asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='PIKA']Asher to ja mam te topiki zapreumerowane w teczce :o a on chce żeby je jeszcze raz preumerowala :oNo właśnie.... :-? Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 hahha a tu dalej problemy egzystencjalne :haha: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Idę spać, bo znowu dotrę do pracy na 15.00 :-? 8-) Quote
Vogue Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A my( pancia i Arni ) skladamy juz serdeczne zyczenia swiateczne uroczemu Leonkowi i rownie milej jego pani.:-D:-D:-D Skladamy juz teraz bo pancia ma moc pracy.(TZ po raz pierwszy od 7 lat na Swieta Bozego Narodzenia w domu ) i Dogomania na kilka dni musi przestac dla nas istniec;-) Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Maga , czy ty się przypadkiem nie zapracowałas na amen:lookarou: Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Vogue']A my( pancia i Arni ) skladamy juz serdeczne zyczenia swiateczne uroczemu Leonkowi i rownie milej jego pani.:-D:-D:-D Skladamy juz teraz bo pancia ma moc pracy.(TZ po raz pierwszy od 7 lat na Swieta Bozego Narodzenia w domu ) i Dogomania na kilka dni musi przestac dla nas istniec;-) Leonek i jego miła pani dziękują 8-) [quote name='Alicjarydzewska']Maga , czy ty się przypadkiem nie zapracowałas na amen:lookarou: Chyba tak, Alu, chyba tak ;-) Dzisiaj przed pracą było śnieżne szaleństwo Leona. Obawiam się jednak, ze tylko dzisiaj, bo po południu wszystko zaczęło już płynąć :-? Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale Leon szczęśliwy :-D , u nas też już chlapa :vamp: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Maga , Leon to chyba skrzyżowanie labka z miśkiem polarnym ;-) Quote
Hanna R. Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Czy ja Ci już mówiłam, że robisz bardzo ładne zdjęcia ??? Bo nie pamietam ... :stupid: :stupid: :stupid: Quote
marlena924 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ale kijka sobie Leoś znalazł... Mój psiaczek też lubi z takimi ganiac, tylko ze one od niego więkrze są :P sLiczny Twój piesek :-) U nas tez taka pogoda nijaka :| Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ale Leon szczęśliwy :-D , u nas też już chlapa :vamp: Oj, żebyś widziała to szczęście ;-) Szkoda tylko, że tak krótko :-? I małe brodate się przyplątało Quote
malawaszka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']Oj, żebyś widziała to szczęście ;-) Szkoda tylko, że tak krótko :-? I małe brodate się przyplątało :-0 LUNA!!!!! Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Waszka , nie mówiłaś nic że do Wawki jedziesz ;-) :-D .Aaaaa pewnie na łyżwy ;-) Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Alicjo, Leon to krzyżówka Labka i na pewno jakiegoś dziwolaga ;) [quote name='HankaRupczewska']Czy ja Ci już mówiłam, że robisz bardzo ładne zdjęcia ??? Bo nie pamietam ... :stupid: :stupid: :stupid: Nie, Haniu, nie mówiłaś mi tego jeszcze... 8-) 8-) 8-) A w ogóle co mówiłaś? :hmmmm: Powtórz proszę 8-) 8-) 8-) [quote name='marlena924']Ale kijka sobie Leoś znalazł... Mój psiaczek też lubi z takimi ganiac, tylko ze one od niego więkrze są :P sLiczny Twój piesek :-) U nas tez taka pogoda nijaka :| Dziekuję bardzo w imieniu psa Leona 8-) [quote name='malawaszka']:-0 LUNA!!!!! Hihihihi, WIEDZIAŁAM, że zaraz się zjawisz, brodate stwory wyczuwasz w każdej galerii 8-) 8-) Acha, też chciałam napisać, że to Lunetka, ale po namysle doszłam do wniosku, że nikt nie uwierzy 8-) Bo była przyjazna, miła i chetnie się bawiła z Leonem :evilbat: Quote
Alka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Fajnie oglądać radosnego Leonka,:-D widać piesio baaardzo towarzyski ;-) :-D Quote
Maga100 Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 A tak wygląda mój czarny sweter po chwilowym obcowaniu z Leonem :roll: A tak wygląda winowajca :-? Quote
PIKA Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']Alicjo, Leon to krzyżówka Labka i na pewno jakiegoś dziwolaga ;) :o A ktorego podejrzewasz? :o Boogajskiego, czy Sabinę? :o Quote
Alka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']A tak wygląda mój czarny sweter po chwilowym obcowaniu z Leonem :roll: A tak wygląda winowajca :-? przecież to aniołeczek :angel: a nie żaden winowajca :vamp: Quote
asher Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 PIKA napisał(a)::o A ktorego podejrzewasz? :o Boogajskiego, czy Sabinę? :oO rany :-o Wychodzi na to, że jestem leonową babcią :-o A na moim zadupiu nic nie zaczęło płynąc :evilbat: Przeciwnie, całe popoludnie śnieg padał i teraz jest fantastycznie :angel: :evilbat: Quote
Alicja Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Maga100']A tak wygląda mój czarny sweter po chwilowym obcowaniu z Leonem :roll: A tak wygląda winowajca :-? Maga poczekaj jak zrobię foto kłaczkom Ozzyego ;-) Quote
Recommended Posts