Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bez uszu wygląda groźniej :evil_lol:

Ponieważ idę do pracy i z pewnością będzie wam mnie brakować :diabloti: , to wstawię wam moje zdjęcie - otoczone pajęczyną :evil_lol: (tyle lat już tam wisi... :roll: )

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, w sobotę wyjeżdżamy do głuszy, a Leon wymiotuje, kaszle i wydziela dziwne zapachy :angryy: :placz: Idę do weta. Potrzebne mi to teraz jak krew z nosa :angryy:

wstawię wam mojego ŚP. Kubusia :p

Posted

łooo miałaś sztucerka :loveu: :loveu:

no to się Leonowi zachorzyło :shake: :shake: idz d weta i pisz relacje co mu dolega może się zatruł czymś ?

Posted

[quote name='Vectra']łooo miałaś sztucerka :loveu: :loveu:

no, i cała rodzina miała chopla na jego punkcie :p Kubuś od 4go roku życia chorował na trzustkę, ale dożył 13 lat,co było jak cud. W dodatku miał poważne problemy ze stawami (czy czymś tam, juz nie pamiętam), ale mój tato nawet okiem nie mrugnął, gdy płacił rachunek za wstawienie tytanowych :lol: Miał rodowód, ale nigdy nie skalał się wystawą :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']O rany ! Madziusiu !!! Ty się NIC NIE ZMIENIŁAŚ !!! :crazyeye:

to żart rzecz jasna? :crazyeye:

[quote name='malawaszka']Leon :mad: nie chorować przed wakacjami!!!! :shake:

a więc tak:
Leon ma zajęte juz gardlo, czerwone całe
zapchane gruczoły, ale to najmniejszy problem
puszcza pawie, wiec głodówka plus czopek w tyłek :evil_lol:
drożdżaki w uchu, więc mam mu je płukać codziennie :crazyeye: Potrzebuję czterech silnych ludzi do tej operacji :evil_lol:

Tak że jest super :bigok:

Posted

No wlasnie, tez o niej pomyslalam. Nalalo sie wody do uszu i teraz cierpi :placz:
Biedny straznik posiadlosci...A skad Ty wezmiesz tylu ludzi do Leonka? Sasiedzi przyjda? :evil_lol:

Czy ja dobrze widze czy Kuba mial na sobie skore z krowy?:megagrin:

Sliczne te Twoje zdjecie Maga :loveu:

Posted

Oj Leon Leon , czy wyście się z Ozzym zmówili :mad:Ozzy przedwczoraj pawiował a dziś ma sr....:angryy:poza tym jęczy , marudzi ,nie chce jeść i bulka mu w brzuszku, ale za piłką ganiał :razz:

Posted

Leonku - supermodelu :loveu: Nie choruj bo będziemy się wszyscy martwić ( oczywiscie o zdrowie Magi bo Ty to wyzdrowiejesz szybko ;) )
Sztucerek w krowim przebraniu minke ma słodką. Dożył sporo lat z chorą trzustką. Brawo dla taty :p

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boże drogi cóż mu się tak nazbierało???? to od tej wody paskudnej na pewno :shake:

ale on się nie kąpał ostanio w wodzie paskudnej :shake:
gardło od balii działkowej, był ciągle mokry, a w sobotę wiało
drożdżaki normalne u labków, które często pływają, nawet w krystalicznej wodzie
gruczoły zapchane bo tak
rzyganko bo nie wiadomo czemu

[quote name='anetta']
Czy ja dobrze widze czy Kuba mial na sobie skore z krowy?:megagrin:

e, wydaje ci się :evil_lol:

[quote name='jo-jo']Dibry Wieczór :diabloti:

Ale wspomnienia zdjęciwoe widze..:razz:

och, obraziłam się ostatnio, więc teraz widzę, ze meldujesz się co wieczór :p

[quote name='HankaRupczewska']Ależ skądże , moja droga, ależ skąd !!! :p :p :p

no, proszę cię!

Posted

wywaliło mnie na całe 20 min :angryy:
zaniknął prąd na ułamek sekundy i modem nie chciał ruszyć i pisało mi, ze nie ma połączenia z netem :placz:
ale gdzieś powłazilam w ustawienie i zobaczyłam taką ikonkę "napraw" i się naprawilo :p

Ponieważ ciągle gadacie :evil_lol: , wstawię zdjecia domiszcza koło działki, co się budowało pare late temu kolo działki i pare lat temu przestało się budować i tak stoi sobie

Posted

dzięki Alu, tylko dla ciebie Leonek :placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o matko toż to prawie Ossolineum :razz:

no nie? :evil_lol: Chyba budowniczy naoglądał się Quo Vadis :cool1:
w dodatku jest na wieeeeeelkiej działce. Ale od lat stoi i się nie rusza :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jaki malutki domecek masz w sąsiedztwie :cool1:

Malawaszko, jeszcze czas na zmianę planów :p Zburz swój i postaw na nowo taki jak powyzej :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']dzięki Alu, tylko dla ciebie Leonek :placz:

no nie? :evil_lol: Chyba budowniczy naoglądał się Quo Vadis :cool1:
w dodatku jest na wieeeeeelkiej działce. Ale od lat stoi i się nie rusza :shake:

:pdla mnie LEONEK:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maga100']Malawaszko, jeszcze czas na zmianę planów :p Zburz swój i postaw na nowo taki jak powyzej :evil_lol:

a wiesz, że chyba muszę tę opcję przemyśleć :diabloti:

hahaha Vectra ale dostałaś bonusa :lol: