Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']super foteczki rewelacja
widze ze niezła impra tu była haha

gospodarza tylko zabrakło :angryy:

cd lodowego tańca

mozna też na rowerze.... :roll:

pa pa, to koniec

Posted

[quote name='agabass']ło matko i nie baliśta się tak chodzić po lodzie:crazyeye:

Nie, lód był gruby :cool1:
Poza tym tam woda jest raptem do pasa, jakby co :p

Posted

[quote name='Maga100']Nie, lód był gruby :cool1:
Poza tym tam woda jest raptem do pasa, jakby co :p
a skąd wiesz wchodziłaś bo ja to tam ani w lato a tym bardziej w zimę nie chciałabym sie pluskać:lol:

Posted

[quote name='agabass']a skąd wiesz wchodziłaś bo ja to tam ani w lato a tym bardziej w zimę nie chciałabym sie pluskać:lol:

Oczywiście, latem zarzywam kąpieli ;) ;)
Po prostu WIEM :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahaha Leon chciał wygryść przerębel i połowić rybki???? :razz:

Oczywiście, to pies pracujący i łowiący :cool1:

Oh, Haniu właśnie coś mi się nie podobało w tym wyrazie, ale nie wiedziałam co :evil_lol: Widać, ta "rzyć" jakoś bardziej mi przypasowała.... :p

Posted

[quote name='asher']Haniu :crazyeye: Ty przeklinasz???!!! :crazyeye: :shake:

Noooo :oops: :oops: niestety tak .... :oops:
A tak a propos - mam dla Ciebie sławojkę ! Śliczna ! Później oglądniesz w geziowej galeryjce .

W ogóle to chciałam napisać Magdzie , że ma śliczny pretekst - ale gdzie tam !!! OCZYWIŚCIE MNIE UPRZEDZIŁAŚ ! :angryy:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Noooo :oops: :oops: niestety tak .... :oops:
Ech, do rzyci z takim życiem! Pasmo rozczarowań :shake:

A tak a propos - mam dla Ciebie sławojkę ! Śliczna ! Później oglądniesz w geziowej galeryjce
Już się nie mogę doczekać sławojeczki :multi: I to specjalnie dla mnie!!! Och, Haniu :loveu:

W ogóle to chciałam napisać Magdzie , że ma śliczny pretekst - ale gdzie tam !!! OCZYWIŚCIE MNIE UPRZEDZIŁAŚ ! :angryy:
Ale ja wcale nie napisałam, że jest śliczny :evil_lol:
Choć jest ;)

Posted

[quote name='asher']
Ale ja wcale nie napisałam, że jest śliczny :evil_lol:
Choć jest ;)

[B]Czekaj - muszę sprawdzić - ale napisałaś że PRETEKST coś tam, cos tam ! :cool1:

Posted

Tez ich widzialam, koło mnie jechali i jeden debli mial jakąs trąbke przy tym rowerze :angryy: , czy cós innego co wydawało jakiś dziwny dźwięk
I ciagle tego użwal az się Saba wkurzyla i zaczęła ich obszczekiwać :angryy:

Posted

[quote name='PIKA']Tez ich widzialam, koło mnie jechali i jeden debli mial jakąs trąbke przy tym rowerze :angryy: , czy cós innego co wydawało jakiś dziwny dźwięk
I ciagle tego użwal az się Saba wkurzyla i zaczęła ich obszczekiwać :angryy:

Trzeba było puścić Sabę :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak szybko można uciekać rowerem po lodzie :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Trzeba było puścić Sabę :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak szybko można uciekać rowerem po lodzie :hmmmm: :diabloti:
A wiesz, nie przyszlo mi do glowy sprawdzic :mad: :evil_lol:

Posted

saba rowery olewa, nawet jak piszczą hamulce, ale ten ją wkurzył :mad: i mialam wrazenie że robil to złośliwie :mad: bo czym głosniej ona szczekala, tym on częściej trabił :angryy:

Posted

[quote name='PIKA']saba rowery olewa, nawet jak piszczą hamulce, ale ten ją wkurzył :mad: i mialam wrazenie że robil to złośliwie :mad: bo czym głosniej ona szczekala, tym on częściej trabił :angryy:

To ja tym bardziej się dziwię, czemu nie sprawdziłaś szybkości roweru na lodzie :roll:

Posted

[quote name='Maga100']To ja tym bardziej się dziwię, czemu nie sprawdziłaś szybkości roweru na lodzie :roll:

Bo Pan by pewnie zaraz sprawdził szybkość reakcji SM na wezwanie :roll: