PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 A ja dzisiaj se musialam myszke kupic bo mi stara padła :evil: Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']A ja dzisiaj se musialam myszke kupic bo mi stara padła :evil: Jak może myszka paść? :-o Dostałem kartonik :angel: I już nie ma kartonika :evilbat: Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100']I u pani na kolankach.... 8-) Prawie jak nietoperz :-D ... Quote
agabass Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 no prosze ale zabaweczki sie dostaje moje głuptasy też lubią takowe wydzieranki haha Leon jak zawsze mordziasty rewelacyjnie i na kolankach urocze maleństwo Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100']Jak może myszka paść? :-o Dostałem kartonik :angel: I już nie ma kartonika :evilbat: To może napuść Leona na te kartoniki w przedpokoju .... :sg168: Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska']To może napuść Leona na te kartoniki w przedpokoju .... :sg168: Ale TZ już mu wytłumaczył, że tych to ruszać nie wolno, a Leon jest tak beznadziejnie posłuszny :-? Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100']Jak może myszka paść? :-o A co nidgy Ci sie myszka nie popsula? :o [quote name='Maga100'] A co on tak zęby szczerzy? Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 PIKA napisał(a): A co on tak zęby szczerzy? on nie szczerzy 8-) On leży na plecach i mu się fafle przesunęły do góry 8-) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Maga fota szczerzącego się Leona jest rewelacyjna :-D Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Buahahaha :lol: :cunao: :cunao: :cunao: nie mogę popłakałam się hihihihihi Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Maga ??? Ty dzisiaj z kurami spać poszłaś ??? :haha: :haha: :haha: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 prędzej z uśmiechniętym Leonem :haha: Quote
asher Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga ??? Ty dzisiaj z kurami spać poszłaś ??? :haha: :haha: :haha: Pewnie jutro musi rano do pracy wstać :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Pewnie jutro musi rano do pracy wstać :evil_lol: Nic nie musi, nic nie musi :-? Budzik TZa mnie budzi :-? A do pracy może pojadę na 13.00....... I co wy się tak wysmiewacie z Leona? 8-) Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Buahahaha :lol: :cunao: :cunao: :cunao: nie mogę popłakałam się hihihihihi fotka REWELACYJNA ! :thumbs: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga ??? Ty dzisiaj z kurami spać poszłaś ??? :haha: :haha: :haha: A to Maga w kurniku sypia? :o Quote
Katerinas Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']Jak może myszka paść? :-o Dostałem kartonik :angel: I już nie ma kartonika :evilbat: buahahaha :lol: :lol: Ale destruktor :lol: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 aaaahahahahaha no nie mogę - cuuuuudna fota :bigok: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Kuźwa, ZNOWU TU JESTEM ... A wokoło piętrzą się stosy prasownia, prania, wrzeszczą o poukładanie wnętrzności szafy etc, etc... A ja ZNOWU siedzę przed tym cholernym komputerem. Ty jestes psychologiem - poradź coś NA TO !:modla: :modla: :modla: I jeszcze wytłumacz mi - dlaczego MUSZĘ dawać TRZY emotki , kiedy juz wogóle je daje ??? To coś musi oznaczać , co nie ???:roll: :roll: :roll: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Katerinas, Gosiek :calus: Pika :eviltong: [quote name='HankaRupczewska']Kuźwa, ZNOWU TU JESTEM ... A wokoło piętrzą się stosy prasownia, prania, wrzeszczą o poukładanie wnętrzności szafy etc, etc... A ja ZNOWU siedzę przed tym cholernym komputerem. Ty jestes psychologiem - poradź coś NA TO !:modla: :modla: :modla: I jeszcze wytłumacz mi - dlaczego MUSZĘ dawać TRZY emotki , kiedy juz wogóle je daje ??? To coś musi oznaczać , co nie ???:roll: :roll: :roll: Moja droga, to jest klasyczne uzależnienie, a żeby było jeszcze bardziej klasycznie powinnaś zaprzeczyć :sweetCyb: Leczenie jest mozliwe, tylko wtedy, gdy pacjent będzie tego naprawdę chciał :vamp: I polega na całkowitej abstynencji :bigok: A to, że używasz coraz więcej emotek i to w dodatku podkreślasz je trzykrotnie może świadczyć, że uzależenienie postepuje :bigok: Bo już nie wystarcza ci to, co kiedyś.... :roll: Musisz więcej, bardziej....:evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts