Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Właśnie Pika, właśnie, my jak rodzina :drinka: I ja ci wysyłam powiadomienia czy chcesz czy nie :haha: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Maga, oszalałaś? Czym ja ci tak podpadłam, że mnie powiadomieniami do postów z 10 grudnia kierujesz??? :-o Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Aaaaaaaaaaaaaa mam cos dla Wasssssssss :multi: [quote name='Admin'] W temacie powiadomień na email: Dokonałem odpowiednich zmian w forum. Teraz kolejne powiadomienia powinny przychodzić dopiero po odwiedzeniu konkretnego topiku, a nie samego forum. Prosze sprawdzić i dać znać, czy jest już w porządku. 8-) 8-) 8-) Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='PIKA']Aaaaaaaaaaaaaa mam cos dla Wasssssssss :multi: 8-) 8-) 8-) Hahaha, to samo w tym samym czasie wstawiłam Asherowi :lol: Szkoda tylko, że nie działa :-? Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ten admin to chyba pęka teraz ze śmiechu!:vamp: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Asher juz wie i wie również że to nie działa :evilbat: Maga, czy ty masz tak, jak ja - że w "Narzędziach wątku" masz opcję "Subskrybuj", mimo, że dany wątek subskrybujesz? Wcześniej w takim wypadku było tam "Unsubscribe"... :roll: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Asher juz wie i wie również że to nie działa :evilbat: Maga, czy ty masz tak, jak ja - że w "Narzędziach wątku" masz opcję "Subskrybuj", mimo, że dany wątek subskrybujesz? Wcześniej w takim wypadku było tam "Unsubscribe"... :roll: Hihi, ale żeś się uwzięła na to UNSUBSCRIBE :lol: zaraz sprawdzę jak mam 8-) Ale wiesz, to chyba działa, bo w mojej skrzynce w koncu zapanował spokój :-o Może dlatego, że nikt nic nie pisze :-? Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Asher ja mam "subskrybuj ten wątek" :o a nie powinnam :o Maga, jak nikt a ja? :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Hihi, ale żeś się uwzięła na to UNSUBSCRIBE :lol: zaraz sprawdzę jak mam 8-) Ale wiesz, to chyba działa, bo w mojej skrzynce w koncu zapanował spokój :-o Może dlatego, że nikt nic nie pisze a ja wchodząc na maila mam non stoper zaawaloną skrzynke :-? Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Admin to ma uciechy po pachy , jeśli wpada poczytać gorace tematy :-D Ja wypieprzyłam powiadomienia bo mi skzynka przebierała i sama kicam po tematach:sg168: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Admin to ma uciechy po pachy , jeśli wpada poczytać gorace tematy :-D Ja wypieprzyłam powiadomienia bo mi skzynka przebierała i sama kicam po tematach:sg168: Alu, ale chyba działa 8-) Bo w mojej skrzynce zapanował dziwny spokój 8-) Aż mi czegoś brakuje i czuję się zaniepokojona, gdy za jednym ściagnięciem nie otrzymuję 15 maili :lol: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a do mnie przynajmniej dochodza inne maile :d qtore nie mogly sie ostatnio przebic :D Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Alu, ale chyba działa 8-) Bo w mojej skrzynce zapanował dziwny spokój 8-) Aż mi czegoś brakuje i czuję się zaniepokojona, gdy za jednym ściagnięciem nie otrzymuję 15 maili :lol:Krótko sie cieszyłas, nie? :cry: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Krótko sie cieszyłas, nie? :cry: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='PIKA']Asher ja mam "subskrybuj ten wątek" :o a nie powinnam :oJak to nie powinnaś? Jeśli nie subksrybujesz, to własnie powinnaś. Maga, uwzięłam sie na to "Unsubscribe", bo latam po forum i na nowo subskrybuje moje tematy. I już sie gubię, który już odhaczyłam, a który nie :roll: Wczesniej wystarczyło, że spojrzałam w te Narzędzia wątku i już wiedziałam... A teraz gucio :-? Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='asher'] Maga, uwzięłam sie na to "Unsubscribe", bo latam po forum i na nowo subskrybuje moje tematy. I już sie gubię, który już odhaczyłam, a który nie :roll: Wczesniej wystarczyło, że spojrzałam w te Narzędzia wątku i już wiedziałam... A teraz gucio :-? Oczywiście mam tak samo jak ty :evil: Nawet we własnym topicu mam "Subskrybuj ten wątek" :evil: Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :vamp: A ja to mam ...... i latam sobie po galerii .Poczekam jak się otrzaskam z tymi nowosciami :puppydog: na dogo Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Oczywiście mam tak samo jak ty :evil: Nawet we własnym topicu mam "Subskrybuj ten wątek" :evil:Ja też :lol: dzis jak głupia klikałam to "subskrybuj" raz za razem i się wkoorwiałam, że mi się do listy nie dodaje (ilośc wątków wciąż była ta sama) :lol: Dopiero jak przyszło powiadomienie,to sie kapnęłam :lol: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:vamp: A ja to mam ...... i latam sobie po galerii .Poczekam jak się otrzaskam z tymi nowosciami :puppydog: na dogo Ala, mojaś ty moja :calus: Ja od samego początku latam po wątkach, które lubię i do których MUSZĘ zaglądnąć. Skrzynkę, której adres podałam podczas rejestracji zapchała mi Lista z psem do której nie mogłam sie od pewnego czasu zalogować - ale na skrzynkę wszystko przychodziło - ostatnio miałam tam chyba z 1000 nieprzeczytanych wiadomości - hahaha. A jak teraz chciałam zaktualizować adres - to mi tej aktualizacji nie przyjęło - i chyba na szczęście... Latam więc PERFEKCYJNIE na piechotkę .:sg168: :sg168: :sg168: Magdaleno - życzę Ci milusiego wieczorku - czy u Ciebie też śnieżeczek bielusi za okienkiem jest ??? :haha: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Magdaleno - życzę Ci milusiego wieczorku - czy u Ciebie też śnieżeczek bielusi za okienkiem jest ??? :haha: Na spacerku było supcio! Leonek się wybiegał po śnieżku. Patrzyłam tylko czy strażka miejska nie krążyła. Zimniutko na dworku :bigok: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Jak to nie powinnaś? Jeśli nie subksrybujesz, to własnie powinnaś. No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: ) Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='PIKA']No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: ) No nie? :lol: Człowiek musi ostro zwolnić pisząc to słow :lol: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 PIKA napisał(a):No nie powinnam, bo mam juz zasubskrybowane :lol: (cholera nie ma innego slowa? :evil:, język mi sie plącze i palce przy okazji :evil: )Możesz jeszcze pisać zaprenumerowane. Łatwiej? 8) Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 asher napisał(a):Możesz jeszcze pisać zaprenumerowane. Łatwiej? 8)a kiedys się nie prenumerowało ylko pani w kiosku po znajomości wrzucała do TECZKI :sg168: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']No nie? :lol: Człowiek musi ostro zwolnić pisząc to słow :lol: O widze, ze bardzo zwolnilas :lol: Asher to ja mam te topiki zapreumerowane w teczce :o a on chce żeby je jeszcze raz preumerowala :o Quote
Recommended Posts