dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Jessu, nie pij już więcej :roll: Przecież pisze, że jedziemy autem, więc podjedziemy po ciebie :cool3: Warzywie na łyżwach :evil_lol: nie moge nie pic jak to piffo tak stoi i tak patrzy z nad tej puszki ;) a to jedna ze wspominek ;) Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']hahhahah ASHER ZALUJŻałuję :-( Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 asher napisał(a):Żałuję :-( za malo :mad: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Malawaszko, ale ja zabieram z Żoliborza, więc jak bedziesz w poblizu, to chetnie :diabloti: Debe, nie patrz w oczy piwu, to cię nie będzie prowokować :p Asher, czy ty jesteś obłożnie chora?? :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'] Debe, nie patrz w oczy piwu, to cię nie będzie prowokować :p ale tego sie nie da bo ono tak tanczy :bigcool: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 MAGA TO NIE BĘDĘ - WIELKIE DZIĘKI WIESZ???!!! :shake: A MYŚLAŁAM, ŻE JESTES FJNA KOLEZANKA :placz: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Asher, czy ty jesteś obłożnie chora?? :shake: Nie. Ale pewna wstydliwa przypadłość towarzysząca tej odmianie grypy sprawia, że nie powinnam się za bardzo od domu oddalać :oops: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Debe, proszę zabrać tego śnieżnego potwora w zielonej kurtce z mojej galerii!! :angryy: :angryy: [quote name='malawaszka']MAGA TO NIE BĘDĘ - WIELKIE DZIĘKI WIESZ???!!! :shake: A MYŚLAŁAM, ŻE JESTES FJNA KOLEZANKA :placz: ach, czasem się zdarzy, że ktoś tak pomysli... :diabloti: Nie wiem zupełnie czemu :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 alez ten sniezny potffor to tylko dodatego mnie chodzi o ten tajemniczy czarny punkcik ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Nie. Ale pewna wstydliwa przypadłość towarzysząca tej odmianie grypy sprawia, że nie powinnam się za bardzo od domu oddalać :oops: Hmm, może jednak do jutra ci przejdzie. W końcu ta przypadłość jest następstwem czegos, więc zlikwiduj przyczynę :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']ach, czasem się zdarzy, że ktoś tak pomysli... :diabloti: Nie wiem zupełnie czemu :hmmmm: NO JA TEŻ NIE WIEM :angryy: ] ashet ty lepiej nie wychodź!!! bo warszawa i tak ma już przes**** :shake: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']alez ten sniezny potffor to tylko dodatego mnie chodzi o ten tajemniczy czarny punkcik ;) :evil_lol: ychy i kadrować i wycinać nagle się, dziw, odumiałaś :angryy: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100']Hmm, może jednak do jutra ci przejdzie. W końcu ta przypadłość jest następstwem czegos, więc zlikwiduj przyczynę :diabloti: Dziś jadłam tylko rozgotowany ryż i węgiel. Na razie nie pomaga :shake: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 qrcze to wez nifuroksazyd :D albo starte jablko banan + lyzke spirytusu :D pomaga :cool1: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nifuroksazyd zeżarły psy :diabloti: Jabłka, banana, spirytusu nie posiadam, a nie mam odwagi udac się do tesco na zakupy. A tak w ogólr może zmienimy już temat? :oops: Waszka :eviltong: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Nifuroksazyd zeżarły psy :diabloti: Jabłka, banana, spirytusu nie posiadam, a nie mam odwagi udac się do tesco na zakupy. A tak w ogólr może zmienimy już temat? :oops: Waszka :eviltong: no to jeszcze pozostaje Ci wlozenie sobie butelki kiedys byla taka praktyka baaardzo daaaaaawno temu jest w kilu knigach z patologii niektorzy ja do dzis stosuja Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 asher napisał(a): A tak w ogólr może zmienimy już temat? :oops: Zmienimy, tylko mi powiedz jeszcze zcemu ta niby przypadlośc jest wstydliwa? :hmmmm: Bo nie wiem :roll: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']no to jeszcze pozostaje Ci wlozenie sobie butelki kiedys byla taka praktyka baaardzo daaaaaawno temu jest w kilu knigach z patologii niektorzy ja do dzis stosuja :crazyeye: no asher lepiej nie stosuj bo i TY trafisz do knigi z patologiii :crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']no to jeszcze pozostaje Ci wlozenie sobie butelki Buhahahahaha!!!! Asher, butelka + łyżwy = Stegny jutro! :evil_lol: :evil_lol: Tylko uważaj jak będziesz się przewracać, co byś sobie czegoś nie stłukła :megagrin: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Zaraz sobie włożę butelkę! Z piwem, do otworu gębowego. Bo na trzeźwo to się z wami nie da :angryy: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Zaraz sobie włożę butelkę! Z piwem, do otworu gębowego. Bo na trzeźwo to się z wami nie da :angryy: nie nie da się z wami, nie da :evil_lol: Mnie się Żywczyk chłodzi :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 asher napisał(a):Zaraz sobie włożę butelkę! Z piwem, do otworu gębowego. No na sraczke to na pewno nie pomoze :diabloti: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PIKA napisał(a):No na sraczke to na pewno nie pomoze :diabloti:Mam to w... Bo na pewno mi bardziej nie zaszkodzi :diabloti: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 a ja mam jeszcze tez piffko ;) ASHER ale alkohol tak serio wiarze wiec napij sie ;) a co do knigo to jest poczatek XIX w a kolega chirurg mial w realu taki przypadek :shake: no to zmienmy temat ;) to moge opowiedziec w realu ;) Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']ASHER ale alkohol tak serio wiarze wiec napij sie ;) Asherkowi nie trzeba tego dwa razy powtarzać :diabloti: Quote
Recommended Posts