Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

A my( pancia i Arni ) skladamy juz serdeczne zyczenia swiateczne uroczemu Leonkowi i rownie milej jego pani.:-D:-D:-D
Skladamy juz teraz bo pancia ma moc pracy.(TZ po raz pierwszy od 7 lat na Swieta Bozego Narodzenia w domu ) i Dogomania na kilka dni musi przestac dla nas istniec;-)

Posted

[quote name='Vogue']A my( pancia i Arni ) skladamy juz serdeczne zyczenia swiateczne uroczemu Leonkowi i rownie milej jego pani.:-D:-D:-D
Skladamy juz teraz bo pancia ma moc pracy.(TZ po raz pierwszy od 7 lat na Swieta Bozego Narodzenia w domu ) i Dogomania na kilka dni musi przestac dla nas istniec;-)

Leonek i jego miła pani dziękują 8-)

[quote name='Alicjarydzewska']Maga , czy ty się przypadkiem nie zapracowałas na amen:lookarou:

Chyba tak, Alu, chyba tak ;-)

Dzisiaj przed pracą było śnieżne szaleństwo Leona. Obawiam się jednak, ze tylko dzisiaj, bo po południu wszystko zaczęło już płynąć :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ale Leon szczęśliwy :-D , u nas też już chlapa :vamp:

Oj, żebyś widziała to szczęście ;-) Szkoda tylko, że tak krótko :-?

I małe brodate się przyplątało

Posted

Alicjo, Leon to krzyżówka Labka i na pewno jakiegoś dziwolaga ;)

[quote name='HankaRupczewska']Czy ja Ci już mówiłam, że robisz bardzo ładne zdjęcia ??? Bo nie pamietam ... :stupid: :stupid: :stupid:

Nie, Haniu, nie mówiłaś mi tego jeszcze... 8-) 8-) 8-)

A w ogóle co mówiłaś? :hmmmm: Powtórz proszę 8-) 8-) 8-)

[quote name='marlena924']Ale kijka sobie Leoś znalazł... Mój psiaczek też lubi z takimi ganiac, tylko ze one od niego więkrze są :P sLiczny Twój piesek :-) U nas tez taka pogoda nijaka :|

Dziekuję bardzo w imieniu psa Leona 8-)

[quote name='malawaszka']:-0 LUNA!!!!!

Hihihihi, WIEDZIAŁAM, że zaraz się zjawisz, brodate stwory wyczuwasz w każdej galerii 8-) 8-)
Acha, też chciałam napisać, że to Lunetka, ale po namysle doszłam do wniosku, że nikt nie uwierzy 8-) Bo była przyjazna, miła i chetnie się bawiła z Leonem :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, Leon to krzyżówka Labka i na pewno jakiegoś dziwolaga ;)
:o A ktorego podejrzewasz? :o Boogajskiego, czy Sabinę? :o

Posted

[quote name='Maga100']A tak wygląda mój czarny sweter po chwilowym obcowaniu z Leonem :roll:

A tak wygląda winowajca :-?

przecież to aniołeczek :angel: a nie żaden winowajca :vamp:

Posted

PIKA napisał(a):
:o A ktorego podejrzewasz? :o Boogajskiego, czy Sabinę? :o
O rany :-o Wychodzi na to, że jestem leonową babcią :-o

A na moim zadupiu nic nie zaczęło płynąc :evilbat: Przeciwnie, całe popoludnie śnieg padał i teraz jest fantastycznie :angel: :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100']A tak wygląda mój czarny sweter po chwilowym obcowaniu z Leonem :roll:

A tak wygląda winowajca :-?

Maga poczekaj jak zrobię foto kłaczkom Ozzyego ;-)