dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ale kozackie foty Leon jest mega fotogeniczny po kim on to ma :roll: ;) Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='dbsst'] Leon jest mega fotogeniczny po kim on to ma :roll: ;) Leon ma naturalny wdzięk :evil_lol: :evil_lol: Po kim - nie mam pojęcia, bo na pewno nie po mnie :angryy: Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Maga, ten kaganiec chyba jednak jest ciut za mały na niego. Mam na myśli koszyk, Leon chyba nie za bardzo może w nim pysk uchylić? W razie czego mam i większy ;) Quote
Patka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ale jak męsko w nim wygląda ... nie chcę sie panoszyc ale przestawilabym na skórkowy w typie psów bojowch - polecam :) super fotki :loveu: Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='asher']Maga, ten kaganiec chyba jednak jest ciut za mały na niego. Mam na myśli koszyk, Leon chyba nie za bardzo może w nim pysk uchylić? W razie czego mam i większy ;) Może uchylić bez problemu, nie rozdziawi się tylko. Jest po prostu niedopasowany, ciasno ma te rzemyki. A i tak zapinam mu tak, że jak sie postara to sobie ściągnie [quote name='Patka']ale jak męsko w nim wygląda ... nie chcę sie panoszyc ale przestawilabym na skórkowy w typie psów bojowch - polecam :) super fotki :loveu: Ależ panosz się do woli :lol: Kaganiec jest pożyczony od Asher i w najbliższych planach bedzi skórzany albo plastikowy, ale pani musi najpierw zarobic jakiś grosz :angryy: Quote
Patka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 alez dziękuję :lol: Oj tak ten Lilowy sporo kosztował, ale wart był wygląda w nim jak Hanibal :cool1: polecam ;) Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Polecam plastikowy. Moim zdaniem najfajniejszy, lżejszy od metalowego, nos na mrozie psu nie przymarza, a dużo łatwiejszy w pielęgnacji od skórzanych, no i jednak chyba też lżejszy, zwłaszcza od pełnych skórzanych, o jakich pisze Patka. Skóra jest niestety fatalna, jeśli chodzi o pielęgnację, no i dośc szybko sie odkształca, sztywnieje. Zostały mi po moich psach skórzane z rzemyków, włascicie po jednym sezonie nadaja się do wyrzucenia :shake: A jak pies się dobrze postara, to każdy kaganiec sobie ściagnie ;) Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Tez się skłaniam ku platikowemu, ale najpierw musi byc pieniądz :angryy: A tu ni widu ni słychu :angryy: Aher, bo ty się znasz: jak na parku jest tabliczka, że psy mogą w wchodzić na smyczy, ale park leży w obrębie gminy, na której obowiązuje przepis kaganiec albo smycz, to mogę olać tabliczkę i puszczac tam Leona w kagańcu bez smyczy? :hmmmm: Acha i park należy do gminy! Quote
asher Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Maga, po pierwsze w warszawie już nie ma gmin, tylko dzielnice ;) A po drugie to niestety nie mam pojęcia :niewiem: Zwróc się z tym do BeatyG, znajdziesz ją na "Prawie", albo na OT w wątku o Chmielewskiej ;) Sama jestem ciekawa :hmmmm: Quote
Maga100 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='asher']Maga, po pierwsze w warszawie już nie ma gmin, tylko dzielnice ;) A po drugie to niestety nie mam pojęcia :niewiem: Zwróc się z tym do BeatyG, znajdziesz ją na "Prawie", albo na OT w wątku o Chmielewskiej ;) Sama jestem ciekawa :hmmmm: oj wiem, że nie gminy, ale dzielnica to bardziej skompliowane do pisania słowo o 1.00 w nocy :diabloti: Zwrócę się jutro, dzisiaj juz się zwracam w kierunku łoża :p Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Maga100']Leon ma naturalny wdzięk :evil_lol: :evil_lol: Po kim - nie mam pojęcia, bo na pewno nie po mnie :angryy: a bo ja wiem czy nie po Tobie ma ten urok i wdziek modela z powolania widze pewne podobienstwo miedzy Wami a odbiciem Aparacianym hahahhahaha cokolwiek mialam na mysli ;) hahahaha ja jakas taka dzis nie uczesana z myslami :shake: wspaniale fotki :d tereny takie tez jkos dziwnie znajome ;) Quote
