Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ze niby co ??? :crazyeye:

zachwyty takowe

Czy ja dobrze widzę ? Posłuszny, dobrze wychowany Leoś ma kolczatkę ??? :evil_lol:

nieposłuszny i źle wychowany Leon ma kolczatkę, dzięki której rozumie takie słowa jak "równaj" :diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']hhaha Leon zbiera ździebełka na gniazdko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

byle się nie chciał rozmnażać :shock:

Pa, pa!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pa,pa - mówi Leon , czy Ty ???

idziemy na spacerek, a następnie skierujemy się do łóżeczka :cool1:
wczoraj byłam na małej imprezie (z Leonem) i dzisiaj jestem jakaś senna :evil_lol:

[quote name='aga1215']:multi: jaki zachwyt w oczach:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bo wycieranie ręcznikiem to jest to, co lubimy najbardziej :cool1:

Posted

cóż było robić, musiałam udac się w deszcz na spacer z piesem :roll:
Lało okrutnie, Leon przeszczęśliwy wskakiwał do każdej kałuży :roll:
A teraz jem pyszny krem z porów autorstwa mojego TZ :eating:

Posted

Moje psiaki też były na spacerku w deszcz...Toffi wniebowzięty, a Joker jęczał do domu (nawet kupki nie chciał robić, tylko zawracał do domu)

Leonek jak zwykle cudny :loveu: (wymiziać go ode mnie :cool3: ) i śmieszny, prawie się popłakałam w niektórych momentach :lol: :lol: ze śmiechu oczywiście....a kolczatka niech zardzewieje i się unicestwi :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']cóż było robić, musiałam udac się w deszcz na spacer z piesem :roll:
Lało okrutnie, Leon przeszczęśliwy wskakiwał do każdej kałuży :roll:
A teraz jem pyszny krem z porów autorstwa mojego TZ :eating:

Maga, smacznego ! :sabber:

U nas na szczęście pogoda w kratkę. Przed chwila padało , a teraz słoneczko się wyłania ...:lol:

Leonek wie co dobre...nie ma to jak poleniuchować

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry :p
Intresuje mnie, czy wczorajsza sytość pozostawiła po sobie jakieś ślady ??? Leona ucałować proszę ...

Oj, Haniu, Haniu, jakbyś mnie nie znała :roll: :evil_lol:
Moja sytość miała 0,3 litra pojemności i zwała się napojem chmielowym. Nie miała prawa pozostawić śladów :lol:

Oto moja zadeszczona aleja przy domu...

Posted

[quote name='Cola']Moje psiaki też były na spacerku w deszcz...Toffi wniebowzięty, a Joker jęczał do domu (nawet kupki nie chciał robić, tylko zawracał do domu)

dostrzegam pewne, nieznaczne podobieństwa pomiędzy Tuffim a Leonem :lol:

Kolczatka byc musi, bo chłopak niegrzeczny się zrobił :mad:

Posted

Niegrzeczny się zrobił, bo zapomniał o pańci...która go ciągle odsyła na działkę :diabloti: rozbestwił się chłopak...ja mam to samo jak wyjadę na kilka dni, muszę psiaki rozstawiać po kątach i pokazywać, że ja tu rządzę... :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']Niegrzeczny się zrobił, bo zapomniał o pańci...która go ciągle odsyła na działkę :diabloti: rozbestwił się chłopak...ja mam to samo jak wyjadę na kilka dni, muszę psiaki rozstawiać po kątach i pokazywać, że ja tu rządzę... :diabloti:

ale on taki szczęśliwy na działce :shake: