Maga100 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 asher napisał(a):Brakuje mi ciągu dalszego tego lecenia na zbity pysk :evil_lol: ale nie było takiego dalszego ciągu :p Zgrabnie zeskakiwałam :evil_lol: Quote
agbar Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 tiaaaaaa.............zgrabnie powiadasz?:evil_lol: Leon jest niesamowity:) fotki piaskowe hihihi....:lol: Quote
Paula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Czesc Maga :lol: Fajnie, ze masz necik na bezludziu, super fotorelacja urlopowa :klacz: Quote
Lucy* Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 bigos napisał(a):a może jednak z tyłkiem w górze? :hmmmm: nie, głowa w górze :shake: już wiem, już wiem, jak będzie najwygodniej :multi: o tak! :p :p :p Ale z niego suuuper akrobata:loveu::loveu::loveu: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Bardzo się cieszę, że podobają się wam moje zgrabne popisy na szczudłach :p :evil_lol: I piaskowy Leon :p Dzisiaj widoczki A pojutrze będę już w domu, ze stałym dostępem do netu i wrzucę pozostałe 3 płyty zdjęć :evil_lol: :evil_lol: PS i chyba będę musiała wziąć kolejny tydzień urlopu na nadrabianie galerii :roll: Quote
jo-jo Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Maga100 napisał(a): Magda tylko nie mów że to jest działo, z muzeum w Helu, albo z cypla na Helu :cool1: A tak wogóle to Bry Wieczór :diabloti: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Maga100 napisał(a): Dzisiaj widoczki Fajny widoczek :evil_lol: Maga napisał(a):PS i chyba będę musiała wziąć kolejny tydzień urlopu na nadrabianie galerii :roll: zdjęcia oglądnij i nawet nie staraj się czytać, albo weź tego urlopu z miesiąc :evil_lol: To mowilam, ja Pika, co to nadrabiala po 3 tygodniach nieobecności :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 jo-jo napisał(a):Magda tylko nie mów że to jest działo, z muzeum w Helu, albo z cypla na Helu :cool1: nie powiem więc :evil_lol: PIKA napisał(a):To mowilam, ja Pika, co to nadrabiala po 3 tygodniach nieobecności :evil_lol: ile czasu ci to zajęło? Ja zaczynam być przerażona :shake: :lol: Quote
Vectra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 wieczór bry Maga :multi: :multi: :multi: foty fantastyczne :loveu: :loveu: na szczudłach najlepsze :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 jestem, jestem :bigok: witajcie i witaj moje stałe łącze :bigok: :evil_lol: Dojechaliśmy bez większych przeszkód, acz raz się uaktywniły moje wrodzone zdolności pilota :grins: Ponieważ k Elbląga byly roboty drogowe, pojechaliśmy inaczej i ja z mapą w dłoni opracowałam super skrót do "siódemki" :evil_lol: :evil_lol: Asfaltowa droga była coraz węższa, aż w końcu skończył się asfalt, zaczął się bruk, który następnie przeszedł w piaszczystą drogę :evil_lol: Jechaliśmy więc sobie duktem leśnym, przez góry, doły i wądoły :evil_lol: A szczęka TZta zaciskała się coraz bardziej :evil_lol: Gdy już dobrneliśmy do normalnej drogi oświadczył, że mam zakaz patrzenia w mapę i wybierania skrótów. Nie wiecie czemu? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Witam Cię Jako pierwsza. Zawsze wierzyłam w Twoje zdolności. Jako pilota :p . Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):...uaktywniły moje wrodzone zdolności pilota :grins: Witaj na stałym lądzie Madga :multi: dawaj Leonka :loveu: :modla: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Buhaha Magda :evil_lol: Widzialam, ze bez przygody nie wrocicie :evil_lol: A tak w ogóle to cześc :multi: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Hello witającym i Tobie Hanno Wierząca We Mnie :loveu: Na razie nie ma Leonka, bo nadrabiam galerie :cool1: Chyba że mi się znudzi, to coś wstawię, ale to pewnie będzie późno w noc, więc doczekają najwytrwalsi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hahaha Maga Witaj Mój Ulubiony Pilocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :multi::multi::multi:Witaj w Domu :p Dobrze ze do Łodzi nie dojechaliście:cool3: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Maga Witaj Mój Ulubiony Pilocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malawaszko, ja cię gdzieś jeszcze kiedyś powiozę :loveu: Zobaczysz, będzie fajnie :grins: Wstawię coś jednak. Jeżeli coś się będzie powtarzać, to wybaczcie. Widok z domku i w domku Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :loveu:no to ja sie powtórzę ....cudnie trafiłaś z tym domkiem Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):jestem, jestem :bigok: witajcie i witaj moje stałe łącze :bigok: :evil_lol: Dojechaliśmy bez większych przeszkód, acz raz się uaktywniły moje wrodzone zdolności pilota :grins: Ponieważ k Elbląga byly roboty drogowe, pojechaliśmy inaczej i ja z mapą w dłoni opracowałam super skrót do "siódemki" :evil_lol: :evil_lol: Asfaltowa droga była coraz węższa, aż w końcu skończył się asfalt, zaczął się bruk, który następnie przeszedł w piaszczystą drogę :evil_lol: Jechaliśmy więc sobie duktem leśnym, przez góry, doły i wądoły :evil_lol: A szczęka TZta zaciskała się coraz bardziej :evil_lol: Gdy już dobrneliśmy do normalnej drogi oświadczył, że mam zakaz patrzenia w mapę i wybierania skrótów. Nie wiecie czemu? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga wróciłaś :bigok: :bigok: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 byłam na spacerze wieczornym, a teraz zabieram się za dalsze nadrabianie oglądania. Grill Miejsce: ogródek Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jedyne co to te schody :crazyeye: :shake: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a):jedyne co to te schody :crazyeye: :shake::razz:no fajne ....a co nie podobają się :cool3: Quote
Recommended Posts