KaRa_ Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ale sniegu mieliscie:crazyeye: Jak ja lubie jak w kominku sie pali drewienko;) Quote
Alka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O czym więcej tu marzyć ,żyć nie umierać, bosko.....:multi: Maga, gdzie taką chatkę znalezliście? Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']To jednak pojechaliście :lol: Tak :multi: I dobrze zrobiliśmy :p [quote name='KaRa_TC']Ale sniegu mieliscie:crazyeye: Zdjęcia i tak tego nie oddają, było po pas :lol: Kominek był naszym jedynym narzędziem grzewczym :lol: Rzut na kuchnię I na Leona, który ostatecznie wybrał tę pozę aż do rana Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Alka'] Maga, gdzie taką chatkę znalezliście? Daleko szukać nie musiałam, to działka i domek należąca do mojej mamy :multi: Z tym, że ona tam bywa jedynie wiosną i latem A teraz będą zdjęcia z dzisiejszych szaleństw śniegowych Leona (oczywiście w głuszy). Mam nadzieję, że nie zanudzę was na śmierć ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='aga1215']ślicznie było :multi: a jak petardy??? Jakie petardy? :lol: :lol: Jedyną oznaką cywilizacji były nieliczne PUSTE domki letniskowe wokół :cool1: Quote
aga1215 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Jakie petardy? :lol: :lol: Jedyną oznaką cywilizacji były nieliczne PUSTE domki letniskowe wokół :cool1: dobrze Leonkowi było :multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Maga , następnym razem mogę jechać z wami :roll: .Moge spać z Leonem na kocyku :cool3: .PLIZZZZZZZZ Super fotki , okolica CUDO i najważniejsze że bez LUDZI:multi: Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 CUDNIE!!!!! ahhhh a daleko musieliście jechać samochodem??? bo my przez te śnieżyce musieliśmy zrezygnować z wyjazdu w góry na sylwestra :angryy: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='aga1215']dobrze Leonkowi było :multi: A żebyś wiedziała, szalał tak, jak jeszcze nigdy przedtem :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Maga , następnym razem mogę jechać z wami :roll: .Moge spać z Leonem na kocyku :cool3: .PLIZZZZZZZZ Super fotki , okolica CUDO i najważniejsze że bez LUDZI:multi: A pewnie, zapraszamy :lol: :lol: Przydałoby się miłe towarzystwo, które również ceni takie klimaty i kumpel dla Leona ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Maga , cudo . Czuję się zaproszona ;) . No i dziś rozmawiałam z Warszawiakami i chyba latem będe jakis tydzień w waszej okolicy :p Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No to za rok spędfzamy Sylwestra w domku u Magi :lol::lol: Ale Leon poszalal :multi: Co on tam znalazł? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='malawaszka']CUDNIE!!!!! ahhhh a daleko musieliście jechać samochodem??? bo my przez te śnieżyce musieliśmy zrezygnować z wyjazdu w góry na sylwestra :angryy: Wiem, Waszko, czytałam o uroczym postoju pod hipermarketem :diabloti: Daleko nie musieliśmy jechać, jakieś 50km od Warszawy, z tym że najtrudniejsze było ostatnie parę km w sniego po pas. Musieliśmy założyć łańcuchy :roll: TZ trzyma "śnieżkę" A teraz Leon trzyma "śnieżkę" ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :crazyeye: wow Leon po ludziowemu chodzi ;) Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 PIKA napisał(a):No to za rok spędfzamy Sylwestra w domku u Magi :lol::lol::bigcool: :sweetCyb: :ghost_2: :BIG: :cunao: :drinking: Super, super, super!!! Ja tez się czuję zaproszona :diabloti: A Leon faktycznie wygląda na przeszczęsliwego! Wiejski burek ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , cudo . Czuję się zaproszona ;) . No i dziś rozmawiałam z Warszawiakami i chyba latem będe jakis tydzień w waszej okolicy :p Alicja, super, szkoda, że jeszcze tyle czasu :-( [quote name='PIKA']No to za rok spędfzamy Sylwestra w domku u Magi :lol::lol: Oczywiście, zaproszenie jest ważne dla wszystkich, którym nie przeszkadza zimno (bo zanim domek się nagrzał minęło trochę czasu :cool1: ), śnieg po pas, prace fizyczne, żeby w ogóle otworzyć furtkę, brak cywilizacji, balu i fajerwerków ;) ;) Co on tam znalazł? :evil_lol: TZ wrzucił śnieżkę na choinkę..... Quote
malawaszka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Musieliśmy założyć łańcuchy :roll: u nas po mieście tyaksówkarze zakładali łańcuchy!!! :crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 I ostatnia seria - Leon w śnieżnym tunelu :multi: Quote
Alka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 pięknie, pełny loozik, swoboda ... i szczęśliwy Leonek wybiegany na maxa :loveu: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']:bigcool: :sweetCyb: :ghost_2: :BIG: :cunao: :drinking: Super, super, super!!! Ja tez się czuję zaproszona :diabloti: A Leon faktycznie wygląda na przeszczęsliwego! Wiejski burek ;) Asherku, czuj się zaproszona :bigok: Ze względu na Leona muszę zacząć zbierać w końcu na ten domek na wsi :cool1: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']I ostatnia seria - Leon w śnieżnym tunelu :multi: Hahaha, a kto ten tunel wykopał? Leon, czy wy? :lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Hahaha, a kto ten tunel wykopał? Leon, czy wy? :lol: Tunel kopał Leon, a TZ nadał mu kształt :cool1: Ja przecież trzymałam w rękach aparat :p Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Oczywiście, zaproszenie jest ważne dla wszystkich, którym nie przeszkadza zimno (bo zanim domek się nagrzał minęło trochę czasu :cool1: ), śnieg po pas, prace fizyczne, żeby w ogóle otworzyć furtkę, brak cywilizacji, balu i fajerwerków ;) ;) - przyjedziemy dopiero jak nagrzejesz domek :lol: - za rok może nie być sniegu w Sylwka :placz: więc odsnieżanie odpadnie - brak cywilizacji ie przeszkadza - jak bedzie tylaaaaaaaa ludzi to na pewno bedzie bal - fajerwerki można zakupic :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Tunel kopał Leon, a TZ nadał mu kształt :cool1: Ja przecież trzymałam w rękach aparat :p operator kamery ;) Quote
Recommended Posts