Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ze niby co ??? :crazyeye: zachwyty takowe Czy ja dobrze widzę ? Posłuszny, dobrze wychowany Leoś ma kolczatkę ??? :evil_lol: nieposłuszny i źle wychowany Leon ma kolczatkę, dzięki której rozumie takie słowa jak "równaj" :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 zwróćcie uwagę na to, co ma w kolaczatce :lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hhaha Leon zbiera ździebełka na gniazdko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']hhaha Leon zbiera ździebełka na gniazdko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: byle się nie chciał rozmnażać :shock: Pa, pa! Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']byle się nie chciał rozmnażać :shock: Pa, pa! :multi: jaki zachwyt w oczach:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pa,pa - mówi Leon , czy Ty ??? idziemy na spacerek, a następnie skierujemy się do łóżeczka :cool1: wczoraj byłam na małej imprezie (z Leonem) i dzisiaj jestem jakaś senna :evil_lol: [quote name='aga1215']:multi: jaki zachwyt w oczach:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo wycieranie ręcznikiem to jest to, co lubimy najbardziej :cool1: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 zwróćcie uwagę na to, co ma w kolaczatce :lol: ja to czekam kiedy Wam ta kolczatka zardzewieje :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No tak. Magda syta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - i w tej sytości poszła spać. Ciekawe czy makijaż zmyła... :p Doooobranoc Balownico ! Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Magda zawsze zmywa makijaż :eviltong: W tym wieku to się może niebezpiecznie odbić na twarzy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Pogoda tak wstrętna, że pozostało tylko jedno: Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 cóż było robić, musiałam udac się w deszcz na spacer z piesem :roll: Lało okrutnie, Leon przeszczęśliwy wskakiwał do każdej kałuży :roll: A teraz jem pyszny krem z porów autorstwa mojego TZ :eating: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Moje psiaki też były na spacerku w deszcz...Toffi wniebowzięty, a Joker jęczał do domu (nawet kupki nie chciał robić, tylko zawracał do domu) Leonek jak zwykle cudny :loveu: (wymiziać go ode mnie :cool3: ) i śmieszny, prawie się popłakałam w niektórych momentach :lol: :lol: ze śmiechu oczywiście....a kolczatka niech zardzewieje i się unicestwi :diabloti: Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Maga100']cóż było robić, musiałam udac się w deszcz na spacer z piesem :roll: Lało okrutnie, Leon przeszczęśliwy wskakiwał do każdej kałuży :roll: A teraz jem pyszny krem z porów autorstwa mojego TZ :eating: Maga, smacznego ! :sabber: U nas na szczęście pogoda w kratkę. Przed chwila padało , a teraz słoneczko się wyłania ...:lol: Leonek wie co dobre...nie ma to jak poleniuchować Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ale leniuszek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p :p :p :p :p Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dzień dobry :p Intresuje mnie, czy wczorajsza sytość pozostawiła po sobie jakieś ślady ??? Leona ucałować proszę ... Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry :p Intresuje mnie, czy wczorajsza sytość pozostawiła po sobie jakieś ślady ??? Leona ucałować proszę ... Oj, Haniu, Haniu, jakbyś mnie nie znała :roll: :evil_lol: Moja sytość miała 0,3 litra pojemności i zwała się napojem chmielowym. Nie miała prawa pozostawić śladów :lol: Oto moja zadeszczona aleja przy domu... Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']Moje psiaki też były na spacerku w deszcz...Toffi wniebowzięty, a Joker jęczał do domu (nawet kupki nie chciał robić, tylko zawracał do domu) dostrzegam pewne, nieznaczne podobieństwa pomiędzy Tuffim a Leonem :lol: Kolczatka byc musi, bo chłopak niegrzeczny się zrobił :mad: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Niegrzeczny się zrobił, bo zapomniał o pańci...która go ciągle odsyła na działkę :diabloti: rozbestwił się chłopak...ja mam to samo jak wyjadę na kilka dni, muszę psiaki rozstawiać po kątach i pokazywać, że ja tu rządzę... :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']Niegrzeczny się zrobił, bo zapomniał o pańci...która go ciągle odsyła na działkę :diabloti: rozbestwił się chłopak...ja mam to samo jak wyjadę na kilka dni, muszę psiaki rozstawiać po kątach i pokazywać, że ja tu rządzę... :diabloti: ale on taki szczęśliwy na działce :shake: Quote
Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Domyślam się, że jest szczęśliwy....ale też zapomina kto rządzi w stadzie :p Quote
Maga100 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 on teraz przeżywa trudny okres dojrzewania :evil_lol: I ONA, ukochana kałuża: Quote
Recommended Posts