, albo nie wiem co!
Wykasowałam wszystkie zdjęcia! Wstawiłam od poczatku! To z łapkami jest już zmniejszone (jeszcze raz sprawdziłam na serwerze!!!), wstawiłam i..... i wstawiło się za duże!!!!!
Nie kapuję :shake:

O proszę, wstawiam i co?

Posted

[quote name='Maga100']Albo jestem głupia. albo zmęczona, albo nie wiem co!
Wykasowałam wszystkie zdjęcia! Wstawiłam od poczatku! To z łapkami jest już zmniejszone (jeszcze raz sprawdziłam na serwerze!!!), wstawiłam i..... i wstawiło się za duże!!!!!
Nie kapuję :shake:

O proszę, wstawiam i co?

No i łapsko :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Maga100']:angryy:
UMNIE!!!!
tylko tu jakieś czary oddziaływują! :roll:
Ty na siły nadprzyrodzone nie zwalaj, :lol: moze wstawiasz zdjęcie, przed zmnieszeniem, albo zapominasz po zmniejszeniu zapisac zmian :lol: