Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Za 100 lat :evil: Nie mam cyfrówki, a zwykłym aparatem szkoda mi robić miliona takich samych zdjęć. Poza tym nawet pogody nie ma :evil: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga100 napisał(a):Za 100 lat :evil: Nie mam cyfrówki, a zwykłym aparatem szkoda mi robić miliona takich samych zdjęć. Poza tym nawet pogody nie ma :evil: :-? to mamy ten sam problem :wink: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): A tak wogóle to my oglądamy ale nie pisaliśmy :wink: No właśnie :lol: Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Za 100 lat :evil: Nie mam cyfrówki, a zwykłym aparatem szkoda mi robić miliona takich samych zdjęć. Poza tym nawet pogody nie ma :evil: :-? to mamy ten sam problem :wink: Ej baby nie narzekać :-? Co byś nie zrobiła to i tak, każde zdjęcie jest inne :D Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A tu jestes Urwisie hihi i znoffu Cie dopadlam ;) Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Dbsst szpieguje i dopada Pikę :o Pika kryj się i lepiej uważaj na tę diablicę :evilbat: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 daga10011 napisał(a):Debe Spy :lol:czyli PIKA ma do rana spokój :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Oj, żeby nie było wstawię jedno zdjęcie, mało ciekawe, ale zawsze coś Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o mamy patyczek :wink: własnozębnie wyłowiony z jeziorka :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o mamy patyczek :wink: własnozębnie wyłowiony z jeziorka :lol:czyli pieso nurek :wink: Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Jemu niedługo wyrosną skrzela i płetwy, on z wody nie wychodzi. Tam leży, siedzi, bawi się itp. Ostatnio pomknął za stadkiem kaczek i zdziwiony że one nie chciały się zintegrować. dlatego tymbardziej chwalę szczepionkę, bo inaczej miałby już chyba zapalenie płuc Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A ja właśnie miałam Ci napisac ,że rozmawiałam z wetką na temat szczepionki i będziemy robić tylko musi Ozzy troszkę wydobrzeć :wink: Koszt 40 zł od jednej :wink: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):Debe Spy :lol:czyli PIKA ma do rana spokój :lol: :lol: :lol: a tam wszędzie mnie wyśledziła, tylko u siebie nie :lol: O jakiej szczepionce gadacie ? :hmmmm: Zdjęcia oglądałam, ale nie wszystko czytam :oops: :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):Debe Spy :lol:czyli PIKA ma do rana spokój :lol: :lol: :lol: a tam wszędzie mnie wyśledziła, tylko u siebie nie :lol: O jakiej szczepionce gadacie ? :hmmmm: Zdjęcia oglądałam, ale nie wszystko czytam :oops: :lol:Baypamune HK /chyba nie pomyliłam nazwy , bo mam gdzieś zapisane :wink: / Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Szczepionka uodparniająca. Leon chorował mi przynajmniej raz w miesiącu, ciagle jakieś przeziebienia, ciagle zastrzyki i antybiotyki. Po szczepionce (3 serie) poprawa 100%. Od tamtej pory nie dostał nawet kataru. Alicja, czyli w Rybniku 5zł taniej :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga100 napisał(a):Szczepionka uodparniająca. Leon chorował mi przynajmniej raz w miesiącu, ciagle jakieś przeziebienia, ciagle zastrzyki i antybiotyki. Po szczepionce (3 serie) poprawa 100%. Od tamtej pory nie dostał nawet kataru. Alicja, czyli w Rybniku 5zł taniej :lol:Maga to akurat cena z Siemianowic :wink: , bo mnie poniosło jakies 60 kilosów do weta :oops: Quote
Maga100 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Hej, pamiętacie mnie jeszcze? :lol: Jakby co, przypominam się jeszcze z profilu 8) Quote
Maga100 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 KaRa_TC napisał(a):Jaka śliczna mordula! A co z jego oczkiem? Z oczkiem już OK. Prawdopodobnie czymś się uraził, ale krople Dicotineff-Vet załatwiły sprawę :D Quote
KaRa_ Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Maga100 napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Jaka śliczna mordula! A co z jego oczkiem? Z oczkiem już OK. Prawdopodobnie czymś się uraził, ale krople Dicotineff-Vet załatwiły sprawę :D No to dobrze :D To teraz więcej zdjęć prosimy :evilbat: Quote
Maga100 Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Pożyczyłam na chwilę komórkę mamy z aparatem. A takto nie ma :evilbat: Nie mogę sie dorobić cyfrówki :evil: Chyba zarządzę jakąś zrzutę na dogomaniaka w potrzebie :lol: Quote
KaRa_ Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Maga100 napisał(a):Pożyczyłam na chwilę komórkę mamy z aparatem. A takto nie ma :evilbat: Nie mogę sie dorobić cyfrówki :evil: Chyba zarządzę jakąś zrzutę na dogomaniaka w potrzebie :lol: Haha dobry pomysł :lol: Dożuce tego 1grosza na aparat :lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Ale super ci fotki wychodzą tym telefonem , te od Kuby wychodza niewyrazne :-? /simens/.Fajnie ze Leon już OK. My walczymy , dostaliśmy 1 dawke szczepionki /Baypamune/i czekamy na lepsze czasy :wink: Quote
Recommended Posts