Maga100 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='PIKA']Ja tez się musze wyspać więc przed 11 do mnie nie dzwoń i nie nadawaj sms-ów :mad: Bo co??:mad: :mad: Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Ja tez się musze wyspać więc przed 11 do mnie nie dzwoń i nie nadawaj sms-ów :mad:Czuję się wywołana do tablicy :oops: Quote
Maga100 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='asher']Czuję się wywołana do tablicy :oops: się czuj. Nie było cię tydzień temu, gdy były takie cudowne survivalowe warunki :sweetCyb: Quote
Draczyn Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a):Czuję się wywołana do tablicy :oops:A co tej Twojej biednej suni dolega?????????? Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Draczyn napisał(a):A co tej Twojej biednej suni dolega??????????Dolega wiele rzeczy :-( Ale nie będę Madze sabową sraczką galerii zasmiecać ;) Maga, ja się czuję wywołana do tablicy z powodu pewnego smsa, którego Pika będzie mi chyba do śmierci wypominać :mad: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='asher']Dolega wiele rzeczy :-( Ale nie będę Madze sabową sraczką galerii zasmiecać ;) Maga, ja się czuję wywołana do tablicy z powodu pewnego smsa, którego Pika będzie mi chyba do śmierci wypominać :mad: poprosze o blizsze szczegoly Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A proszę cie bardzo. Rozbolała mnie w nocy głowa, więc szukając pociechy wysłałam Pice smsa. Myślałam, że empatia nie jest jej obca.... Niestety srogo się zawiodłam :-( Następnego dnia PIKA mnie opierdzieliła z góry na dół, że ją po nocy z powodu jakichś pierdół (SIC!) budzę. I na dodatek do dziś mi to wypomina :shake: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a):A proszę cie bardzo. Rozbolała mnie w nocy głowa, więc szukając pociechy wysłałam Pice smsa. Myślałam, że empatia nie jest jej obca.... Niestety srogo się zawiodłam :-( Następnego dnia PIKA mnie opierdzieliła z góry na dół, że ją po nocy z powodu jakichś pierdół (SIC!) budzę. I na dodatek do dziś mi to wypomina :shake: :crazyeye: nie to nie mogla byc PIKA to pewnie Ziuta albo Saba tak cie potraktowala :shake: Pika jezeli to Ty zrobilas to ja nie wiem ale zaczynam sie Ciebie bac :placz: Quote
Maga100 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='asher']A proszę cie bardzo. Rozbolała mnie w nocy głowa, więc szukając pociechy wysłałam Pice smsa. Myślałam, że empatia nie jest jej obca.... Niestety srogo się zawiodłam :-( Następnego dnia PIKA mnie opierdzieliła z góry na dół, że ją po nocy z powodu jakichś pierdół (SIC!) budzę. I na dodatek do dziś mi to wypomina :shake: Asherku, następnym razem wyslij smsa do mnie :multi: Ja mam zawsze w nocy wyłączoną komórkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No niestety :shake: O Ziucie jeszcze wtedy nikt nie slyszał, a jeśli to byłą Saba, to świetnie jej wychodzi naśladowanie głosu Piki :shake: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a):No niestety :shake: O Ziucie jeszcze wtedy nikt nie slyszał, a jeśli to byłą Saba, to świetnie jej wychodzi naśladowanie głosu Piki :shake: wiesz co Asherku ja sie ni spodziewalam ze to takie DWIE wredoty :shake: nastepnym razem wyslij do mnie smska ja tak mocno spie ze i tak sie nie obudze :evil_lol: i tylko zdrażnisz mojego TZ i nie bede mogla sie z Wami spotykac :angryy: i moja psycha bedzie bezpieczna i znowu bede milo dziewczynkom ;) :eviltong: Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Maga100']Asherku, następnym razem wyslij smsa do mnie :multi: Ja mam zawsze w nocy wyłączoną komórkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: OK :evil_lol: Może stanie się to nawet tej nocy, gdyż czuję w kościach czaszk nadciagającą migrenę. Ech, zapalę se papierosa, trzeba korzystać z nałogu, póki można :smokin: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 hahaha PIKA TY nieempatyczna BABO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak mogłaś :mad: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a):OK :evil_lol: Może stanie się to nawet tej nocy, gdyż czuję w kościach czaszk nadciagającą migrenę. Ech, zapalę se papierosa, trzeba korzystać z nałogu, póki można :smokin: nie nie pal bo palenie powowduje impotencje :oops: :p Quote
Maga100 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='asher']OK :evil_lol: Może stanie się to nawet tej nocy, gdyż czuję w kościach czaszk nadciagającą migrenę. Ależ proszę cię uprzejmie :cool1: Komórke wyłączyłam już o 23.00 :cool1: Ech, zapalę se papierosa, trzeba korzystać z nałogu, póki można :smokin: a kiedy nie będzie można? :hmmmm: Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']nie nie pal bo palenie powowduje impotencje :oops: :pNo i? :hmmmm: Mnie to tak, czy inaczej nie grozi :lol: Mogę palic do woli :multi: :multi: :multi: Maga, nie będzie można, jak mnie głowa na dobre rozboli :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a):A proszę cie bardzo. Rozbolała mnie w nocy głowa, więc szukając pociechy wysłałam Pice smsa. Myślałam, że empatia nie jest jej obca.... Niestety srogo się zawiodłam :-( Następnego dnia PIKA mnie opierdzieliła z góry na dół, że ją po nocy z powodu jakichś pierdół (SIC!) budzę. I na dodatek do dziś mi to wypomina :shake: No nie :mad: Ja dementuje :mad: Fakt, że to asher wypominam :evil_lol: ale jej nie opierdzielilam :angryy: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):No nie :mad: Ja dementuje :mad: Fakt, że to asher wypominam :evil_lol: ale jej nie opierdzielilam :angryy::evil_lol: :evil_lol: tu też wesolutko;) Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: tu też wesolutko;) no nooo jest dobrze - zaczynają brudy wyciągać :evil_lol: posiedźmy jeszcze troszkę to będzie jeszcze ciekawiej :mad: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 To czekajcie, bo ja się na kontakt Magi doczekac nie mogę :mad: A słońce pięęękne świeci :loveu: Ja zaraz wychodze bo tak czy inaczej sucz musi iść na dluższy spacer :diabloti: Quote
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Byłyście w końcu na fortach? Będa jakieś nudne foty nudnych zakochanych? :multi: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 asher napisał(a): Byłyście w końcu na fortach? Będa jakieś nudne foty nudnych zakochanych? :multi: a jakże byłam, ale TYLKO JAAAAAAA :angryy: A tak w ogóle to Maga to gdzie? :-o ale zdjęcia będą .... ino samej Saby :evil_lol: Quote
Alka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ale zdjęcia będą .... ino samej Saby no to lecimy oglądac do Pikowej galeryjki...:multi: Quote
Maga100 Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Wstałam dzisiaj o 14.00 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Cały dzień jestem jakaś zmięta, więc wracam na kanapę. Z książką. :cool1: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Maga100']Wstałam dzisiaj o 14.00 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Cały dzień jestem jakaś zmięta, więc wracam na kanapę. Z książką. :cool1: ech zmieta Magda to jakos tak dziwnie jakby mi nie pasuje :shake: Quote
Recommended Posts