dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ciekawe czy pierwsza matka jutro się obudzi hahahahahaha Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):co tam w pierdach??? ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 gleby pozaliczane :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):skoki przez stóg siana ;) hmm chyba powinnam iść spać bo siedzę i zastanawiam się do czego to przypasować???:) czy śpią na sianie, czy się grzdzą na sianie, czy skaczą na siano, czy wogóle w pierdach jest siano?? Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):hmm chyba powinnam iść spać bo siedzę i zastanawiam się do czego to przypasować???:) czy śpią na sianie, czy się grzdzą na sianie, czy skaczą na siano, czy wogóle w pierdach jest siano?? zapytaj Waszki ;) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):pierdy padły dogo żyje nadal:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):skoki przez stóg siana ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):hmm chyba powinnam iść spać bo siedzę i zastanawiam się do czego to przypasować???:) czy śpią na sianie, czy się grzdzą na sianie, czy skaczą na siano, czy wogóle w pierdach jest siano?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a):zapytaj Waszki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tyle w tym temacie odemnie :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):zapytaj Waszki ;) waszka to się pewnie gździ na sianie bo sypialni nie ma kuchni nie ma i jeszcze czegoś tam też nie ma:), tylko dlaczego u magi w pierdach?? Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tyle w tym temacie odemnie :roll::evil_lol::evil_lol: to zaszalałaś moja droga Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):waszka to się pewnie gździ na sianie bo sypialni nie ma kuchni nie ma i jeszcze czegoś tam też nie ma:), tylko dlaczego u magi w pierdach?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u Magi ma wszystko :lol::lol::lol: Olcia napisał(a):to zaszalałaś moja droga się wie elokwencja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mój aniele czy śpisz :cool3: witam cie w nowym Roku mam nadzieję, że w niedziele odśnieżysz podjazd do domu bo możemy swoją amfibią nie dojechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tyle w tym temacie odemnie :roll::evil_lol::evil_lol: wow ...Debe ....piękna wypowiedź :evil_lol: Witajcie w Nowym Roku Pierdzianie :hmmmm: Pierdzochy :hmmmm: ......:hmmmm: :hand: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 debe zrób pierdom pobdukę przecie nie można przespać całego nowego roku Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):taaaaaaaaaaaaaak napewno pośpi dłuzej z pewnościa i nie obudzi się na strzały pod waszymi oknami :diabloti: w ogóle nie znasz swojego syna :shake: Front wojenny rozgrywający się pod jego oknem nie był powodem, dla którego należy otworzyć oko. Przespał snem kamiennym. Mój synuś :loveu: Alicja napisał(a): Witajcie w Nowym Roku Pierdzianie :hmmmm: Pierdzochy :hmmmm: ......:hmmmm: :hand: Pierdzianie, Alicjo ! I ty dzieci uczysz gramatyki polskiej :shake: Olcia napisał(a):debe zrób pierdom pobdukę przecie nie można przespać całego nowego roku melduję, ze spałam do 11.15:p A Tadeusz i jego ojciec do 8.00 :p Nowy Rok powitany :p Nie wiem tylko czemu panowie zamiast w garażu siedzieli z nami :shake: Sugerowałyśmy im z Vectrą, że naprawdę nie muszą czuć się w obowiązku dotrzymywać nam, damom, towarzystwa, ale niestety, honor rycerski nie pozwolil im pozostawić dam samych :diabloti: o 24.00 w Pierdach wybuchła wojna, walki były krótkie, ale intensywne. Nasi Rambo oczywiście nie mogli jak niewiasty spoczywać na kanapach, więc dobyli broni i ruszyli z odsieczą. Petardy wybuchały, a my z Vectrą stałyśmy na ganku, piszczałyśmy z zachwytu i klaskałyśmy w dłonie :loveu: Potem po cichutku się ulotniłyśmy, co w chwili następnej, po skończonych walkach na froncie, spotkało się z wyrzutem, ze oni tak przepieknie strzelali, DLA NAS, DLA NAS, a my już z powrotem na kanapie z kielichem w dłoni :shake: Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 pokaz sztucznych ogni , powalił mnie, nadal mam oczki jak karp i gardło mnie boli od okrzyków i dłonie od klaskania :evil_lol: Tadeusz tak zabalował , że okiem nie drgnął , nie obudził się ani na toast ani na pokaz fajerwerk ... więcej nie idzie na imprezę haahaha Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 specjalnie dla Dominiczki :diabloti: a jeszcze potem był bigosik z chrupiącą bagietką :eating: PYSZNY :eating: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A masełko czosnkowe było ??????????????????? Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 sałatki były przepyszne , gruba Dominika niech żałuje , bo dla niej NIC nie zostało :diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/h3.jpg ja wyjełas nawet świąteczna zastawę jak ja byłam u ciebie to piłam z kubka wielkości naparstka a tuuuuu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Vectra napisał(a):sałatki były przepyszne , gruba Dominika niech żałuje , bo dla niej NIC nie zostało :diabloti: czyli nie było tak jak sie z nią umówiłam pokazała i schowała do lodóweczki :shake: Vectruniu jak ty to robisz ze masz takie chody ..................... a kiecka w cekiny koloru róż :diabloti: Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):czyli nie było tak jak sie z nią umówiłam pokazała i schowała do lodóweczki :shake: Vectruniu jak ty to robisz ze masz takie chody ..................... a kiecka w cekiny koloru róż :diabloti: moja osobowość , miła aparycja i takie tam , przez wrodzoną skromność , nie będę wymieniać ..... a co do Suzi czy jakoś tak - hahahahahaha .... to nie ja , nie moje pióro :evil_lol: Quote
Recommended Posts