Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Maga , wyrko wspaniałe .A jak właścicielowi się w nim spało :great: . Kurcze , a Ozzy przeniósł się definitywnie na fotel TZta i pontonik wylądował Kuby pokoju , czasem tam poleguje:-? / Ozzy nie Kuba:-? / Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Gdy pierwsza Gwiazka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże życzenia w Dniu Bożego Narodzenia !! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Leonkowi i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Nastrój świąteczny :great: Leon w pewnym momencie poczuł się zdegustowany A ja padłam z przejedzenia Po powrocie do domu, Leon znalazł jeszcze jeden prezent pod choinką 8) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 :crazyeye: o rany znaleźliście kość dinozaura :great: Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Noooooooooooooooooo! Jak Leon zjadł tę kość to się wy..........a za tydzień:lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 mmbbaj napisał(a):Noooooooooooooooooo! Jak Leon zjadł tę kość to się wy..........a za tydzień:lol:Maga ugotuje siemie lniane i koopal pójdzie :ylsuper: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Na szczęście kość jest ZBYT duża :lol: Leon sam sobie dawkuje, myślę, że będzie jadł tę kość jeszcze długo ;) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']Na szczęście kość jest ZBYT duża :lol: Leon sam sobie dawkuje, myślę, że będzie jadł tę kość jeszcze długo ;)oj jak Leon się przejmie rolą to może szybko się uporać z kochą :-? Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8)hmmm raczej nie powinien tak reagować . Maga , a może on myśli że ty zupę chcesz na niej ugotować :great: Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8) a może chcecie mu ją zjeść:hmmmm: A jak u Leona z oddawaniem kości mozecie mu odebrać bez problemu czy się złości pytam tak z ciekawości Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 On jest nienormalny na punkcie jedzenia :-? Na samym początku (parę miesięcy temu) nawet próbował warczeć :-? Najważniejsze dla mnie, że to się skończyło. On nie broni swoich rzeczy, ale zawsze pokazuje gdzie są (gdybym miała jakieś wątpliwości :lol: ) Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ja mam z Luną to samo - odebrać mogę bez najmniejszwego problemu, ale pilnuuujeeeeee - zwłaszcza przed Bolkiem i przed moim tatą :ylsuper: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='agabass']a może chcecie mu ją zjeść:hmmmm: A jak u Leona z oddawaniem kości mozecie mu odebrać bez problemu czy się złości pytam tak z ciekawości Kiedyś były z tym problemy, tzn. warczał. Ale przeprowadziłam szkolenie 8) Teraz mozna wszystko zabrać bez problemu. Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='malawaszka']ja mam z Luną to samo - odebrać mogę bez najmniejszwego problemu, ale pilnuuujeeeeee - zwłaszcza przed Bolkiem i przed moim tatą :ylsuper: Własnie, jeżeli chodzi o pilnowanie swoich rzeczy, to Leon podobnie jak Luna :lol: Gdyby jednak teraz pojawił się jakiś pies, to na pewno byłoby ostro. Gdy jesteśmy na spacerze i pojawia się jakiś pies, musze Leonowi zabierać zabawki, patyki itp. bo się jeży i wtedy już nie tylko pilnuje, ale i broni :-? Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']Kiedyś były z tym problemy, tzn. warczał. Ale przeprowadziłam szkolenie 8) Teraz mozna wszystko zabrać bez problemu. no to dobrze, ze wy na tym nie cierpicie, z Gomezem nigdy nie miałam problemów, ale Dabliś jak z nami zamieszkał to potrafił warczeć ale też został przeszkolony i już mu się to nie zdarza Quote
malawaszka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Maga100']Gdy jesteśmy na spacerze i pojawia się jakiś pies, musze Leonowi zabierać zabawki, patyki itp. bo się jeży i wtedy już nie tylko pilnuje, ale i broni :-? noo Lunetka tak samo :-? i potrafi się rzucić na psa z którym normalnie doskonale się bawi :stupid: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='malawaszka']noo Lunetka tak samo :-? i potrafi się rzucić na psa z którym normalnie doskonale się bawi :stupid: Hahaha, Leon to samo. Coś mają wspólnego, może to to imię na "L" ? :hmmmm: ;) Quote
asher Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Hahaha, Leon to samo. Coś mają wspólnego, może to to imię na "L" ? :hmmmm: ;)Marna teoria. Moja mama ma imie na "L", a wcale nie rzuca się na mnie w obronie swoich zabawek :shake: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 asher napisał(a):Marna teoria. Moja mama ma imie na "L", a wcale nie rzuca się na mnie w obronie swoich zabawek :shake:musi będzie siakiś wyjatek;-) Quote
malawaszka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):musi będzie siakiś wyjatek;-) potzwierdzający regułę :jumpie: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Alu droga, Wigilię trzeba było odespać :scramble: Leon dostał nowe łóżeczko :multi: ooo w morde misia to Leon byl grzeczny w tym roku :D ma gdzie teraz goscic swoja dziewczyne Sabe :D hahahha suuuper wyrko :D spi na nim :D Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='dbsst'] suuuper wyrko :D spi na nim :D Niekoniecznie, ponieważ on śpi tylko na twardej podłodze :-? Posłanie służy do tego, żeby miał gdzie iść, jak mu każę iść na miejsce :lol: Acha, no i kości tam spożywa. Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Maga100']Niekoniecznie, ponieważ on śpi tylko na twardej podłodze :-? Posłanie służy do tego, żeby miał gdzie iść, jak mu każę iść na miejsce :lol: Acha, no i kości tam spożywa.rany ale rozpusta :nonono2: Ozzy kości spożywa na chodniczku w przedpokoju ;-) Quote
Maga100 Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']rany ale rozpusta :nonono2: Ozzy kości spożywa na chodniczku w przedpokoju ;-) No, Leon też najchetniej na dywanie w salonie (tak było do teraz), ale jestem twarda i z uporem przenoszę mu kości czy inne smakołyki na nowe posłanie 8) Quote
Recommended Posts