anetta Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :eek2: O matko! leon w namordniku :scared: A czemu go nosi? Moze juz to pisalas ale mam sporo do nadrobienia i nie chce mi sie wracac do poprzednich postow :oops: Oh, Leonie, Ty brutusie :cool1::oops: Quote
Maga100 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='anetta']:eek2: O matko! leon w namordniku :scared: A czemu go nosi? Moze juz to pisalas ale mam sporo do nadrobienia i nie chce mi sie wracac do poprzednich postow :oops: Oh, Leonie, Ty brutusie :cool1::oops: Pisałam tysiąc razy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ma kaganiec, ponieważ dużo biega bez smyczy, a więc: a - Straż Miejska b - inni ludzie c - zjada wszystkie świństwa d - czasem się szczerzy na innych samców i bynajmniej nie jest to szczery, serdeczny uśmiech :cool1: Quote
Maga100 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Leon taki poważny w namordasie :roll: Alicja, bo on już nie jest dzieckiem! :roll: :razz: Quote
asher Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Powiem wam, że kaganiec to naprawdę wspaniały wynalazek :) Mnie, jako włascicielce psa daje ogromny komfort, NIKT się do mnie nie przyczepia. A jaką mam satysfakcję, gdy wolniutko przejeżdża obok mnie SM, albo policja (czasem ewidentnie jadą w moim kierunku ze względu na moje psy), a potem szybciutko sobie odjeżdżają :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 asher napisał(a):Powiem wam, że kaganiec to naprawdę wspaniały wynalazek :) Mnie, jako włascicielce psa daje ogromny komfort, NIKT się do mnie nie przyczepia. A jaką mam satysfakcję, gdy wolniutko przejeżdża obok mnie SM, albo policja (czasem ewidentnie jadą w moim kierunku ze względu na moje psy), a potem szybciutko sobie odjeżdżają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja tak miałam z Harleyem;), on ślicznie chodził przy nodze bez względu czy był na smyczy czy nie , więcidąc na spacer smycz sobie luźno dyndała a psiur szadł i panowie z psiarni :razz:jadąc samochodem zawsze zwalniali i jak zobaczyli że pies jest zapięty szybciorkiemodjeżdżali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Asher dobrze prawi :evil_lol: Koniec z nerwowym rozglądaniem się za SM, koniec dyskusji z panikującymi ludźmi, bo Leon przebiegł 15metrow od nich. Jedne co, to to że nie mogę mu rzucać patyków i na to biedak musi czekać do weekendu... Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 My od wiosny na nowo zaczynamy oswajanie kagańca :roll: Quote
asher Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A czemu dopiero od wiosny? :-o To takie postanowienie noworoczne? :lol: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Maga100'], koniec dyskusji z panikującymi ludźmi, bo Leon przebiegł 15metrow od nich. Znam to . A jak labrador z tą swoją charakterystyczną ufnością i serdecznością zwraca się do przechodzącej osoby, a taka cholera jak zbój patrzy ,albo odsuwa się jak od odszczepieńca. Znasz to Maga? Na pewno. Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 asher napisał(a):A czemu dopiero od wiosny? :-o To takie postanowienie noworoczne? :lol:bo mu sie teraz śnieg nawsadza a jak juz bedzie w kagańcu to go zeżre :mad: Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 asher napisał(a):Alu, to ćwiczcie w domu! :lol:a wiesz że o tym pomyslałam tylko musze kupić jakies coś barrrrdzo smacznego :evil_lol: Quote
Recommended Posts