Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
skoki przez stóg siana ;)

hmm chyba powinnam iść spać bo siedzę i zastanawiam się do czego to przypasować???:)
czy śpią na sianie, czy się grzdzą na sianie, czy skaczą na siano, czy wogóle w pierdach jest siano??

Posted

Olcia napisał(a):
hmm chyba powinnam iść spać bo siedzę i zastanawiam się do czego to przypasować???:)
czy śpią na sianie, czy się grzdzą na sianie, czy skaczą na siano, czy wogóle w pierdach jest siano??

zapytaj Waszki ;)

Posted

Olcia napisał(a):
pierdy padły dogo żyje nadal:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja napisał(a):
skoki przez stóg siana ;)

Olcia napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja napisał(a):
zapytaj Waszki ;)

to tyle w tym temacie odemnie :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
zapytaj Waszki ;)

waszka to się pewnie gździ na sianie bo sypialni nie ma kuchni nie ma i jeszcze czegoś tam też nie ma:), tylko dlaczego u magi w pierdach??

Posted

dbsst napisał(a):

to zaszalałaś moja droga

Posted

Olcia napisał(a):
waszka to się pewnie gździ na sianie bo sypialni nie ma kuchni nie ma i jeszcze czegoś tam też nie ma:), tylko dlaczego u magi w pierdach??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u Magi ma wszystko :lol::lol::lol:

Olcia napisał(a):
to zaszalałaś moja droga

się wie elokwencja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mój aniele czy śpisz :cool3:
witam cie w nowym Roku mam nadzieję, że w niedziele odśnieżysz podjazd do domu bo możemy swoją amfibią nie dojechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

wow ...Debe ....piękna wypowiedź :evil_lol:

Witajcie w Nowym Roku Pierdzianie :hmmmm: Pierdzochy :hmmmm: ......:hmmmm: :hand:

Posted

dbsst napisał(a):
taaaaaaaaaaaaaak napewno pośpi dłuzej z pewnościa i nie obudzi się na strzały pod waszymi oknami :diabloti:

w ogóle nie znasz swojego syna :shake:
Front wojenny rozgrywający się pod jego oknem nie był powodem, dla którego należy otworzyć oko. Przespał snem kamiennym. Mój synuś :loveu:

Alicja napisał(a):

Witajcie w Nowym Roku Pierdzianie :hmmmm: Pierdzochy :hmmmm: ......:hmmmm: :hand:

Pierdzianie, Alicjo ! I ty dzieci uczysz gramatyki polskiej :shake:

Olcia napisał(a):
debe zrób pierdom pobdukę przecie nie można przespać całego nowego roku

melduję, ze spałam do 11.15:p
A Tadeusz i jego ojciec do 8.00 :p

Nowy Rok powitany :p
Nie wiem tylko czemu panowie zamiast w garażu siedzieli z nami :shake: Sugerowałyśmy im z Vectrą, że naprawdę nie muszą czuć się w obowiązku dotrzymywać nam, damom, towarzystwa, ale niestety, honor rycerski nie pozwolil im pozostawić dam samych :diabloti:
o 24.00 w Pierdach wybuchła wojna, walki były krótkie, ale intensywne. Nasi Rambo oczywiście nie mogli jak niewiasty spoczywać na kanapach, więc dobyli broni i ruszyli z odsieczą. Petardy wybuchały, a my z Vectrą stałyśmy na ganku, piszczałyśmy z zachwytu i klaskałyśmy w dłonie :loveu:
Potem po cichutku się ulotniłyśmy, co w chwili następnej, po skończonych walkach na froncie, spotkało się z wyrzutem, ze oni tak przepieknie strzelali, DLA NAS, DLA NAS, a my już z powrotem na kanapie z kielichem w dłoni :shake:

Posted

pokaz sztucznych ogni , powalił mnie, nadal mam oczki jak karp i gardło mnie boli od okrzyków i dłonie od klaskania :evil_lol:

Tadeusz tak zabalował , że okiem nie drgnął , nie obudził się ani na toast ani na pokaz fajerwerk ... więcej nie idzie na imprezę haahaha

Posted

Vectra napisał(a):
sałatki były przepyszne , gruba Dominika niech żałuje , bo dla niej NIC nie zostało :diabloti:

czyli nie było tak jak sie z nią umówiłam pokazała i schowała do lodóweczki :shake:
Vectruniu jak ty to robisz ze masz takie chody ..................... a kiecka w cekiny koloru róż :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
czyli nie było tak jak sie z nią umówiłam pokazała i schowała do lodóweczki :shake:
Vectruniu jak ty to robisz ze masz takie chody ..................... a kiecka w cekiny koloru róż :diabloti:

moja osobowość , miła aparycja i takie tam , przez wrodzoną skromność , nie będę wymieniać .....

a co do Suzi czy jakoś tak - hahahahahaha .... to nie ja , nie moje pióro :evil_lol: