Alka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Leona ogarnął szał :lol: Nie tylko Leonek miał przednią zabawę :loveu:... Maga, extra foteczki !:multi: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='Alka'] Nie tylko Leonek miał przednią zabawę :loveu:... Wiem, wiem, pies jest tylko pretekstem ;) Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 super foteczki rewelacja widze ze niezła impra tu była haha Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 ło matko i nie baliśta się tak chodzić po lodzie:crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='agabass']super foteczki rewelacja widze ze niezła impra tu była haha gospodarza tylko zabrakło :angryy: cd lodowego tańca mozna też na rowerze.... :roll: pa pa, to koniec Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='agabass']ło matko i nie baliśta się tak chodzić po lodzie:crazyeye: Nie, lód był gruby :cool1: Poza tym tam woda jest raptem do pasa, jakby co :p Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Maga, fajny ten wasz pretekst :multi: :multi: :multi: Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100']Nie, lód był gruby :cool1: Poza tym tam woda jest raptem do pasa, jakby co :p a skąd wiesz wchodziłaś bo ja to tam ani w lato a tym bardziej w zimę nie chciałabym sie pluskać:lol: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='agabass']a skąd wiesz wchodziłaś bo ja to tam ani w lato a tym bardziej w zimę nie chciałabym sie pluskać:lol: Oczywiście, latem zarzywam kąpieli ;) ;) Po prostu WIEM :evil_lol: Quote
agabass Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100']Oczywiście, latem zarzywam kąpieli ;) ;) Po prostu WIEM :evil_lol: a chybaże tak już nie wnikam niech to będzie twoja słodka tajemnica ;) Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100']Oczywiście, latem zarzywam kąpieli ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eh - rzycie !!! Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100'] buuahaha Leon chciał wygryść przerębel i połowić rybki???? :razz: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eh - rzycie !!!Haniu :crazyeye: Ty przeklinasz???!!! :crazyeye: :shake: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='malawaszka']buuahaha Leon chciał wygryść przerębel i połowić rybki???? :razz: Oczywiście, to pies pracujący i łowiący :cool1: Oh, Haniu właśnie coś mi się nie podobało w tym wyrazie, ale nie wiedziałam co :evil_lol: Widać, ta "rzyć" jakoś bardziej mi przypasowała.... :p Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='asher']Haniu :crazyeye: Ty przeklinasz???!!! :crazyeye: :shake: Noooo :oops: :oops: niestety tak .... :oops: A tak a propos - mam dla Ciebie sławojkę ! Śliczna ! Później oglądniesz w geziowej galeryjce . W ogóle to chciałam napisać Magdzie , że ma śliczny pretekst - ale gdzie tam !!! OCZYWIŚCIE MNIE UPRZEDZIŁAŚ ! :angryy: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Noooo :oops: :oops: niestety tak .... :oops: Ech, do rzyci z takim życiem! Pasmo rozczarowań :shake: A tak a propos - mam dla Ciebie sławojkę ! Śliczna ! Później oglądniesz w geziowej galeryjceJuż się nie mogę doczekać sławojeczki :multi: I to specjalnie dla mnie!!! Och, Haniu :loveu: W ogóle to chciałam napisać Magdzie , że ma śliczny pretekst - ale gdzie tam !!! OCZYWIŚCIE MNIE UPRZEDZIŁAŚ ! :angryy:Ale ja wcale nie napisałam, że jest śliczny :evil_lol: Choć jest ;) Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='asher'] Ale ja wcale nie napisałam, że jest śliczny :evil_lol: Choć jest ;) [B]Czekaj - muszę sprawdzić - ale napisałaś że PRETEKST coś tam, cos tam ! :cool1: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tez ich widzialam, koło mnie jechali i jeden debli mial jakąs trąbke przy tym rowerze :angryy: , czy cós innego co wydawało jakiś dziwny dźwięk I ciagle tego użwal az się Saba wkurzyla i zaczęła ich obszczekiwać :angryy: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='PIKA']Tez ich widzialam, koło mnie jechali i jeden debli mial jakąs trąbke przy tym rowerze :angryy: , czy cós innego co wydawało jakiś dziwny dźwięk I ciagle tego użwal az się Saba wkurzyla i zaczęła ich obszczekiwać :angryy: Trzeba było puścić Sabę :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak szybko można uciekać rowerem po lodzie :hmmmm: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Maga100']Trzeba było puścić Sabę :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak szybko można uciekać rowerem po lodzie :hmmmm: :diabloti: A wiesz, nie przyszlo mi do glowy sprawdzic :mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 kurde trzeba było puścić :angryy: nie cierpimy tych trąbek - Luna siię ich boi i spyla :shake: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 saba rowery olewa, nawet jak piszczą hamulce, ale ten ją wkurzył :mad: i mialam wrazenie że robil to złośliwie :mad: bo czym głosniej ona szczekala, tym on częściej trabił :angryy: Quote
Maga100 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='PIKA']saba rowery olewa, nawet jak piszczą hamulce, ale ten ją wkurzył :mad: i mialam wrazenie że robil to złośliwie :mad: bo czym głosniej ona szczekala, tym on częściej trabił :angryy: To ja tym bardziej się dziwię, czemu nie sprawdziłaś szybkości roweru na lodzie :roll: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Maga100']To ja tym bardziej się dziwię, czemu nie sprawdziłaś szybkości roweru na lodzie :roll: Bo Pan by pewnie zaraz sprawdził szybkość reakcji SM na wezwanie :roll: Quote
Recommended Posts