Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga , wyrko wspaniałe .A jak właścicielowi się w nim spało :great: .
Kurcze , a Ozzy przeniósł się definitywnie na fotel TZta i pontonik wylądował Kuby pokoju , czasem tam poleguje:-? / Ozzy nie Kuba:-? /

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!!

Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas:

Gdy pierwsza Gwiazka na niebie zabłyśnie
niech Cię aniołek ode mnie uściśnie
i przekaże życzenia w Dniu Bożego Narodzenia !!

Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Leonkowi i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara

Posted

Nastrój świąteczny :great:

Leon w pewnym momencie poczuł się zdegustowany

A ja padłam z przejedzenia

Po powrocie do domu, Leon znalazł jeszcze jeden prezent pod choinką 8)

Posted

[quote name='Maga100']Na szczęście kość jest ZBYT duża :lol:
Leon sam sobie dawkuje, myślę, że będzie jadł tę kość jeszcze długo ;)oj jak Leon się przejmie rolą to może szybko się uporać z kochą :-?

Posted

Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8)

Posted

[quote name='Maga100']Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8)hmmm raczej nie powinien tak reagować .
Maga , a może on myśli że ty zupę chcesz na niej ugotować :great:

Posted

[quote name='Maga100']Widze, że ma już jej dość (ledwo co udało mu się napocząć przez parę h), ale jest inny problem: jak tylko ja albo TZ sie ruszymy, to Leon leci na miejsce do kości, bo na pewno chcemy mu ją zjeść 8)
a może chcecie mu ją zjeść:hmmmm:
A jak u Leona z oddawaniem kości mozecie mu odebrać bez problemu czy się złości pytam tak z ciekawości

Posted

On jest nienormalny na punkcie jedzenia :-?
Na samym początku (parę miesięcy temu) nawet próbował warczeć :-? Najważniejsze dla mnie, że to się skończyło.
On nie broni swoich rzeczy, ale zawsze pokazuje gdzie są (gdybym miała jakieś wątpliwości :lol: )

Posted

[quote name='agabass']a może chcecie mu ją zjeść:hmmmm:
A jak u Leona z oddawaniem kości mozecie mu odebrać bez problemu czy się złości pytam tak z ciekawości

Kiedyś były z tym problemy, tzn. warczał. Ale przeprowadziłam szkolenie 8)
Teraz mozna wszystko zabrać bez problemu.

Posted

[quote name='malawaszka']ja mam z Luną to samo - odebrać mogę bez najmniejszwego problemu, ale pilnuuujeeeeee - zwłaszcza przed Bolkiem i przed moim tatą :ylsuper:

Własnie, jeżeli chodzi o pilnowanie swoich rzeczy, to Leon podobnie jak Luna :lol:
Gdyby jednak teraz pojawił się jakiś pies, to na pewno byłoby ostro.
Gdy jesteśmy na spacerze i pojawia się jakiś pies, musze Leonowi zabierać zabawki, patyki itp. bo się jeży i wtedy już nie tylko pilnuje, ale i broni :-?

Posted

[quote name='Maga100']Kiedyś były z tym problemy, tzn. warczał. Ale przeprowadziłam szkolenie 8)
Teraz mozna wszystko zabrać bez problemu.
no to dobrze, ze wy na tym nie cierpicie, z Gomezem nigdy nie miałam problemów, ale Dabliś jak z nami zamieszkał to potrafił warczeć ale też został przeszkolony i już mu się to nie zdarza

Posted

[quote name='Maga100']Gdy jesteśmy na spacerze i pojawia się jakiś pies, musze Leonowi zabierać zabawki, patyki itp. bo się jeży i wtedy już nie tylko pilnuje, ale i broni :-?

noo Lunetka tak samo :-? i potrafi się rzucić na psa z którym normalnie doskonale się bawi :stupid:

Posted

[quote name='malawaszka']noo Lunetka tak samo :-? i potrafi się rzucić na psa z którym normalnie doskonale się bawi :stupid:

Hahaha, Leon to samo. Coś mają wspólnego, może to to imię na "L" ? :hmmmm: ;)

Posted

[quote name='Maga100']Hahaha, Leon to samo. Coś mają wspólnego, może to to imię na "L" ? :hmmmm: ;)Marna teoria. Moja mama ma imie na "L", a wcale nie rzuca się na mnie w obronie swoich zabawek :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Alu droga, Wigilię trzeba było odespać :scramble:

Leon dostał nowe łóżeczko :multi:

ooo w morde misia to Leon byl grzeczny w tym roku :D ma gdzie teraz goscic swoja dziewczyne Sabe :D hahahha

suuuper wyrko :D spi na nim :D

Posted

[quote name='dbsst']
suuuper wyrko :D spi na nim :D

Niekoniecznie, ponieważ on śpi tylko na twardej podłodze :-?
Posłanie służy do tego, żeby miał gdzie iść, jak mu każę iść na miejsce :lol:
Acha, no i kości tam spożywa.

Posted

[quote name='Maga100']Niekoniecznie, ponieważ on śpi tylko na twardej podłodze :-?
Posłanie służy do tego, żeby miał gdzie iść, jak mu każę iść na miejsce :lol:
Acha, no i kości tam spożywa.rany ale rozpusta :nonono2: Ozzy kości spożywa na chodniczku w przedpokoju ;-)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']rany ale rozpusta :nonono2: Ozzy kości spożywa na chodniczku w przedpokoju ;-)

No, Leon też najchetniej na dywanie w salonie (tak było do teraz), ale jestem twarda i z uporem przenoszę mu kości czy inne smakołyki na nowe posłanie 8)