dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 pierwszy przy mikrofonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']Nawet ci porzucam. A jak mocniej chwycisz, to jeżyk nawet potępiająco zapiszczy :diabloti: Kiedy ja się boję, że za abrdzo się nakręcę... A wtedy wiesz, za pomoca takiego jeża wszystko będzie można ze mną zrobić... :shake: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 dbsst bomba podpis..myślałam ,że umrę ze śmiechu :lol: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Kiedy ja się boję, że za abrdzo się nakręcę... A wtedy wiesz, za pomoca takiego jeża wszystko będzie można ze mną zrobić... :shake: Ty się śmiej, a Leon naprawdę bez jeża już żyć nie potrafi. I na dobranoc musi sobie parę razy zapiszczeć, najlepiej k 24.00 i jak najbliżej mojego ucha :angryy: [quote name='agabass']za to my dziś szaleliśmy nad Łomną a gdzie to? :hmmmm: [quote name='Cola']dbsst bomba podpis..myślałam ,że umrę ze śmiechu :lol: no nie? :lol: Tylko czemu tylne nóżki w górze? ;) Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']pierwszy przy mikrofonie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Idol czy Szansa na sukces:cool3::cool3::cool3: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Maga nie zajmuj nas nozkami bo widzimy ze sopran Leon wygryzl alt Mage :evil_lol: czy jak to tam z tymi glosami :cool1: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']Maga nie zajmuj nas nozkami bo widzimy ze sopran Leon wygryzl alt Mage :evil_lol: czy jak to tam z tymi glosami :cool1:Leon to TENOR :razz: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Leon to TENOR :razz: oooooooooooooo wlasnie tenor bo alt to chyba babski :oops: :oops: Quote
Hanna R. Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Magda, Leon taki przystojny ! I sprawny ! Ty to masz szczęście do mężczyzn ! Dobranoc . Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, Leon taki przystojny ! I sprawny ! Ty . A Geziowi to niby czegoś brakuje, hę? Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']A Geziowi to niby czegoś brakuje, hę? No , brakuje, brakuje . Czy jedziecie dzisiaj gdzieś na dalszy spacer ? Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy jedziecie dzisiaj gdzieś na dalszy spacer ? Gdzieś się będzie trzeba wybrać. Ale bez TZta, ten pojechał wczoraj do grilla i do tej pory nie wrócił :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100'] pojechał wczoraj do grilla a ten Grill to imie czy nazwisko? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']a ten Grill to imie czy nazwisko? :evil_lol: bardzo śmieszne :angryy: :angryy: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']a ten Grill to imie czy nazwisko? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3::cool3:kłaczek :razz: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Wredne baby :angryy: Chyba zepsuję sobie komputer, żeby nie mieć z wami do czynienia :mad: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Wredne baby :angryy: Chyba zepsuję sobie komputer, żeby nie mieć z wami do czynienia :mad::loveu:my to tak z sympatii :razz: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Wredne baby :angryy: Chyba zepsuję sobie komputer, żeby nie mieć z wami do czynienia :mad: A psuj :diabloti: to Twój komputer :diabloti: za Twoje cięzko zarobione piniondze :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']A psuj :diabloti: to Twój komputer :diabloti: za Twoje cięzko zarobione piniondze :diabloti: Mam w domu jeszcze jeden komputer :diabloti: Nie powiem czyj :diabloti: I nie za moje ciężko zarobione pieniądze :diabloti: Nie powiem za czyje :diabloti: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Mam w domu jeszcze jeden komputer :diabloti: Nie powiem czyj :diabloti: I nie za moje ciężko zarobione pieniądze :diabloti: Nie powiem za czyje :diabloti: Chcesz psuc MÓJ komputer, żebys TY nie mogla wejść na dogo ? :diabloti: To bez sensu :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']Chcesz psuc MÓJ komputer, żebys TY nie mogla wejść na dogo ? :diabloti: Nie. Popsuję go z czystej złośliwości :diabloti: Quote
Recommended Posts