Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='asher']No chwalę, chwalę :lol: A wiesz, że jak się wyśle posta to się okno z emotami zamyka? Tylko podczas pisania może byc otarte... WRRRRR :evil: :zly7: Wiem i dlatego nie otwieram (bo za każdą razą otwiera się mi pół godziny :zly7: ). Nauczyłam się ich na pamięć, a tu teraz wszystko pozmieniali!!! :placz: :placz: :mad: Quote
dbsst Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: za 300 strone ktora minela :drinking: :multi: Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='dbsst'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: za 300 strone ktora minela :drinking: :multi: o cholera zdróweńko oczywiście:popcorn: :knajpa: :beerchug: :drinking: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='dbsst'] za 300 strone ktora minela :drinking: :multi: ach, nawet nie zauważyłam, teraz te strony tak szybko mijają :roll: Kiedyś to trzeba się było napracować na 300ną stronę :roll: ale wypijmy za to :drink1: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 dbsst napisał(a):za 300 strone ktora minela :drinking: :multi:Iiiii, ja jestem dopiero na 151.... Ale wypic zawsze można! :drinking: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='asher']Iiiii, ja jestem dopiero na 151.... Ale wypic zawsze można! :drinking: A ja tez :lol: My jakies zapuźnione jestesmy :lol: :drinking: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PIKA napisał(a):A ja tez :lol: My jakies zapuźnione jestesmy :lol: :drinking::placz: a do nas nikt na 700 nie wpadł oblać :placz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 haha teraz kapa z oblewaniem stronek :placz: każdy sobie może inaczej poustwwiać :-( Quote
PIKA Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::placz: a do nas nikt na 700 nie wpadł oblać :placz: :o Jakie 700? :o Ja tam widze zaledwie 352 strone :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 PIKA napisał(a)::o Jakie 700? :o Ja tam widze zaledwie 352 strone :evil_lol: ale jednak 3000 postów niedawno minęło :multi: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 aga1215 napisał(a):ale jednak 3000 postów niedawno minęło :multi:właśnie to możemy opijać ilość postów :multi: Quote
Katerinas Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100'] rany :crazyeye: latający pies :lol: :lol: Maga Cudne zimowe zdjęcia :smile: :smile: [quote name='Maga100']Wkurzają mnie te emoty! :mad: :angryy: Ja wolałam tamte :placz: :placz: Mnie też do szału doprowadzają :roll::angryy: Quote
anetta Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='asher']No chwalę, chwalę :lol: A wiesz, że jak się wyśle posta to się okno z emotami zamyka? Tylko podczas pisania może byc otarte... WRRRRR :evil: :zly7: Myslalam ze tylko mi sie tak robi!! Dzieki bogu :lol Wkurza mnie to troche bo za kazdym razem musze czekac az sie wszystkie emoty zaladuja :/ http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/XII-29-2.jpg super pies :laugh2_2: czy ktos ucierpial? :lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 A dzisiaj moja choinka wzięła się i wywróciła :angryy: :angryy: :angryy: I cała woda ze stojaka się wylała i zmieszała z igłami :angryy: :angryy: :angryy: I bombki się potłukły :placz: :placz: :placz: Humor poprawia mi trochę zima, która w końcu do nas zawitała! :bigok: Nieszczęśliwy wczorajszy Leon w kagańcu :cool1: A to już dzisiejszy szczęśliwy Leon Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='asher']Ej no, całkiem nieźle pasuje :D Powiedz mu to :diabloti: Wg mnie ma za ciasno zapiętę i mu się wpija :( Ale jak poluźnię, to zaraz sobie ściąga :-? Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100']A dzisiaj moja choinka wzięła się i wywróciła :angryy: :angryy: :angryy: I cała woda ze stojaka się wylała i zmieszała z igłami :angryy: :angryy: :angryy: I bombki się potłukły :placz: :placz: :placz: a skąd wiesz, że się wzięła i wywróciła sama?...:hmmmm: [quote name='Maga100']Nieszczęśliwy wczorajszy Leon w kagańcu :cool1: A czemu to Leon chodzi w kagańcu?:crazyeye: :shake: :mad: (brakuje mi poprzednich emotek!!!:angryy:) Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100']A dzisiaj moja choinka wzięła się i wywróciła :angryy: :angryy: :angryy: I cała woda ze stojaka się wylała i zmieszała z igłami :angryy: :angryy: :angryy: I bombki się potłukły :placz: :placz: :placz: Humor poprawia mi trochę zima, która w końcu do nas zawitała! :bigok: Nieszczęśliwy wczorajszy Leon w kagańcu :cool1: A to już dzisiejszy szczęśliwy Leon bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedny Leon MAGA TY NIE MASZ SERCA Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Maga no własnie :mad: :mad: jak tak moglas - zalozyc Leonowi kaganiec?/ :mad: :mad: :angryy: :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 O matyldo , a tu same nieszczęścia :shake: Leon w kagańcu :placz: padnięta choinka .Maga czy ty puszkę Pandory otwarłas na pozegnanie roku czy Plagi Egipskie nasłałaś :diabloti: . Ozzy w taki śnieg z kagańcem na ryju by się zapewne udusił:-( Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Maga no własnie :mad: :mad: jak tak moglas - zalozyc Leonowi kaganiec?/ :mad: :mad: :angryy: :crazyeye: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::lol: Quote
Recommended Posts