Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 PIKA napisał(a):Ale palilas :evil_lol:hi hi jak lokomotywa ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a jednak udalo Wam sie pojechac bohse fotki PRZECUDOWNE FANTASZTYCZNE LEon kontra grawitacja NIESAMOWITE Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']hi hi jak lokomotywa ;) :evil_lol: :evil_lol: Ala a Ty palisz?:lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Katerinas']Rany :mdrmed: Maga Gdzie są takie piękne domeczki, takie cudne kominki, taka głusza i tyle miejsca na spacery z psami.../. Gadaj szybciutko (chyba że kurka nie doczytałam :oops: ) :mdrmed: Nie doczytałaś :diabloti: To domek i działka należąca do mojej mamy. W ziemie - prawdziwe bezludzie :multi: [quote name='dbsst'] a jednak udalo Wam sie pojechac raczej DOjechać :lol: bohse fotki PRZECUDOWNE FANTASZTYCZNE LEon kontra grawitacja NIESAMOWITE A twój pies to niby nie ma problemu grawitacyjnego? :cool1: Quote
Lucy* Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Leon miał tylko problem ze "śnieżką" :lol: a może TZ-em ?? :niewiem: :lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Ala a Ty palisz?:lol::roll: Alicja nie pali i nigdy nie paliła :p Quote
Alka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll: Alicja nie pali i nigdy nie paliła :p taak, bo Alicja jest porządna i nie daje się nałogom...:eviltong: za to jej imienniczka doskonale pamięta "Zefirki' :p , a czasami jak ją najdzie (szczególnie latem) to i sobie zapali, hehe ...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Maga100']Witaj też :multi: Teraz pokażę jak Leon spędził Sylwestrową Noc :cool1: rany, jaki genialny ten domek :) taki przytulny i z kominkiem... mmm...:oops: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :roll: a moze by u Magi zlot dgmniakow zorganizowac :evil_lol: ja z moim psem zapanbrat z grawitacja z checia sie wprosimy :cool1: Quote
Lucy* Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a)::roll: a moze by u Magi zlot dgmniakow zorganizowac :evil_lol: ja z moim psem zapanbrat z grawitacja z checia sie wprosimy :cool1: A moja Sara umie się wyginać :megagrin: :megagrin: Quote
agabass Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 super fotki rewelacja zdjęcia cudne poprosu cudniaste Lenio jak zawsze słodkości mniam a Maga ja chcę do ciebie na działkę:razz: Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a)::roll: a moze by u Magi zlot dgmniakow zorganizowac :evil_lol: ja z moim psem zapanbrat z grawitacja z checia sie wprosimy :cool1::roll: ciekawe co na taki pomysł powiedziałaby mama Magi:mad: Quote
Ka-ka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Maga.....a przyjmujesz rezerwacje na to miejsce przy kominku??w zimowe wieczory??;) Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 :evil_lol: Maga sie wystraszyła groźbą najazdu na odludna chatkę i przerobienie jej na przeludniona chatkę ;) A chciałam sie przyznac że zazdroszczę takiego sylwestra :oops: Marzy mi sie wyjazd kiedyś tak na całe święta i sylwka najlepiej, do jakiejs chatki w górach albo coś w tym stylu...ach marzenia :shake: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magdaleno ??? :roll: Magdalena wczoraj padła [quote name='Gosiek']:evil_lol: Maga sie wystraszyła groźbą najazdu na odludna chatkę i przerobienie jej na przeludniona chatkę ;) hahaha, i postanowiłam się ukryć i nie ujawniać :evil_lol: Marzy mi sie wyjazd kiedyś tak na całe święta i sylwka najlepiej, do jakiejs chatki w górach albo coś w tym stylu...ach marzenia :shake: Jedyne czego mi zabrakło to właśnie tych gór :-( Ale na to potrzeba już trochę więcej pieniędzy.... :angryy: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Maga100'] Jedyne czego mi zabrakło to właśnie tych gór :-( Ale na to potrzeba już trochę więcej pieniędzy.... :angryy: Ano właśnie :angryy: Ale... moze kiedyś... się uda :roll: Ale za to miałas cudny las i mnóstwo śnieżku i było bajkowo - chyba sie nie mylę? :razz: Quote
Teklunia Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='asher']A aj góry wolę latem. A zimą morze :lol: asher, a moze Ty morsem jestes, co? :-o ;) Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Teklunia']asher, a moze Ty morsem jestes, co? :-o ;)Gabarytowo to nawet pasuje :lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 asher napisał(a):Gabarytowo to nawet pasuje :lol::crazyeye: :lol: :lol: :lol: o jesu Asher to na fotach to nie byłaś TY :crazyeye: bo mnie te gabaryty nijak do morsa nie pasują / chyba że to mors anorektyk / Quote
Hanna R. Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='asher']Gabarytowo to nawet pasuje :lol: Aaaaach ! Cóż za samokrytyka ! I poczucie własnej wartości !!! Aaaach ! Moja Asieńko, cóż to Ci ??? A jak tam Sławojek ??? Składkowski ???? Bo jeszcze chcę Ci przypomnieć, ŻE NIC NIE ROZUMIAŁAŚ wczoraj . To tak żeby do kompleciczku było. No to papatki ! :angel: :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Agga'] ładna imprezka była;) no nie? :cool1: Balanga na całego :grins: [quote name='HankaRupczewska']Aaaaach ! Cóż za samokrytyka ! I poczucie własnej wartości !!! Aaaach ! Moja Asieńko, cóż to Ci ??? A jak tam Sławojek ??? Składkowski ???? Bo jeszcze chcę Ci przypomnieć, ŻE NIC NIE ROZUMIAŁAŚ wczoraj . To tak żeby do kompleciczku było. No to papatki ! :angel: :angel: :angel: Tylko nie mylić samokrytyki z krygowaniem się :razz: Ale Asherku anorektyczny morsie to absolutnie nie do ciebie! Ty nie masz nic wspólnego ani z morsem ani z krygowaniem się :p :Cool!: Quote
Recommended Posts