agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Leoś padł po pspacerku niunio słoki a widzę że już u wszystkich swiątecznie sie robi super Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Leon , nie za wcześnie na spanko :o :wink: Quote
Teklunia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100']Dobranoc Państwu 8) Dobranoc Panu :) Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki nosio :D Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 no i za wcześnie się pochwaliłam :-? Wróciliśmy z wieczornego spaceru i łapa krwawi :evil: Przed chwilą była komedia pt "Histeria psa". Jak tylko wzięłam bandaż do ręki spieprzył pod stół :-? Gdy próbowaliśmy go wyciagnąć to piszczał, jakbysmy nie wiem , jaką krzywdę mu robili :-? W końcu po półgodzinie mordęgi udało się rane przemyć i zabandażować. Quote
daga10011 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Biedny Leon :cry: .Miejmy nadzieje ze lapka sie zagoi Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Maga100 napisał(a):no i za wcześnie się pochwaliłam :-? Wróciliśmy z wieczornego spaceru i łapa krwawi :evil: Przed chwilą była komedia pt "Histeria psa". Jak tylko wzięłam bandaż do ręki spieprzył pod stół :-? Gdy próbowaliśmy go wyciagnąć to piszczał, jakbysmy nie wiem , jaką krzywdę mu robili :-? W końcu po półgodzinie mordęgi udało się rane przemyć i zabandażować.Maga świetny na skaleczenia jest Alu Spray , czyli aluminium w aerozolu , dezynfekuje , przyspiesza gojenie , zasklepia rany ./nawet pooperacjne/ Quote
Vogue Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Leonek calym soba wola o uwage i uzaleniem sie nad jego smutnym losem :D :D Caluski w sliczny,wilgotny nosek :D Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='Vogue']Leonek calym soba wola o uwage i uzaleniem sie nad jego smutnym losem dokładnie tak. Histeryk Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Czy TZ wyniósł już pudła ??? :evilbat: I co z drabiną, którą obiecałaś sfotografować ??? :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Czy TZ wyniósł już pudła ??? :evilbat: nie :evil: Ale w przyszły weekend go nie będzie i już zapowiedziałam, że sama zajmę się pudłami, jeżeli on do tego czasu nic z nimi nie zrobi :evilbat: I co z drabiną, którą obiecałaś sfotografować ??? :evilbat: zapomniałam :oops: Jak wrócę z pracy, to strzelę sesję drabince 8) Quote
mmbbaj Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Maga100']... Przed chwilą była komedia pt "Histeria psa". Jak tylko wzięłam bandaż do ręki spieprzył pod stół :-? Gdy próbowaliśmy go wyciagnąć to piszczał, jakbysmy nie wiem , jaką krzywdę mu robili :-? W końcu po półgodzinie mordęgi udało się rane przemyć i zabandażować. Biedny, biedny Leonek :( ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-? Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jakie nieszczescie w oczach ojej :( :buzi: wtego nosa co jest na kwinte ;) Quote
PIKA Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='mmbbaj'] ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-? :o Jakim wstretnym? :o Ty wiesz jakie to fajne do gryzienia 8) Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='mmbbaj'] ...Maga Ty powinnaś teraz mieć L4 na opiekę :wink: bo Leon został teraz sam, samiutki nawet bez kocyka tylko z jakimś wstrętnym bandażem... :-? :o Jakim wstretnym? :o Ty wiesz jakie to fajne do gryzienia 8) :lol: ciekawe ile bandaza Leon będzie miał na łapie jak Maga wróci z pracy :wink: Quote
ewelinabuck Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 cos ty mu zrobila do TOZU z toba!! :lol: 0X Quote
Vogue Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :D :D Ranny na polu chwaly :D Moze lepszy bylby bucik na te lapke. Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 O jeju bidulek Leonek :calus: niech lapka wraca szybko do zdrowia... Quote
KaRa_ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Oj biedny Leonek ale bedzie dobrze do wesela z Piki Saba lapa sie mu zagoji :lol: :wink: :wink: Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Leon uprzejmie informuje, że bandaż zdjęty i łapa wygląda OK, więc koniec męczarni i przede wszystkim histerii 8) jest tam kto za tym monitorem? Quote
Recommended Posts