Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']
jestem ciekawa jaki kojec wymyślisz jak Tadzio podrośnie i zacznie pełzakować :cool3:

Żaden :cool1: . Będę biegać za nim i chudnąć :diabloti:

[quote name='Olcia']Maga a ja mam pytanko zy Tadzio używa smoczków i

używał, a potem mu się znudziło. Dosłownie kilka dni temu znów mu przypasował (kupiłam setny, wciąz mając nadzieję, ze utrafię) i planuję dokupić jeszcze ze sztukę, bo już mam dość stresów z pilnowaniem ....
A wcześniej, tak, dwa arzy mi zaginął i to w domu i jestem prawie pewna, ze kiedyś wygrzebię go w ogródku :diabloti:

[quote name='Olcia']a teraz już wiem , ja Alana zostawiam bez pieluchy, na podkladach,

a ja nie, bo wtedy wszystko obsikane, a on i tak przemieszcza się poza podklady :cool1:

[quote name='dbsst']a tu taki prezent niese a jutro nagram wam film :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a SKĄ ty masz to zdjęcie, i to w dodatku takie brzydkie ? :cool1:
I spróbuj mnie nagrać na kamerę, to będzie miała ona lot nad kukułczym gniazdem :diabloti:

[quote name='malawaszka']gdzie nie zajrzę tam dzieci :mdleje: tylko ja z uporem maniaka - DOGO maniaka wklejam zdjęcia psów jakichś, ale bez echa przechodzą no.... :cry:

hahaha, też to zauważyłaś? :megagrin:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']filmik jest the best....az strach pomyslec...ze gdyby to mieli robic faceci to ludzkosc pewnie by nie przezyla....

oo, dzień dobry , dzień dobry, jak tam wymiana rur? :evil_lol:

Film boski :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no wreeszcieeeeee :mdleje: ale wiesz co? w LISTOPADZIE Pan Pies w kąpieli lodowatej??!! Przeziebi się!!!!!:-x:evilbat:

tak, to KARYGODNE :diabloti:
Zadzwoń do TOZu. I przy okazji też do MOPS-u, bo dziecko było bez kombinezonu, bez szalika i bez rękawiczek. Skandal, skandal! :diabloti:

Posted

ale wiesz co, Waszko? Masz rację. Jak wstawiłam zdjecia PSA, to prócz ciebie nikt nawet nie zajrzał :shake:
Jak wstawiam DZIECKO, to wszyscy zlatują :shake:
Ergo? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'] ale wiesz co, Waszko? Masz rację. Jak wstawiłam zdjecia PSA, to prócz ciebie nikt nawet nie zajrzał :shake:
Jak wstawiam DZIECKO, to wszyscy zlatują :shake:

przeczytałam, że zalatują :roflt: a może dlatego nie zalatują jak wstawiłas psa bo wstawiłaś jak już śpią HĘ??!!:cooldevi:

Posted

[quote name='Maga100']
a SKĄ ty masz to zdjęcie, i to w dodatku takie brzydkie ? :cool1:
I spróbuj mnie nagrać na kamerę, to będzie miała ona lot nad kukułczym gniazdem :diabloti:

z domu z pilnie strzeżonej szuflady - kompromitujące zdjęcia :diabloti:
gadaj zdrowa gwiazdo - szukam gwiazdy do TV i czuje, że zostaniesz nią TY :diabloti::evil_lol:

no piękne naprawdę jestem pod wrażeniem
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/111.jpg

Posted

[quote name='malawaszka']gdzie nie zajrzę tam dzieci :mdleje: tylko ja z uporem maniaka - DOGO maniaka wklejam zdjęcia psów jakichś, ale bez echa przechodzą no.... :cry:

[FONT=Arial]no zobacz to jakaś obsesja ;)

tak długo pływał ze padł z przemęczenia:diabloti::evil_lol:
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/111.jpg

ooo to jakaś nowa moda ..porzucanie dzieci na dogo ...szukamy dla Tadzia DT lub DS ?? :hmmmm:
http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/102.jpg
[/FONT]

Posted

co wy mi tu imputujecie, ze ja zalatuję za późno, a potem się dziwię, ze nikt inny w tym czasie nie zalatuje? hm.
Jestem wykończona. Debe mnie zamęczyła

Posted

[quote name='Maga100'] co wy mi tu imputujecie, ze ja zalatuję za późno, a potem się dziwię, ze nikt inny w tym czasie nie zalatuje? hm.
Jestem wykończona. Debe mnie zamęczyła

o tak właśnie tak:)