Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Tylko nie mylić samokrytyki z krygowaniem się :razz: Ale Asherku anorektyczny morsie to absolutnie nie do ciebie! Ty nie masz nic wspólnego ani z morsem ani z krygowaniem się :p

:Cool!:

ALEŻ SKĄD , ALEZ SKĄD !!! Ja jestem NIEOMYLNA !!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']ALEŻ SKĄD , ALEZ SKĄD !!! Ja jestem NIEOMYLNA !!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly:

:megagrin:
:drink1:

Alicjo R. - żyję :sweetCyb:

Posted

Nie no, jasne, jestem szczupła i piękna. Sylfida jak w pysk szczelił :lol: :lol: :lol:

A Sładkowski tak mi dokopał, że go schowałam i znaleźc nie mogę :roll:

Maga, to fajnie, że żyjesz :drinking: Kiedy idziemy na łyżwy???

Posted

asher napisał(a):
Nie no, jasne, jestem szczupła i piękna. Sylfida jak w pysk szczelił :lol: :lol: :lol:

A Sładkowski tak mi dokopał, że go schowałam i znaleźc nie mogę :roll:

Asher może do szczupłych nie należysz , ale do morsa to uwyerz naprawdę ci daleko :evil_lol: mam takowych w rodzinie więc wiem :eviltong:

Posted

[quote name='asher']

jak bedę miała pieniądze na bilet :angryy: i inne opłaty okołołyżwowe :angryy:
po 20tym.
Po terningu łyżwiarskim będziemy jak sylfidy! :bigok:

Posted

Magdaleno jak dzisiaj czuje się Leon ? Czy już zdrów jest ? I czy wreszcie zrobiłaś mu cały komplecik badań - tak jak planowałaś ?
Magduniu, ja obstalowałam dla Leona ubranko - wymiar taki jak na mojego Geziunia. Ale na wszelki wypadek zmierz go bardzo dokładnie, żeby wszystko pasowało ( ewentualną korektę przekażę telefonicznie krawczyni ) Aha - i czy podtrzymujesz życzenie podwójnego ocieplenia w okolicy krzyżowo-lędźwiowej ? Myślę, że dla Leona byłoby to wskazane ze względu na te jego nienajlepsze nerki. I koniecznie zrób mu inhalacje z mistabronem na ten świszczacy oddech - powinno pomóc.
Trzymaj sie Maga. Będzie dobrze. Niemniej jednak jeżeli objawy będą sie nadal utrzymywać nie zwlekaj i jedźcie do weta.

Posted

Nop nie:mad:
Ziec mi nie domaga a tesciowa ani mrumru :mad:
Maga co z Leonem ?:cry:

Alicjarydzewska napisał(a):
tak się umawiaja ,że na 3 stronie rezyduja :-o :mad:

Bo one oszczędzaja :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Haniu :grins: :grins:

Noooo jesu jak sie cieszę z tych malutkich zgrzeszeń.... że Ty sie cieszysz z naszego kochanego Leona. Ubranka będą już w przyszłym tygodniu. A jak bedziesz miała badania to je mi prześlij - dodatkowo ziterpretuję. I nie zapomnij o Mistabronie . Pamietaj MISTABRON RZADZI !. Ucałuj Leona - ale tak rzebys go jeszcze czymś dodatkowym nie nadkaziła. Jeżeli masz w domu maseczke to możesz ja wykorzystać do bliskich kontaktów. Nie wiadomo przecież co ty tam przywlekasz z tej roboty.

Posted

[quote name='Maga100']A ja mam nowe-stare pierogi wigilijne :cool1: Od teściowej, TZ przyniósł. :cool1: Podobno ma ich jeszcze cały zamrażalnik :cool1: :multi: :multi: :multi: Idziemy w ten weekend na forty? 8)

Posted

daga10011 napisał(a):
ja tez mam caly zamrazalnik pierogow:cool1: :lol:
Idziesz z nami na forty? 8)

daga10011 napisał(a):
Maga- a co z mlodym nie tak????:oops:
Jak znam życie to pewnie wszystko ok, tylko Maga panikuje :roll: Jak zwykle zresztą :diabloti: