Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat:
Co ta nasza "babska ciekawość robi :wink: :wink: :lol:

Jaki śliczny nochalek :lol: :lol: Gdybym nie wiedziała,że bidula cierpi to minę ma jak zakochany :wink:
Całuski dla przystojniaka :iloveyou:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']A Pani niech się tobą dobrze opiekuje :wink: ...

to nie ulega najmniejszej watpliwości, ze pani zaopiekuje się najlepiej... :evilbat: 8)

[quote name='HankaRupczewska']
A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat:

buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8)
a więc w tych pudłach jest śmietnik TZta :evilbat: Jego jakieś narzędzia, części samochodowe, części komputerowe i masa innych pierdół :evilbat: Kazałam zrobić porządek i wynieść to gdzieś, gdziekolwiek, sprzedać, nie wiem, coś zrobić. Inaczej wyniosę na śmietnik jak go nie będzie :evilbat:

[quote name='Majka_Gizmo'] Jaki śliczny nochalek :lol: :lol: Gdybym nie wiedziała,że bidula cierpi to minę ma jak zakochany :wink:
Całuski dla przystojniaka :iloveyou:

on cały czas ma taką minę :-? Chodzi, wzdycha, pokłada się, pokazuje łapę - jakbym nie wiedziała co tam na niej jest 8)

Posted

[quote name='Maga100']

buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8)

Buhahaha ! Musiałam cie zacytować, bo przy "odpowiedz" wywala mi to :evilbat:

Warning: mysql_connect(): User dogopl_forum has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/dogopl/domains/dogomania.pl/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

No i co ? JUŻ BYŁ W OGRÓDKU ... JUŻ WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ ... :-?
Naobiecywali, że juz nie bedzie problemów z tym cholerstwem - i co ? miało byc tak ładnie i bezproblemowo... Admin tak przekonywujaco argumentował :evilbat: :evilbat:

A SKĄD wiedziałaś, ze właśnie JA zapytam o te pudła ?

Aha, wysłałam Ci meila .

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']

Buhahaha ! Musiałam cie zacytować, bo przy "odpowiedz" wywala mi to :evilbat:

Warning: mysql_connect(): User dogopl_forum has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/dogopl/domains/dogomania.pl/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

No i co ? JUŻ BYŁ W OGRÓDKU ... JUŻ WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ ... :-?
Naobiecywali, że juz nie bedzie problemów z tym cholerstwem - i co ? miało byc tak ładnie i bezproblemowo... Admin tak przekonywujaco argumentował :evilbat: :evilbat:

A SKĄD wiedziałaś, ze właśnie JA zapytam o te pudła ?

Aha, wysłałam Ci meila .Haniu mi też tak wywala :-?

Posted

[quote name='Maga100']

a więc w tych pudłach jest śmietnik TZta :evilbat: Jego jakieś narzędzia, części samochodowe, części komputerowe i masa innych pierdół :evilbat: Kazałam zrobić porządek i wynieść to gdzieś, gdziekolwiek, sprzedać, nie wiem, coś zrobić. Inaczej wyniosę na śmietnik jak go nie będzie :evilbat:
Ani mi się waż :o Tam gdzies jest mój zastepczy komp i obudowa :cry:

No nie do końca :roll: Te aprawy maja trwać ze dwa tygodnie :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Ani mi się waż :o Tam gdzies jest mój zastepczy komp i obudowa :cry:

części od twoejgo zastępczego leżą na osobnej kupce 8)

HankaRupczewska napisał(a):

Jak tam ranny Leon ??? :roll:

Rannny Leon szczęśliwy, bo wydarzyły się dwie cudowne rzeczy: pierwsza, że spadł śnieg, druga, że pani nie miała serka na śniadanie, więc dała kawałek wołowinki 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A czy Leon oprócz śniadania otrzymuję też drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje ? I podkurek ??? 8)

gdyby to od niego miało zależeć, to na pewno by tak było :lol:
Ten pies jest tak żarłoczny, ze muszę mu dawkować porcje przez cały dzień, inaczej byłby nie do zniesienia :-? Głównym posiłkiem jest oczywiście obiad, ale musi też coś dostać rano i wieczorem, bo inaczej siedzi w kuchni i się patrzy :-? I dokarmia sie sam :-? Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']A czy Leon oprócz śniadania otrzymuję też drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje ? I podkurek ??? 8)

gdyby to od niego miało zależeć, to na pewno by tak było :lol:
Ten pies jest tak żarłoczny, ze muszę mu dawkować porcje przez cały dzień, inaczej byłby nie do zniesienia :-? Głównym posiłkiem jest oczywiście obiad, ale musi też coś dostać rano i wieczorem, bo inaczej siedzi w kuchni i się patrzy :-? I dokarmia sie sam :-? Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-?

A to smacznego :lol: :lol:

A jak się czuje nasz COODNY BOSKI ROMANTYCZNY :loveu: :loveu: :loveu: chory Leonek ??

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I podkurek ??? 8)

A co to? :oops:

[quote name='Maga100'] Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-?
:o doksztalca sie chlopak :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']I podkurek ??? 8)

A co to? :oops:

Podkurek - to późna kolacja po kolacji - spożywana przed pierwszym pianiem koguta. Bardzo dobra pora do zjedzenia czegoś smacznego :roll:

I nie pytaj mnie, o której jest "pierwsze pianie koguta" . :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga 8) z tego bedzie awatar
zaraz wysle mailem

:o :angel: :angel: :angel:
i lentilki widać! 8)

jeszcze jeden cudniasty Mikołajek :iloveyou: i jaki słodki....

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga 8) z tego bedzie awatar
zaraz wysle mailem

:o :angel: :angel: :angel:
i lentilki widać! 8)

extra MAGA JAKI MASZ SLICZNY AVANTAR :D :angel:

Posted

olekg18 napisał(a):
KTo zrobi nam śliczny banerek na otarcie łez kaji po szyciu łapki ??? :(

czyli nie obeszło się bez szycia? Biedna Kaja :( Z łapą Leona już w porządku, dzisiaj biegał bez skarpetki i już nie krwawi.

Posted

ostatnio coś dużo psów na dogo ma kłopoty.... :(

Dzisiaj taka ohydna chlapa za oknem, ze nawet nie chciało mi się robić zdjęć :-? Wróciłam ze spaceru cała przemoczona, nogawki miałam do kolan w błocie :-?

Posted

Kaja rozorała sobie cały duzy opuszek
:(
miała głupiego jasia ,potem znieczulenie miejscowe i 4szwy :( szczerzyła zęby na weta ,az wkońcy zrobiła hap i zostawiła ślady zębów
:lol:

Posted

:o Co za pogrom z tymi łapkami i chorobami na dogo :-? , czy te nasze pocieszki nie mogłyby dać sobie na wstrzymanie z takimi atrakcjami :-?
Maga , aleście pośmigali na spacerku :wink: