Majka_Gizmo Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat: Co ta nasza "babska ciekawość robi :wink: :wink: :lol: Jaki śliczny nochalek :lol: :lol: Gdybym nie wiedziała,że bidula cierpi to minę ma jak zakochany :wink: Całuski dla przystojniaka :iloveyou: Quote
Maga100 Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='PiotrekJ']A Pani niech się tobą dobrze opiekuje :wink: ... to nie ulega najmniejszej watpliwości, ze pani zaopiekuje się najlepiej... :evilbat: 8) [quote name='HankaRupczewska'] A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat: buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8) a więc w tych pudłach jest śmietnik TZta :evilbat: Jego jakieś narzędzia, części samochodowe, części komputerowe i masa innych pierdół :evilbat: Kazałam zrobić porządek i wynieść to gdzieś, gdziekolwiek, sprzedać, nie wiem, coś zrobić. Inaczej wyniosę na śmietnik jak go nie będzie :evilbat: [quote name='Majka_Gizmo'] Jaki śliczny nochalek :lol: :lol: Gdybym nie wiedziała,że bidula cierpi to minę ma jak zakochany :wink: Całuski dla przystojniaka :iloveyou: on cały czas ma taką minę :-? Chodzi, wzdycha, pokłada się, pokazuje łapę - jakbym nie wiedziała co tam na niej jest 8) Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 oj bidulek całuski w łapkę :D co za minki jeszzce świętym psem zostanie :lol: ale za to fotki dzięki temu pierwsza klasa :D Quote
Hanna R. Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='HankaRupczewska'] A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat: buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8) Buhahaha ! Musiałam cie zacytować, bo przy "odpowiedz" wywala mi to :evilbat: Warning: mysql_connect(): User dogopl_forum has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/dogopl/domains/dogomania.pl/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48 phpBB : Critical Error Could not connect to the database No i co ? JUŻ BYŁ W OGRÓDKU ... JUŻ WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ ... :-? Naobiecywali, że juz nie bedzie problemów z tym cholerstwem - i co ? miało byc tak ładnie i bezproblemowo... Admin tak przekonywujaco argumentował :evilbat: :evilbat: A SKĄD wiedziałaś, ze właśnie JA zapytam o te pudła ? Aha, wysłałam Ci meila . Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] [quote name='HankaRupczewska'] A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat: buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8) Buhahaha ! Musiałam cie zacytować, bo przy "odpowiedz" wywala mi to :evilbat: Warning: mysql_connect(): User dogopl_forum has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/dogopl/domains/dogomania.pl/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48 phpBB : Critical Error Could not connect to the database No i co ? JUŻ BYŁ W OGRÓDKU ... JUŻ WITAŁ SIĘ Z GĄSKĄ ... :-? Naobiecywali, że juz nie bedzie problemów z tym cholerstwem - i co ? miało byc tak ładnie i bezproblemowo... Admin tak przekonywujaco argumentował :evilbat: :evilbat: A SKĄD wiedziałaś, ze właśnie JA zapytam o te pudła ? Aha, wysłałam Ci meila .Haniu mi też tak wywala :-? Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] A SKĄD wiedziałaś, ze właśnie JA zapytam o te pudła ? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :evilbat: Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='HankaRupczewska'] A co masz w tych pudłach w przedpokoju ??? :evilbat: buhahahaha! Haniu, ja wiedziałam, że właśnie ty, właśnie o to się zapytasz 8) 8) 8) a więc w tych pudłach jest śmietnik TZta :evilbat: Jego jakieś narzędzia, części samochodowe, części komputerowe i masa innych pierdół :evilbat: Kazałam zrobić porządek i wynieść to gdzieś, gdziekolwiek, sprzedać, nie wiem, coś zrobić. Inaczej wyniosę na śmietnik jak go nie będzie :evilbat: Ani mi się waż :o Tam gdzies jest mój zastepczy komp i obudowa :cry: [quote name='HankaRupczewska'] Naobiecywali, że juz nie bedzie problemów z tym cholerstwem - i co ? miało byc tak ładnie i bezproblemowo... Admin tak przekonywujaco argumentował :evilbat: :evilbat: No nie do końca :roll: Te aprawy maja trwać ze dwa tygodnie :roll: Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No i popatrz Maga - Twoja strona jest MODELOWO ROZJECHANA ... :evilbat: Jak tam ranny Leon ??? :roll: Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 PIKA napisał(a):Ani mi się waż :o Tam gdzies jest mój zastepczy komp i obudowa :cry: części od twoejgo zastępczego leżą na osobnej kupce 8) HankaRupczewska napisał(a): Jak tam ranny Leon ??? :roll: Rannny Leon szczęśliwy, bo wydarzyły się dwie cudowne rzeczy: pierwsza, że spadł śnieg, druga, że pani nie miała serka na śniadanie, więc dała kawałek wołowinki 8) Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A czy Leon oprócz śniadania otrzymuję też drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje ? I podkurek ??? 8) Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A czy Leon oprócz śniadania otrzymuję też drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje ? I podkurek ??? 8) gdyby to od niego miało zależeć, to na pewno by tak było :lol: Ten pies jest tak żarłoczny, ze muszę mu dawkować porcje przez cały dzień, inaczej byłby nie do zniesienia :-? Głównym posiłkiem jest oczywiście obiad, ale musi też coś dostać rano i wieczorem, bo inaczej siedzi w kuchni i się patrzy :-? I dokarmia sie sam :-? Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-? Quote
Lucy* Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']A czy Leon oprócz śniadania otrzymuję też drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje ? I podkurek ??? 8) gdyby to od niego miało zależeć, to na pewno by tak było :lol: Ten pies jest tak żarłoczny, ze muszę mu dawkować porcje przez cały dzień, inaczej byłby nie do zniesienia :-? Głównym posiłkiem jest oczywiście obiad, ale musi też coś dostać rano i wieczorem, bo inaczej siedzi w kuchni i się patrzy :-? I dokarmia sie sam :-? Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-? A to smacznego :lol: :lol: A jak się czuje nasz COODNY BOSKI ROMANTYCZNY :loveu: :loveu: :loveu: chory Leonek ?? Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']I podkurek ??? 8) A co to? :oops: [quote name='Maga100'] Ostatnio zeżarł Neewsweeka :-? :o doksztalca sie chlopak :lol: Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Maga 8) z tego bedzie awatar zaraz wysle mailem Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='PIKA']Maga 8) z tego bedzie awatar zaraz wysle mailem :o :angel: :angel: :angel: i lentilki widać! 8) Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='HankaRupczewska']I podkurek ??? 8) A co to? :oops: Podkurek - to późna kolacja po kolacji - spożywana przed pierwszym pianiem koguta. Bardzo dobra pora do zjedzenia czegoś smacznego :roll: I nie pytaj mnie, o której jest "pierwsze pianie koguta" . :-? Quote
Alka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga 8) z tego bedzie awatar zaraz wysle mailem :o :angel: :angel: :angel: i lentilki widać! 8) jeszcze jeden cudniasty Mikołajek :iloveyou: i jaki słodki.... Quote
olekg89 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 KTo zrobi nam śliczny banerek na otarcie łez kaji po szyciu łapki ??? :( i avantarek tyż by mogł być:P Quote
dbsst Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Maga 8) z tego bedzie awatar zaraz wysle mailem :o :angel: :angel: :angel: i lentilki widać! 8) extra MAGA JAKI MASZ SLICZNY AVANTAR :D :angel: Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 olekg18 napisał(a):KTo zrobi nam śliczny banerek na otarcie łez kaji po szyciu łapki ??? :( czyli nie obeszło się bez szycia? Biedna Kaja :( Z łapą Leona już w porządku, dzisiaj biegał bez skarpetki i już nie krwawi. Quote
KaRa_ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 To do skaleczonych lapek dochodzi 3 pies bo dziś Erka tez sobie przeciela lekko i troche krwawila ale bo paru minutach juz jakby nic nie bolało :wink: Quote
Maga100 Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 ostatnio coś dużo psów na dogo ma kłopoty.... :( Dzisiaj taka ohydna chlapa za oknem, ze nawet nie chciało mi się robić zdjęć :-? Wróciłam ze spaceru cała przemoczona, nogawki miałam do kolan w błocie :-? Quote
olekg89 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Kaja rozorała sobie cały duzy opuszek :( miała głupiego jasia ,potem znieczulenie miejscowe i 4szwy :( szczerzyła zęby na weta ,az wkońcy zrobiła hap i zostawiła ślady zębów :lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 :o Co za pogrom z tymi łapkami i chorobami na dogo :-? , czy te nasze pocieszki nie mogłyby dać sobie na wstrzymanie z takimi atrakcjami :-? Maga , aleście pośmigali na spacerku :wink: Quote
Recommended Posts