Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

no i za wcześnie się pochwaliłam :-?
Wróciliśmy z wieczornego spaceru i łapa krwawi :evil:
Przed chwilą była komedia pt "Histeria psa". Jak tylko wzięłam bandaż do ręki spieprzył pod stół :-? Gdy próbowaliśmy go wyciagnąć to piszczał, jakbysmy nie wiem , jaką krzywdę mu robili :-? W końcu po półgodzinie mordęgi udało się rane przemyć i zabandażować.

Posted

Maga100 napisał(a):
no i za wcześnie się pochwaliłam :-?
Wróciliśmy z wieczornego spaceru i łapa krwawi :evil:
Przed chwilą była komedia pt "Histeria psa". Jak tylko wzięłam bandaż do ręki spieprzył pod stół :-? Gdy próbowaliśmy go wyciagnąć to piszczał, jakbysmy nie wiem , jaką krzywdę mu robili :-? W końcu po półgodzinie mordęgi udało się rane przemyć i zabandażować.
Maga świetny na skaleczenia jest Alu Spray , czyli aluminium w aerozolu , dezynfekuje , przyspiesza gojenie , zasklepia rany ./nawet pooperacjne/

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy TZ wyniósł już pudła ??? :evilbat:

nie :evil: Ale w przyszły weekend go nie będzie i już zapowiedziałam, że sama zajmę się pudłami, jeżeli on do tego czasu nic z nimi nie zrobi :evilbat:

I co z drabiną, którą obiecałaś sfotografować ??? :evilbat:

zapomniałam :oops: Jak wrócę z pracy, to strzelę sesję drabince 8)

Posted

[quote name='Maga100']...

Biedny, biedny Leonek :( ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-?

Posted

[quote name='mmbbaj'] ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-?
:o Jakim wstretnym? :o Ty wiesz jakie to fajne do gryzienia 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='mmbbaj'] ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-?
:o Jakim wstretnym? :o Ty wiesz jakie to fajne do gryzienia 8) :lol: ciekawe ile bandaza Leon będzie miał na łapie jak Maga wróci z pracy :wink: