Hanna R. Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Maga100']Tylko nie mylić samokrytyki z krygowaniem się :razz: Ale Asherku anorektyczny morsie to absolutnie nie do ciebie! Ty nie masz nic wspólnego ani z morsem ani z krygowaniem się :p :Cool!: ALEŻ SKĄD , ALEZ SKĄD !!! Ja jestem NIEOMYLNA !!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ALEŻ SKĄD , ALEZ SKĄD !!! Ja jestem NIEOMYLNA !!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: :megagrin: :drink1: Alicjo R. - żyję :sweetCyb: Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Nie no, jasne, jestem szczupła i piękna. Sylfida jak w pysk szczelił :lol: :lol: :lol: A Sładkowski tak mi dokopał, że go schowałam i znaleźc nie mogę :roll: Maga, to fajnie, że żyjesz :drinking: Kiedy idziemy na łyżwy??? Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 asher napisał(a):Nie no, jasne, jestem szczupła i piękna. Sylfida jak w pysk szczelił :lol: :lol: :lol: A Sładkowski tak mi dokopał, że go schowałam i znaleźc nie mogę :roll: Maga, to fajnie, że żyjesz :drinking: Kiedy idziemy na łyżwy???Asher może do szczupłych nie należysz , ale do morsa to uwyerz naprawdę ci daleko :evil_lol: mam takowych w rodzinie więc wiem :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Leon chyba troche popił i odpoczywa bo kac go męczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :B-fly: :B-fly: :B-fly: O!!! Hania jaka dzisiaj wesolutka! :lol:;) Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='asher'] Maga, to fajnie, że żyjesz :drinking: Kiedy idziemy na łyżwy??? jak bedę miała pieniądze na bilet :angryy: i inne opłaty okołołyżwowe :angryy: po 20tym. Po terningu łyżwiarskim będziemy jak sylfidy! :bigok: Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Po dwudziestym to pewnie ja będę bez grosza :lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='asher']Po dwudziestym to pewnie ja będę bez grosza :lol: to odłóż sobie tera :megagrin: ja naprawdę nic nie poradzę :-( Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Hahahaha, ja i odłóż :roflt: No do łez mnie rozbawiłaś :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 asher napisał(a):Hahahaha, ja i odłóż :roflt: No do łez mnie rozbawiłaś :lol:tak się umawiaja ,że na 3 stronie rezyduja :-o :mad: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Magdaleno jak dzisiaj czuje się Leon ? Czy już zdrów jest ? I czy wreszcie zrobiłaś mu cały komplecik badań - tak jak planowałaś ? Magduniu, ja obstalowałam dla Leona ubranko - wymiar taki jak na mojego Geziunia. Ale na wszelki wypadek zmierz go bardzo dokładnie, żeby wszystko pasowało ( ewentualną korektę przekażę telefonicznie krawczyni ) Aha - i czy podtrzymujesz życzenie podwójnego ocieplenia w okolicy krzyżowo-lędźwiowej ? Myślę, że dla Leona byłoby to wskazane ze względu na te jego nienajlepsze nerki. I koniecznie zrób mu inhalacje z mistabronem na ten świszczacy oddech - powinno pomóc. Trzymaj sie Maga. Będzie dobrze. Niemniej jednak jeżeli objawy będą sie nadal utrzymywać nie zwlekaj i jedźcie do weta. Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Hanka , no nie strasz , że Leon tez niedomaga :shake: Quote
malawaszka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 czytając post Hanki poczułam sienieco dziwnie - jakby prywatną korespondencyję podglądała :oops: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Nop nie:mad: Ziec mi nie domaga a tesciowa ani mrumru :mad: Maga co z Leonem ?:cry: Alicjarydzewska napisał(a):tak się umawiaja ,że na 3 stronie rezyduja :-o :mad: Bo one oszczędzaja :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Maga100']Haniu :grins: :grins: Noooo jesu jak sie cieszę z tych malutkich zgrzeszeń.... że Ty sie cieszysz z naszego kochanego Leona. Ubranka będą już w przyszłym tygodniu. A jak bedziesz miała badania to je mi prześlij - dodatkowo ziterpretuję. I nie zapomnij o Mistabronie . Pamietaj MISTABRON RZADZI !. Ucałuj Leona - ale tak rzebys go jeszcze czymś dodatkowym nie nadkaziła. Jeżeli masz w domu maseczke to możesz ja wykorzystać do bliskich kontaktów. Nie wiadomo przecież co ty tam przywlekasz z tej roboty. Quote
Maga100 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Hanka! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już gotuję wywar, maska przywdziana, a jutro dokonam pomiarów..... :megagrin: Quote
Maga100 Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 A ja mam nowe-stare pierogi wigilijne :cool1: Od teściowej, TZ przyniósł. :cool1: Podobno ma ich jeszcze cały zamrażalnik :cool1: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']A ja mam nowe-stare pierogi wigilijne :cool1: Od teściowej, TZ przyniósł. :cool1: Podobno ma ich jeszcze cały zamrażalnik :cool1: :multi: :multi: :multi: Idziemy w ten weekend na forty? 8) Quote
daga10011 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ja tez mam caly zamrazalnik pierogow:cool1: :lol: . Maga- a co z mlodym nie tak????:oops: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 daga10011 napisał(a):ja tez mam caly zamrazalnik pierogow:cool1: :lol:Idziesz z nami na forty? 8) daga10011 napisał(a):Maga- a co z mlodym nie tak????:oops:Jak znam życie to pewnie wszystko ok, tylko Maga panikuje :roll: Jak zwykle zresztą :diabloti: Quote
agabass Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 no i prtoszę od kąpieli śniegowych Lenio się przeziębił no ładnie ładnie dużo zdrówka dla chłopaka życzymy Quote
Recommended Posts