Alfik Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Ale Wam suer na tych wakacjach 8) Tylko pozazdrościć :P , kiedy wreszcie wrócicie :roll: Quote
Maga100 Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Wracamy po pierwszym weekendzie sierpnia :D Mam nadzieję, że nie będzie wtedy tych upałów, bo tak to musiałybyśmy się umówić w nocy :-? Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 a ja mam nadzieje na upaly-bo teraz my planujemy wywczasy nad jeziorkiem :P :P :P ..Extra macie-a ta Landseerka cudo :P ...chcialam jeden taki egzemplarz ale Tz mowi,ze tylko leony albo nic :-? Wiekszy leomaniak niz ja :lol: Quote
Alfik Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Maga100 napisał(a):Wracamy po pierwszym weekendzie sierpnia :D Mam nadzieję, że nie będzie wtedy tych upałów, bo tak to musiałybyśmy się umówić w nocy :-? Maga albo nad ranem :lol: Quote
Maga100 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 Wstawiam jeszcze kilka zdjęć, choć i tak nas nikt nie ogląda :placz: :placz: :placz: Ciekawe co tam pańcia ma w kieliszku 8) postoję sobie w wodzie dla ochłody poleżę też silnik nie jest doskonały... (ruska technologia) Quote
Maga100 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 asher napisał(a):Jak to nikt was nie ogląda??? A ja to co??? :D Asher, nie wiem, jak mogłam zwątpić nawet w ciebie... :oops: :wink: :wink: Quote
daga10011 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 no wlasnie-a ja to pies???????? :evil: :cry: ..super fotki-Leon ma super wakacje :P :P :P Quote
Maga100 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 Daga hihihi :buzi: A to jeszcze z warszawy, z koleżanką Rosie Ratunku, mordują! ale i tak ją koffam a to inna już narzeczona, taki ze mnie palyboy Quote
Alicja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Leon w takiej płyciznie brzusio moczyłeś :wink: A pąńcia wie że alkoholu na łajbie sie nie spożywa :wink: chiba że piwello to nie alkohol :lol: :lol: A tak wogóle to my oglądamy ale nie pisaliśmy :wink: Quote
anetta Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ale macie super :D Leon jest w siodmym niebie :ekmm: To jest ekstra, potwor z Loch Nesshttp://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/spacerwwodzie.jpg :evilbat: Quote
Maga100 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Leon w takiej płyciznie brzusio moczyłeś :wink: A pąńcia wie że alkoholu na łajbie sie nie spożywa :wink: chiba że piwello to nie alkohol :lol: :lol: A tak wogóle to my oglądamy ale nie pisaliśmy :wink: Pańcia jest wykształcona i wie, że się nie spożywa. Poza tym jakie tam piwello, soczek malinowy z lekkim posmakiem chmielu.... :wink: Oj, wiem, że zaglądacie, musiałam sie trochę pożalić :wink: Quote
Alicja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Leon w takiej płyciznie brzusio moczyłeś :wink: A pąńcia wie że alkoholu na łajbie sie nie spożywa :wink: chiba że piwello to nie alkohol :lol: :lol: A tak wogóle to my oglądamy ale nie pisaliśmy :wink: Pańcia jest wykształcona i wie, że się nie spożywa. Poza tym jakie tam piwello, soczek malinowy z lekkim posmakiem chmielu.... :wink: Oj, wiem, że zaglądacie, musiałam sie trochę pożalić :wink:oj to zmienia postać rzeczy Ozzinkowa mamcia to bardzo lubi malinowy soczek pt Redds :wink: Quote
Maga100 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj to zmienia postać rzeczy Ozzinkowa mamcia to bardzo lubi malinowy soczek pt Redds :wink: o, tak tak! :D albo sama sobie konstruuję, dużo soczku i kapka chmielu. Albo korzeń z piwem, PYCHA (znaczy sok korzenny) :drinking: Quote
arima Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Maga100 napisał(a):Wstawiam jeszcze kilka zdjęć, choć i tak nas nikt nie ogląda :placz: :placz: :placz: Ej no :x ja zawsze oglądam i jestem na bierząco :D Quote
Maga100 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 arima napisał(a):Maga100 napisał(a):Wstawiam jeszcze kilka zdjęć, choć i tak nas nikt nie ogląda :placz: :placz: :placz: Ej no :x ja zawsze oglądam i jestem na bierząco :D Oj no bo pańcia i Leon potrzebowali podbudować swoje wstrętne ego, bo czuli się opuszczeni :cry: :lol: Już się nie czują :wink: Quote
arima Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 To niech sie już nie czują :D :D Ja zawsze oglądam i leonek mi sie bardzo podoba,tylko leniwa jestem i nie komentuje :oops: :oops: Nawet swojej galerii od miesięcy nie uzupełniałam do dziś :oops: Quote
Maga100 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 arima napisał(a): Nawet swojej galerii od miesięcy nie uzupełniałam do dziś :oops: dało się zauważyć :lol: Quote
Camara Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga100 napisał(a):Wstawiam jeszcze kilka zdjęć, choć i tak nas nikt nie ogląda :placz: :placz: :placz: nie płac plosę :P ja siem poprawie... :oops: bo ja ogladam tylko śladu po sobie nie zostawiam :wink: Quote
Maga100 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Camara napisał(a): bo ja ogladam tylko śladu po sobie nie zostawiam :wink: Już nie płacem :wink: a z tym sladem, to tak jak ja. Gdybym w każdej galerii coś wpisywała, to siedziałabym na dogo ok. 20h na tydzień :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Maga100 napisał(a):Camara napisał(a): bo ja ogladam tylko śladu po sobie nie zostawiam :wink: Już nie płacem :wink: a z tym sladem, to tak jak ja. Gdybym w każdej galerii coś wpisywała, to siedziałabym na dogo ok. 20h na tydzień :lol:hihi dziś sie wpisze :lol: , A kiedy będą nowe foteczki :o Quote
Recommended Posts