mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='malawaszka']czytając post Hanki poczułam sienieco dziwnie - jakby prywatną korespondencyję podglądała :oops: A ja latam po wcześniejszych stronach, że czegoś nie doczytałam czy co...:roll: Maga co z Leonem? Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='asher'] [quote name='Maga100']A ja mam nowe-stare pierogi wigilijne :cool1: Od teściowej, TZ przyniósł. :cool1: Podobno ma ich jeszcze cały zamrażalnik :cool1: :multi: :multi: :multi: Idziemy w ten weekend na forty? 8) Jeśc zimne pierogi? :-o Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Uroczyście oświadczam, że z Leonem wszystko tak, a Hanka panikuje i doszukuje :p Asherku, pewnie będę na fortach, ale bez pierogów :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Uroczyście oświadczam, że z Leonem wszystko tak, a Hanka panikuje i doszukuje :p Asherku, pewnie będę na fortach, ale bez pierogów :diabloti: Maga - wycałuj Leona :buzi: BTW - żałujesz Asherkowi pierożków ;) :multi: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Uroczyście oświadczam, że z Leonem wszystko tak, a Hanka panikuje i doszukuje :p Asherku, pewnie będę na fortach, ale bez pierogów :diabloti: Maga trzymaj te pierożki na nasz przyjazd :evil_lol: Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Chcecie w te mroz isc na forty?:hmmmm: Co jak co ale pierozki bym sobie zjadla :rolleyes::evil_lol: duzo zdrowk adla Leonka :buzi: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 anetta napisał(a):Chcecie w te mroz isc na forty?:hmmmm: A co mróz ma do rzeczy? :roll: Piesy i w mróz biegaja :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 czesc tak sie tylko pokazuje dzis umeczona moja dusza :-( idziecie jutro na forty ja nie ide o nie juz nie dam sie wciagnac w zaspy pomimo olbrzymiej sympatii mowie kategoryczne NIE Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Debe jakie zaspy? częśc sie rozptopila a reszta zamarzła :lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Debe jakie zaspy? częśc sie rozptopila a reszta zamarzła :lol: zauwarzylam ze zamarzla jak dzis sie w takie zamrorzone wpakowalam ja nie wiem wszedzie te snieg jakby jakas zima byla :shake: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a):zauwarzylam ze zamarzla jak dzis sie w takie zamrorzone wpakowalam ja nie wiem wszedzie te snieg jakby jakas zima byla :shake: A teraz nie zima jest? :diabloti: Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):A teraz nie zima jest? :diabloti: niby jest ale kiedy tak naprawde o tej porze roku byla u nas zima ee ;) a dzis mnie sie wydawalo ze jablka widze na drzewie takie rajskie jabloszka ciekawe skad one sie tam wziely :shake: Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):A co mróz ma do rzeczy? :roll: Piesy i w mróz biegaja :evil_lol: Kaja nie biega :lol: Tzn biegnie jak najszybcej w strone klatki gdy juz wracam z nia ze spacerku :lol: Ja nie pojde...mam jutro Studniowke, wczesniej fryzjera...wizazystke...ehh..jakie te zycie jest ciezke :shake: :evil_lol: :cool1: :lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 dbsst napisał(a): a dzis mnie sie wydawalo ze jablka widze na drzewie takie rajskie jabloszka ciekawe skad one sie tam wziely :shake: Może "szarlotke" pilas? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Justa'] O matulko ! Jaki szczęsliwy !!!:multi: Justa, on tam najszczęśliwszy na świecie :p Pika, dam znać czy i o której jutro idę (bo wygląda na to, że i tak byłybyśmy tylko my), na pewno nie za wcześnie, bo muszę się w końcu WYSPAĆ. Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Może "szarlotke" pilas? :evil_lol: no ja wlasnie nie wiem co to sie dzialo z moim wzrokiem normalnie oczy przecieralam jutro pojde sprawdzic to drzewo jeszcze raz bo moze to juz omamy i czas na leczenie :shake: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Magdaleno - jak czuje się dzisiaj Leon ? Czy bezpiecznie brać go na Forty ? Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 HANKA!!!!! :mad: :mad: :mad: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Pika, dam znać czy i o której jutro idę (bo wygląda na to, że i tak byłybyśmy tylko my)No tak, nas sie oczywiście pod uwagę nie bierze. Bo i po co :shake: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='asher']No tak, nas sie oczywiście pod uwagę nie bierze. Bo i po co :shake: hihihihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asherku, bo ty taka malutka i cichutka, że zupełnie o tobie zapomniałam :lol!: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 asher napisał(a):No tak, nas sie oczywiście pod uwagę nie bierze. Bo i po co :shake: A nie zaśpisz? :evil_lol: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Maga :eviltong: PIKA, oczywiscie, że zaspię!!! A serio, ja nie przyjadę, Sabina coś niedomaga :-( Jak nie rzyganko, to sraczka :shake: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Maga100'] Pika, dam znać czy i o której jutro idę (bo wygląda na to, że i tak byłybyśmy tylko my), na pewno nie za wcześnie, bo muszę się w końcu WYSPAĆ. Ja tez się musze wyspać więc przed 11 do mnie nie dzwoń i nie nadawaj sms-ów :mad: Quote
Recommended Posts