Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa mam cos dla Wasssssssss :multi:

[quote name='Admin']
W temacie powiadomień na email:
Dokonałem odpowiednich zmian w forum. Teraz kolejne powiadomienia powinny przychodzić dopiero po odwiedzeniu konkretnego topiku, a nie samego forum. Prosze sprawdzić i dać znać, czy jest już w porządku.

8-) 8-) 8-)

Posted

[quote name='PIKA']Aaaaaaaaaaaaaa mam cos dla Wasssssssss :multi:

8-) 8-) 8-)

Hahaha, to samo w tym samym czasie wstawiłam Asherowi :lol:

Szkoda tylko, że nie działa :-?

Posted

Asher juz wie i wie również że to nie działa :evilbat:

Maga, czy ty masz tak, jak ja - że w "Narzędziach wątku" masz opcję "Subskrybuj", mimo, że dany wątek subskrybujesz? Wcześniej w takim wypadku było tam "Unsubscribe"... :roll:

Posted

[quote name='asher']Asher juz wie i wie również że to nie działa :evilbat:

Maga, czy ty masz tak, jak ja - że w "Narzędziach wątku" masz opcję "Subskrybuj", mimo, że dany wątek subskrybujesz? Wcześniej w takim wypadku było tam "Unsubscribe"... :roll:

Hihi, ale żeś się uwzięła na to UNSUBSCRIBE :lol:
zaraz sprawdzę jak mam 8-)

Ale wiesz, to chyba działa, bo w mojej skrzynce w koncu zapanował spokój :-o

Może dlatego, że nikt nic nie pisze :-?

Posted

[quote name='Maga100']Hihi, ale żeś się uwzięła na to UNSUBSCRIBE :lol:
zaraz sprawdzę jak mam 8-)

Ale wiesz, to chyba działa, bo w mojej skrzynce w koncu zapanował spokój :-o

Może dlatego, że nikt nic nie pisze

a ja wchodząc na maila mam non stoper zaawaloną skrzynke :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Admin to ma uciechy po pachy , jeśli wpada poczytać gorace tematy :-D
Ja wypieprzyłam powiadomienia bo mi skzynka przebierała i sama kicam po tematach:sg168:

Alu, ale chyba działa 8-)
Bo w mojej skrzynce zapanował dziwny spokój 8-)
Aż mi czegoś brakuje i czuję się zaniepokojona, gdy za jednym ściagnięciem nie otrzymuję 15 maili :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alu, ale chyba działa 8-)
Bo w mojej skrzynce zapanował dziwny spokój 8-)
Aż mi czegoś brakuje i czuję się zaniepokojona, gdy za jednym ściagnięciem nie otrzymuję 15 maili :lol:Krótko sie cieszyłas, nie? :cry:

Posted

[quote name='PIKA']Asher ja mam "subskrybuj ten wątek" :o a nie powinnam :oJak to nie powinnaś? Jeśli nie subksrybujesz, to własnie powinnaś.

Maga, uwzięłam sie na to "Unsubscribe", bo latam po forum i na nowo subskrybuje moje tematy. I już sie gubię, który już odhaczyłam, a który nie :roll: Wczesniej wystarczyło, że spojrzałam w te Narzędzia wątku i już wiedziałam... A teraz gucio :-?

Posted

[quote name='asher']

Maga, uwzięłam sie na to "Unsubscribe", bo latam po forum i na nowo subskrybuje moje tematy. I już sie gubię, który już odhaczyłam, a który nie :roll: Wczesniej wystarczyło, że spojrzałam w te Narzędzia wątku i już wiedziałam... A teraz gucio :-?

Oczywiście mam tak samo jak ty :evil:
Nawet we własnym topicu mam "Subskrybuj ten wątek" :evil:

Posted

[quote name='Maga100']Oczywiście mam tak samo jak ty :evil:
Nawet we własnym topicu mam "Subskrybuj ten wątek" :evil:Ja też :lol: dzis jak głupia klikałam to "subskrybuj" raz za razem i się wkoorwiałam, że mi się do listy nie dodaje (ilośc wątków wciąż była ta sama) :lol: Dopiero jak przyszło powiadomienie,to sie kapnęłam :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:vamp: A ja to mam ...... i latam sobie po galerii .Poczekam jak się otrzaskam z tymi nowosciami :puppydog: na dogo

Ala, mojaś ty moja :calus: Ja od samego początku latam po wątkach, które lubię i do których MUSZĘ zaglądnąć. Skrzynkę, której adres podałam podczas rejestracji zapchała mi Lista z psem do której nie mogłam sie od pewnego czasu zalogować - ale na skrzynkę wszystko przychodziło - ostatnio miałam tam chyba z 1000 nieprzeczytanych wiadomości - hahaha. A jak teraz chciałam zaktualizować adres - to mi tej aktualizacji nie przyjęło - i chyba na szczęście... Latam więc PERFEKCYJNIE na piechotkę .:sg168: :sg168: :sg168:

Magdaleno - życzę Ci milusiego wieczorku - czy u Ciebie też śnieżeczek bielusi za okienkiem jest ??? :haha:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Magdaleno - życzę Ci milusiego wieczorku - czy u Ciebie też śnieżeczek bielusi za okienkiem jest ??? :haha:

Na spacerku było supcio! Leonek się wybiegał po śnieżku. Patrzyłam tylko czy strażka miejska nie krążyła. Zimniutko na dworku :bigok:

Posted

asher napisał(a):
Jak to nie powinnaś? Jeśli nie subksrybujesz, to własnie powinnaś.

No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: )

Posted

[quote name='PIKA']No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: )

No nie? :lol:
Człowiek musi ostro zwolnić pisząc to słow :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: )
Możesz jeszcze pisać zaprenumerowane. Łatwiej? 8)

Posted

[quote name='Maga100']No nie? :lol:
Człowiek musi ostro zwolnić pisząc to słow :lol:
O widze, ze bardzo zwolnilas :lol:

Asher to ja mam te topiki zapreumerowane w teczce :o a on chce żeby je jeszcze raz preumerowala :o