Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucy*']Jak nie ma naszego Leona to chociaż może taki.... :placz:

No calkiem podobny do Leonka jest,lecz Leon Magi jest jakiś taki ładniejszy;)

Posted

Jestem, jestem (Lucy, co ty zrobiłaś z moim Leonem? :shock: ).
Byłam zajęta ważnym zajęciem :evil_lol: A mianowicie produkcją własną domową advocaata :drinking:
Przepisu oczywiście mojej babci :cool1:

Oto efekt:

i zapas :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Jestem, jestem (Lucy, co ty zrobiłaś z moim Leonem? :shock: ).
Byłam zajęta ważnym zajęciem :evil_lol: A mianowicie produkcją własną domową advocaata :drinking:

Oto efekt:

Maga do kiedy ten zapasik wytrzyma ;)bo wiesz ja może do tej stolicy się wybiorę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga do kiedy ten zapasik wytrzyma ;)bo wiesz ja może do tej stolicy się wybiorę :evil_lol:

Ależ Alicjo, nie martw się :cool1: Ja moge teraz takich buteleczek produkowac na tony :sweetCyb:
Następna w planach to kawowa :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Ależ Alicjo, nie martw się :cool1: Ja moge teraz takich buteleczek produkowac na tony :sweetCyb:
Następna w planach to kawowa :cool1: :roll: ufff to się uspokoiłam , takie trunki fajnie się popija ;)

Posted

[quote name='Maga100']
Byłam zajęta ważnym zajęciem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100'] A mianowicie produkcją własną domową advocaata :drinking:

Oto efekt:

Ale smaka narobiłaś! :lol:

Posted

Mmbaju, schowaj nauczycielskie zapędy :diabloti: Dzisiaj w czasie produkcji trunku musiałam przecież co chwilę próbować czy aby nie kwaskowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Mmbaju, schowaj nauczycielskie zapędy :diabloti:

wcale takich nie mam :diabloti:, po prostu mnie rozśmieszyło! :obrazic:

[quote name='Maga100']
Dzisiaj w czasie produkcji trunku musiałam przecież co chwilę próbować czy aby nie kwaskowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To oczywiste!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ja właśnie sięgnęłam do barku i też sączę advokata, tyle, że kupnego, a nie wg przepisu babci...To przez ciebie!:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

To oczywiste!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ja właśnie sięgnęłam do barku i też sączę advokata, tyle, że kupnego, a nie wg przepisu babci...To przez ciebie!:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pagaj']Wpadłam Lełona pooglądać, a ty tu szczujesz advokatami?! :mad:

Jęzor mi wywaliło...:peace:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Jestem, jestem (Lucy, co ty zrobiłaś z moim Leonem? :shock: ).

Oto efekt:

[SIZE=+2]Maga, zwracam sie z ogromna prosba o zamieszczenie przepisu na ten smakowity trunek i jego zdjec w Galerii Smakow!
W te mrozy jest to szczegolnie wskazane...
Takich dobroci tam jeszcze nie bylo :cool3:

Posted

A teraz raczę się takim oto czeskim specjałem :evil_lol:

Ponieważ jest za duzo sniegu i stanowczo za zimno na metalowy kaganiec, Leon dzisiaj dostał oto takie coś:

Ponieważ nie kupię kagańca bez mierzenia, a czynne w weekendy sa tylko sklepy w hipremarketach, dzisiaj, nie namyślając się wiele wkroczyłam z Leonem do Carrefoura, ignorując tabliczkę z przekreslonym psem :cool1: Niechby ktoś próbował nas zatrzymac :mad:
Poszlismy do sklepu, gdzie cała obsługa prezentowała Leonowi wszystkie dostępne zabawki, a ten umierał z zachwytu i szczęścia:lol:

