anetta Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 hahaa no wlasnie :lol: Wstep jest wolny, za wypozyczenie sie placi 6 zl/h tak bylo rok temu. Czy tlumnie to zalezy, raz jest duzo, raz malo. Ja bylam dwa lata pod rzad pod Patykiem i nie przeszkadzala mi duza liczba osob. Do dzis myslalam ze jest okragla ta slizgawka ale zobaczylam dzisiaj czy wczoraj w TV program gdzie przez sekundy byla pokazana ta slizgawka i ona byla chyba jaka dluga :hmmmm: I byla pod ta giga choinka a nie jak to bylo do tej pory od strony Swietokrzyskiej. Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :lol: nadrobiłam topik i muszę przyznać ze sie swietnie bawiłam czytając :lol::lol: Ale Wy zwariowane jesteście.. pozytywnie zwariowane naturalnie :evil_lol: Uwielbiam takie klimaciki :multi: Leonek fenomenalnie skacze po śnieżku - swietne zdjecia i bardzo wymowne :razz: Lecę teraz looknąć na zdjecia wyczynów na łyżwach,...... zazdroszczę bo nigdy łyzew na nogach nie miałam :oops: Quote
agabass Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Maga dziś daję znak na koma i spacerujemy Alu mój aparat kiepsko się w nocy sprawuje Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='agabass']Maga dziś daję znak na koma i spacerujemy Alu mój aparat kiepsko się w nocy sprawuje No i co?:mad: Jeszcze nie wróciłyście? Dawać foty!:lol: Quote
Maga100 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Lucy*']:cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: Hahaha, Lucy, świetne! :klacz: Dzięki, dzieki :multi: Mmbbaj, nie umówiłysmy się, bo Agabass chora i czekam aż wyzdrowieje :razz: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Lucy*']:cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: :crazyeye: no extra Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Cieszę się Dziewczyny ze Wam sie podoba :grins: :grins::grins: :grins: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']:cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: Ciekawa byłam co Lucy u Leonka wykombinowała ;). No nieee, extra! :multi::multi::multi: a Leonek jaki dumny ... Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alka napisał(a):Ciekawa byłam co Lucy u Leonka wykombinowała ;). No nieee, extra! :multi::multi::multi: a Leonek jaki dumny ... No i ja myślę, że Maga niezłe profity z tego będzie miała więc rzuci pracę i będzie więcej na dogo! A Leon jak się ucieszy!:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']:cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: genialne :multi::multi::multi: do Leona to chyba teraz trzeba zaczac mowic per "Pan"... Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia'] do Leona to chyba teraz trzeba zaczac mowic per "Pan"... no, nie wiem czy nie Seeeeeer :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']:cool3: :cool3: :cool3: Tak ma wyglądać nowa szata EURO :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: ale mam slawnego zięcia :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Justa napisał(a):Gdzie Leonek?!:diabloti: jak gdzie? :roll: W Bankowym sejfie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Magdaleno ! Wiem że Cię nie ma. Ale ZAOCZNIE mówie Ci dzień dobry. A nawet JESZCZE LEPSZY ! Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Z PIĄTEJ STRONY Was wywlekam. Popadacie w zapomnienie ! :shake: :shake: :shake: Czy to przez Kraków ??? Quote
Maga100 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Z PIĄTEJ STRONY Was wywlekam. Popadacie w zapomnienie ! :shake: :shake: :shake: Czy to przez Kraków ??? Tak, wszystko przez Kraków. Własnie TZ odwiózł Kraków na kwaterkę, a rano Kraków wraca do Krakowa. Quote
Maga100 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A posprzątał ? Ładnie posprzątał ??? Miałaś oczywista rację :cool1: Ogarnął pięknie. Az się zdziwiłam :cool1: I wstydzić się nie musiałam przed królewskim miastem Krakowem :multi: Quote
agabass Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 szok ale Leon kolo niezły i własną kaskę ma no proszę ale Maga masz dobrze Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Maga , Kraków Krakowem ale dlaczego tak daleko was szukać to nie wiem :mad: Quote
Lucy* Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Jak nie ma naszego Leona to chociaż może taki.... :placz: Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Lucy*']Jak nie ma naszego Leona to chociaż może taki.... :placz: Baardzo smaczny :facelick: Quote
mmbbaj Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 PIKA napisał(a):Baardzo smaczny :facelick: I tak ładnie opakowany!:evil_lol: Quote
Recommended Posts