PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Lucy* napisał(a):To będzie sylwester czy polowanie na czarownicę :hmmmm: :lol: a jedno i drugie sie wyklucza? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='asher']Hahaha, okazuje się, że ja też chyba będę :multi: W takim razie wszyscy ubieramy się na czarno, będzie pogrzeb 8) Oj, to się będzie działo :evil_lol: A ja nie wiem, czy Leonowi jednak na siłę nie założę kagańca, bo ostatnio jest nie do zniesienia - jeżeli chodzi o samców :-? Wstręciuch Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 I to co Leony lubią najbardziej :cool1: Quote
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 O Boziuniu... a co to? :crazyeye: Z tym tarzaniem to on ma :) hih ja nie wiem czemu mu to taka przyjemność sprawia:roll: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='Justa']O Boziuniu... a co to? :crazyeye: No jak to co? Rącza łania :lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Justa napisał(a):O Z tym tarzaniem to on ma :) hih ja nie wiem czemu mu to taka przyjemność sprawia:roll: bo tarzanie jest fajne szczegolnie w czyms smierdzącym :evil_lol: lub w sniegu :evil_lol: Sprobuj :evil_lol: Quote
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PIKA napisał(a):bo tarzanie jest fajne szczegolnie w czyms smierdzącym :evil_lol: lub w sniegu :evil_lol: Sprobuj :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Fiu fiu ale Leonek wysoko skacze:cool3: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Justa']O Boziuniu... a co to? :crazyeye: Z tym tarzaniem to on ma :) hih ja nie wiem czemu mu to taka przyjemność sprawia:roll:Maga no nie łania , bo to nie ta płeć ;) Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga no nie łania , bo to nie ta płeć ;) Ale łania jakoś mi bardziej pasuje, niż np. jeleń :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Nie no Leonek jest rewelacyjny :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']Ale łania jakoś mi bardziej pasuje, niż np. jeleń :lol: Albo łoś :evil_lol: Ale to jest mistrzowstwo świata :roflt: :cunao: Maga co sie z Rupczewską dzieje? Nie ma jej i nie ma... :-( Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 asher napisał(a):Ale to jest mistrzowstwo świata :roflt: :cunao:Nie no, CO TO NIBY MA BYĆ??? :roll: Chciałam sie poturlać po podłodze ze śmiechu i pohihrać z jednym zebem na wierzchu, a wyszły jakieś maszkarony :roll: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='asher']Nie no, CO TO NIBY MA BYĆ??? :roll: Chciałam sie poturlać po podłodze ze śmiechu i pohihrać z jednym zebem na wierzchu, a wyszły jakieś maszkarony :roll: hahaha, umarłam! I ja spróbuję się poturlać :roflt: Ale, ale - ASHER VICTORY!!! :multi: :multi: Za nami pierwszy spacer w kagańcu :sweetCyb: Najpierw w ogóle nie zauważył, że mu zapięłam, bo cały czas dostawał smakołyki, a potem jak tylko próbował ściągnąć, to zaczynałam uciekać, więc zapominał, co chciał zrobić :cool1: Pod koniec już prawie zapomniał, że ma kaganiec :sweetCyb: Niestety, jest trochę niedopasowany i muszę mu ciasno zapiąć, bo inaczej sobie zdejmuje :( Jak tylko zarobię, to zakupię lepszy (kiedy, kiedy :evilbat: ) Hanka się bardziej uaktywnie po Nowym Roku Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Wkurzają mnie te emoty! :mad: :angryy: Ja wolałam tamte :placz: :placz: Nie można sie już turlać? I nie ma jednego zęba? I wybauszonych gałów? :placz: Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 jak to nie ma??? :roflt: o kurcze faktycznie :crazyeye: ale za to gały są większe :cool1: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']I to co Leony lubią najbardziej :cool1: rewelacja! :klacz: ale zanurkował :crazyeye: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']I wybauszonych gałów? :placz: Wybłuszone gały są, o takie: :-o :roll: Jak ci się nie podobają, to idź ponarzekać na administracje do tematu "Smiles". Ja juz am byłam :evilbat: Quote
Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']I to co Leony lubią najbardziej :cool1: hihihi no nie moge co ten pies wyprawia :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 asher napisał(a)::evilbat:O żesz, i mojego ulubionego netopera nie ma!!! :placz: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='asher']O żesz, i mojego ulubionego netopera nie ma!!! :placz: właśnie, właśnie :evilbat: Ale przeczytałaś o kagańcu? I co nie chwalisz :evilbat: :lol: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 No chwalę, chwalę :lol: A wiesz, że jak się wyśle posta to się okno z emotami zamyka? Tylko podczas pisania może byc otarte... WRRRRR :evil: :zly7: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 asher napisał(a):O żesz, i mojego ulubionego netopera nie ma!!! :placz: I cyborga tez nie ma :placz: Quote
Recommended Posts