Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :loveu:ostatnia fotka łapki i kostka :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'] a potem jak Pika powiedziała, że idzie zapalić, to powiezdzieli PRZEZ MEGAFON, że palić nie wolno No wlasnie tam jakis podsluch maja :roll: [quote name='Maga100[b']Acha, i na lód idzie się (JUŻ W ŁYŻWACH!!!) po schodach: najpierw w górę, a potem w dół :stupid: a nie odwrotnie? :roll: [quote name='Maga100']i wywrzaskiwał dopóty, dopóki Pika nie huknęła "ZARAZ K....A!" :evil_lol: Bo z nimi tak trzeba :evil_lol: I co mnie zaciekawiło, W regulaminie LODOWISKA jest napisane że Nie wolno wchodzić i czegos tam robić na materacach :crazyeye: Na jakich kurna materacach??? :roll: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 miooooooooooooooooooooooooodzio :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Z I też obsługa jest chamowata, jakby zamrożony obrazek poprzedniego ustroju politycznego :mad: Dokładnie tak! Tym chłopaczkom młodym chyba się wydawało, że padniemy przed nimi na twarz, bo z obsługi są :mad: Ze jakiś respekt odczujemy :evil_lol: I on mi jeszcze mówi, że pracuje tam od 12 lat! :evil_lol: Ciekawe, jakoś go nie pamietam, poza tym o ile wiem dzieci się nie zatrudnia :roll: I dlatego też jutro Pika kupuje łyżwy i jedziemy na forty :multi: Gdzie nie ma żadnej socjalistycznej obsługi, gdzie mozna pić, palić, jeździć z plecakiem jak długo się chce i w którym kierunku i ZA DARMO! :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O mamo kochana ! Jaki cudny Leon !!!! Ale jedno zdjecie ci sie za duże wrzepiło... Straszna Evelina przybędzie - i ci zamieni... A to takie śliczne łapska .... :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'] I dlatego też jutro Pika kupuje łyżwy i jedziemy na forty :multi: Nie wiem jak będzie z tym kupowaniem jutro bo zajrzalam na konto Marnie to wygląda :shake: Chyba się do mamusi usmiechne :shake: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='PIKA']No wlasnie tam jakis podsluch maja :roll: dokładnie :evil_lol: I co mnie zaciekawiło, W regulaminie LODOWISKA jest napisane że Nie wolno wchodzić i czegos tam robić na materacach :crazyeye: Na jakich kurna materacach??? :roll: tak, to było najlepsze :evil_lol: Nie wolno siedzieć i chodzić po MATERACACH!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dziewczyny, uważajcie z tymi fortami, bo ostatnio jakichś wielkich mrozów nie było ;) A ile kosztuja takie przeciętne łyżwy? Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']tak, to było najlepsze :evil_lol: Nie wolno siedzieć i chodzić po MATERACACH!!! :evil_lol: :evil_lol: Ale śnić erotycznie można :evil_lol: Waszka by się ucieszyła :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 asher napisał(a): A ile kosztuja takie przeciętne łyżwy? No widzialam dzisiaj i po 400 zł :roll: Ale widzialam reklamy GOSPORTU to za 100 mozna juz kupić Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Ale jedno zdjecie ci sie za duże wrzepiło... Straszna Evelina przybędzie - i ci zamieni... A to takie śliczne łapska .... :loveu: Niniejszym oświadczam, że usiłowałam podmienić zdjęcie (na serwerze już zmniejszone), ale nie umiem podmienić :placz: W "edit" widzę zdjęcia, a nie linki, nie chce się skasować i w ogóle NIE UMIEM! :placz: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Dziewczyny, uważajcie z tymi fortami, bo ostatnio jakichś wielkich mrozów nie było ;) wysle najpierw TZ na zbadanie terenu :evil_lol: Nie utopi się, bo tam do pasa jest :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Niniejszym oświadczam, że usiłowałam podmienić zdjęcie (na serwerze już zmniejszone), ale nie umiem podmienić :placz: W "edit" widzę zdjęcia, a nie linki, nie chce się skasować i w ogóle NIE UMIEM! :placz: zdjęcia w calości kasujesz klawiszem ktorym ormalnie kasujesz np litery Wystarczy nim przesuwać ;) Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Maga, wykasowujesz za duże zdjęcie (identycznie, jak tekst - backspacem ;) ) I wstawiasz nowe - identycznie jak pisząc normalnego posta ;) Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Ale nie da się zaznaczyc tylko jednego zdjęcia! no dobra wykasuję wszystkie i wstawię jeszcze raz :angryy: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Ale nie da się zaznaczyc tylko jednego zdjęcia! no dobra wykasuję wszystkie i wstawię jeszcze raz :angryy: Maga, no co ty? Da się!!! Nie raz wywalałam foty podczas cytowania. Nie musisz zdjęcia zaznaczać, kliknij myszką w miejsce zaraz za zdjęciem i naciśnij backspace... Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Albo jestem głupia. albo zmęczona, albo nie wiem co! Wykasowałam wszystkie zdjęcia! Wstawiłam od poczatku! To z łapkami jest już zmniejszone (jeszcze raz sprawdziłam na serwerze!!!), wstawiłam i..... i wstawiło się za duże!!!!! Nie kapuję :shake: O proszę, wstawiam i co? Quote
Lucy* Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100']Albo jestem głupia. albo zmęczona, albo nie wiem co! Wykasowałam wszystkie zdjęcia! Wstawiłam od poczatku! To z łapkami jest już zmniejszone (jeszcze raz sprawdziłam na serwerze!!!), wstawiłam i..... i wstawiło się za duże!!!!! Nie kapuję :shake: O proszę, wstawiam i co? No i łapsko :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100'] O proszę, wstawiam i co? NO I DOBRZE .... Quote
Maga100 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NO I DOBRZE .... Taak? Ciekawe, bo mi się strona rozjeżdża :hmmmm: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :turn-l:A Maga nie umie zmniejszyc i wstawic zdjęcia :turn-l: Quote
Maga100 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']:turn-l:A Maga nie umie zmniejszyc i wstawic zdjęcia :turn-l: :angryy: UMNIE!!!! tylko tu jakieś czary oddziaływują! :roll: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100']:angryy: UMNIE!!!! tylko tu jakieś czary oddziaływują! :roll: Ty na siły nadprzyrodzone nie zwalaj, :lol: moze wstawiasz zdjęcie, przed zmnieszeniem, albo zapominasz po zmniejszeniu zapisac zmian :lol: Quote
Recommended Posts