Posted

[quote name='Teklunia'][SIZE=+2]Maga, zwracam sie z ogromna prosba o zamieszczenie przepisu na ten smakowity trunek i jego zdjec w Galerii Smakow![SIZE=+2]
W te mrozy jest to szczegolnie wskazane...
Takich dobroci tam jeszcze nie bylo :cool3:

No nie wiem, nie wiem, czy ja mogę zdradzać przepis babci :evil_lol:
Przemyślę tę kwestię :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']A teraz raczę się takim oto czeskim specjałem :evil_lol:

Ponieważ jest za duzo sniegu i stanowczo za zimno na metalowy kaganiec, Leon dzisiaj dostał oto takie coś:

Ponieważ nie kupię kagańca bez mierzenia, a czynne w weekendy sa tylko sklepy w hipremarketach, dzisiaj, nie namyślając się wiele wkroczyłam z Leonem do Carrefoura, ignorując tabliczkę z przekreslonym psem :cool1: Niechby ktoś próbował nas zatrzymac :mad:
Poszlismy do sklepu, gdzie cała obsługa prezentowała Leonowi wszystkie dostępne zabawki, a ten umierał z zachwytu i szczęścia:lol: o rany ale namieszałaś z tymi trunkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ten kaganiec całkiem mądry , właśnie mam w planie takie cosik dla Ozzulca ;)

Posted

[quote name='Teklunia']no prosze, tak Leona wyuczylas, ze teraz kazdy kaganiec nosi z duma i godnoscia!!! :lol:

Ażebys wiedziała, że treaz Leon da sobie nałozyć na pysk wszystko :evil_lol:
Mało tego, po zrobieniu zdjęc, zapomniałam o nim i Leon wcale się nie dopominał o zdjęcie kagańca :-o Poszedł sobie w nim spać :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']
Ten kaganiec całkiem mądry , właśnie mam w planie takie cosik dla Ozzulca ;)

Pamietaj tylko kupić odpowiednio szeroki, żeby Ozzi swobodnie otworzył paszczę :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Maga, może podejmiesz się nauczyć Gezia miłosci do kagańca ? Mamy CZTRY różne...

Ależ proszę cię bardzo. Instrukcję otrzymasz drogą prywatną :cool1:

A ten babci przepis udostępnij jednak może, co ??? :cool1:

dobra, dobra, nie będę taka :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']

Ależ proszę cię bardzo. Instrukcję otrzymasz drogą prywatną :cool1:
[i][font=Comic Sans MS][size=3]

[B]dobra, dobra, nie będę taka :cool1:
i prosimy próbki porozsyłać kurierem ;)

Posted

Znaczy mam jutro wpaść do Ciebie ? :evil_lol:

[quote name='Maga100']
Mało tego, po zrobieniu zdjęc, zapomniałam o nim i Leon wcale się nie dopominał o zdjęcie kagańca :-o Poszedł sobie w nim spać :oops:

Tos ty sie nieźle nawalila tym probowaniem :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA'] Znaczy mam jutro wpaść do Ciebie ? :evil_lol:

Tylko zabierz ogórki kiszone, bo trunek wyszedł był słodki straszliwie :evil_lol:

Tos ty sie nieźle nawalila tym probowaniem :diabloti:

:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Piko, kochanie ! DAMY SIĘ NIE UWALAJĄ !!! Damy SPOŻYWAJĄ ! :razz: :razz: :razz: No spozywają, ale jak juz spozyją i to za duzo, to są nawalone, a wtedy z damami to juz za wiele wspólnego nie maja :evil_lol:

[quote name='Maga100']

Tylko zabierz ogórki kiszone, bo trunek wyszedł był słodki straszliwie :evil_lol:

Ja lubiam słodkie :evil_lol:

[quote name='Maga100']

Tos ty sie nieźle nawalila tym probowaniem
[quote name='Maga100']
:diabloti:

:angryy: :angryy: :angryy:
Cos Ci cytat nie wyszedl, ale to nie powód, żeby się zaraz złościć :evil_lol: