Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']- przyjedziemy dopiero jak nagrzejesz domek :lol: - za rok może nie być sniegu w Sylwka :placz: więc odsnieżanie odpadnie - brak cywilizacji ie przeszkadza - jak bedzie tylaaaaaaaa ludzi to na pewno bedzie bal - fajerwerki można zakupic :lol: - domek tak naprawdę nagrzał się dopiero koło północy :diabloti: - jak nie będzie śniegu, to ja nie jadę :cool1: - bali nie znoszę, więc NIE BĘDZIE BALU :angryy: ;) - na fajerwerki się nie zgadzam, a TZ ma dożywotni zakaz używania, bo parę lat temu omało nie stracił ręki i trzeba było wzywac pogotowie :angryy: :angryy: :stupid: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']- domek tak naprawdę nagrzał się dopiero koło północy :diabloti: - jak nie będzie śniegu, to ja nie jadę :cool1: - bali nie znoszę, więc NIE BĘDZIE BALU :angryy: ;) - na fajerwerki się nie zgadzam, a TZ ma dożywotni zakaz używania, bo parę lat temu omało nie stracił ręki i trzeba było wzywac pogotowie :angryy: :angryy: :stupid: -zimno mi niestraszne -bali też nie znoszę -fajerwerków nie używam Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 haha balu może nie będzie ale jakie balety :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a):haha balu może nie będzie ale jakie balety :evil_lol:i pióra i koafiura :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i pióra i koafiura :evil_lol: raczej ciepły dres i pięć par skarpetek :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']raczej ciepły dres i pięć par skarpetek :lol: :lol: :razz: kufajka i walonki chyba wystarcza :lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: kufajka i walonki chyba wystarcza :lol: byle z prawdziwego baranka :cool3: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']byle z prawdziwego baranka :cool3: mamy takowe na stanie , nawet czapke rusówe :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Maga, fantastyczny sylwester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: My też kochamy takie klimaty, brak ludzi, piękne widoki i natura, natura, natura!!! Boski kominek, sam widok ogrzewa!;) Cudowne foty!!! Jak zazdroszczę ze względu na Bajana:placz: on też by tak poszalał, a niestety musiał przeżyć petardy i to wszystko co ludzie nazywają zabawą:p Wszystkiego dobrego w nowym roku!:lol: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 malawaszka napisał(a):haha balu może nie będzie ale jakie balety :evil_lol: Toc o to mi chodziło :evil_lol: A z fajerwerkami żartowałam :roll: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']Toc o to mi chodziło :evil_lol: A z fajerwerkami żartowałam :roll: wiem przecie :cool1: A to z kolekcji Dziadka :lol: Ktoś pamięta? :cool1: :cool1: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']wiem przecie :cool1: A to z kolekcji Dziadka :lol: Ktoś pamięta? :cool1: :cool1: 55 złotych za paczkę :eek2: (fajna emota!!! :lol: ) [SIZE=2]Maga, a te paczki są puste, czy pełne? 8) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']55 złotych za paczkę :eek2: (fajna emota!!! :lol: ) [SIZE=2]Maga, a te paczki są puste, czy pełne? 8) Pełne :cool1: :cool1: Ale to zabytek, więc nie rusz! :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O JEZUUUU - JA JE WSZYSTKIE, WSZYSCIUTKIE PALIŁAM !!!! Ach, przyjaciele niezawodni mojego zdrowia .... łza wspomnien w oku sie kręci ...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Pełne :cool1: :cool1: Ale to zabytek, więc nie rusz! :diabloti: A pierogi jeszcze ma? W razie czego łatwo mi zatkac gębę :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O JEZUUUU - JA JE WSZYSTKIE, WSZYSCIUTKIE PALIŁAM !!!! Ach, przyjaciele niezawodni mojego zdrowia .... łza wspomnien w oku sie kręci ...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Mnie jeszcze wtedy nie wypadało palić :lol: :lol: Ale chociaż PAMIĘTAM :cool1: :cool1: Taka łezka wspomnień na Nowy Rok.... :p Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']A pierogi jeszcze ma? W razie czego łatwo mi zatkac gębę :diabloti: Gdybym miała jeszcze TE pierogi, to bym ci nimi na pewno zatkała gębę i to na zawsze :lol: Amen :diabloti: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Gdybym miała jeszcze TE pierogi, to bym ci nimi na pewno zatkała gębę i to na zawsze :lol: Amen :diabloti: O matko, aż takie głupoty wypisuję? :-( Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']O matko, aż takie głupoty wypisuję? :-( Nie nie zrozumiałaś :angryy: :evil_lol: Pierogi byłyby w takim stanie, że po ich skonsumowaniu już nie dla ciebie byłyby uroki tego świata! (tylko innego :cool1: ) :p Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Aaaa, t dobrze, że sprostowałaś, bo już zaczęłam w depresję popadać :shake: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O JEZUUUU - JA JE WSZYSTKIE, WSZYSCIUTKIE PALIŁAM !!!! Ach, przyjaciele niezawodni mojego zdrowia .... łza wspomnien w oku sie kręci ...:diabloti: :diabloti: :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: Hanka Ty palisz? :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Maga100']Mnie jeszcze wtedy nie wypadało palić :lol: :lol: Nie wypadalo, wiec palilas po kątach :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :crazyeye: o jesu ale tytoniowe wykopaliska masz na stanie :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: Hanka Ty palisz? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Pika ? NO COŚ TY !!!!!! :angryy: Quote
Katerinas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Maga100']Tak :multi: I dobrze zrobiliśmy :p Zdjęcia i tak tego nie oddają, było po pas :lol: Kominek był naszym jedynym narzędziem grzewczym :lol: Rzut na kuchnię I na Leona, który ostatecznie wybrał tę pozę aż do rana Rany :mdrmed: Maga Gdzie są takie piękne domeczki, takie cudne kominki, taka głusza i tyle miejsca na spacery z psami.../. Gadaj szybciutko (chyba że kurka nie doczytałam :oops: ) :mdrmed: Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pika ? NO COŚ TY !!!!!! :angryy: Ale palilas :evil_lol: Quote
Recommended Posts