Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='PIKA']To kleszczydło ubieglo Cie juz parę dni temu :roll: chyba nie, bo TZ powiedział, że widział dzisiaj na Leonie coś czarnego i małego, ale jak podszedł to nie zauważył i pomyślał, ze to paproch jakiś :angryy: poza tym kleszcz był w widocznym miejscu na samym wierzchu, a na jasnej sierści Leona widać tymbardziej Haniu, papajki, kolorowych senków :loveu: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']chyba nie, bo TZ powiedział, że widział dzisiaj na Leonie coś czarnego i małego, ale jak podszedł to nie zauważył i pomyślał, ze to paproch jakiś :angryy: poza tym kleszcz był w widocznym miejscu na samym wierzchu, a na jasnej sierści Leona widać tymbardziej Haniu, papajki, kolorowych senków :loveu: to znaczy, ze przesadzasz z jego wielkością :evil_lol: ja Sabie wyciagnęłam kiedyś kleszcza w lutym :crazyeye: schowanego w jej zimowej sierści na karczychu :roll: Byl wielkości winogrona :angryy: na pwno siedzial kilka dni :angryy: a wylazl bez żadnego problemu, pewnie sam by za niedlugo oddpadł :angryy: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a): Byl wielkości winogrona :angryy: :crazyeye: Takiego to jeszcze nie widzialam, ale sie uchowal :crazyeye: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 oj no moze przesadziłam :evil_lol: ale już się nabąbił :angryy: Niemniej łatwo wylazł Teraz będę się zadręczać czy nie zarażony :placz: na jakie objawy mam zwracac uwagę? Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']oj no moze przesadziłam :evil_lol: ale już się nabąbił :angryy: Niemniej łatwo wylazł Teraz będę się zadręczać czy nie zarażony :placz: na jakie objawy mam zwracac uwagę? Dziwne objawy zauwazysz na pewno jedną z istotnych to brak apetytu co w przypadku Leona pewnie nie da się przeoczyc :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 a to Leoniasty Leon taki obzarty jest straszliwie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']na jakie objawy mam zwracac uwagę? Ogolnie pies jest osowialy, jakby sie przeziebil; czasem sie zdaza krew w moczu. Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Vectra napisał(a):a to Leoniasty Leon taki obzarty jest straszliwie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: przeciez to blador :evil_lol: Widzialas bladora stroniącego od żarcia ? :evil_lol: No chyba że chorego :roll: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):przeciez to blador :evil_lol: Widzialas bladora stroniącego od żarcia ? :evil_lol: No chyba że chorego :roll: :evil_lol: znaczy że mój kano też blablador bo on chyba na łóżu śmierci nawet nie odmówi żarcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 hahaha, Leon moze jeść zawsze, wszędzie i wszystko :lol: najbardziej mnie cieszy, gdy wet się pyta, czy pies ma apetyt, bo to objaw złego samopoczucia :lol: Pies ma ZAWSZE apetyt :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 błeee ochyda kleszczydła :angryy: z Bolusia kiedyś odpadł taki gigantus i turlał się po podłodze niemrawo ruszając podłymi odnózami - też skończył w klozecie :p :mad: Dziń dybry :p Quote
Paula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 malawaszka napisał(a):turlał się po podłodze niemrawo ruszając podłymi odnózami :p Blee, fuj :shocked!: Bry :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 no tak , bo jak był upal kleszczorów nie było a teraz pioruństwo wylazło i będzie grasować pewno do października:angryy: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak , bo jak był upal kleszczorów nie było a teraz pioruństwo wylazło i będzie grasować pewno do października:angryy: Cholerka, a moj ma tylko frontline, preventic kazal wet zdjąc :shake: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 przyszłam i jestem zj... zmęczona znaczy się :evil_lol: :mdleje: musze dojść do siebie, bo póki co nie mam siły ruszyć palcem :shake: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Maga100']przyszłam i jestem zj... zmęczona znaczy się :evil_lol: :mdleje: musze dojść do siebie, bo póki co nie mam siły ruszyć palcem :shake: ja cię rozruszam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Vectra']ja cię rozruszam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: będą biegi przełajowe? :crazyeye: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Maga100']będą biegi przełajowe? :crazyeye: ta do baru po piffo :p Quote
00000 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jaka śliczna czekoladka :multi: To moje małe maleństwo też będzie takim bydlęciem?? :mad: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Maga :razz: Ja juz wstalam :razz: ale własnie pada :angryy: Quote
Maga100 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 ja też właśnie :p i pada :angryy: zobaczymy k 14.30 jak się rozwinie sytuacja Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Madzia :multi: :multi: :multi: u mnie też leje deszcz :shake: :shake: :shake: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Maga100']ja też właśnie :p i pada :angryy: zobaczymy k 14.30 jak się rozwinie sytuacja pewnie zacznie padac bardziej :angryy: Quote
Recommended Posts