dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Maga chce Leona do ASTmana upodobnic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czym Leon zasluzyl na taka kare?:cool1: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 no i widać, kto tu nie czyta galerii :evilbat: Leon w kagańcu, bo mam dość rozglądania się nerwowo za Strażą Miejską tudzież użerania się z nimi :angryy: Obok mam ich siedzibę, pełno ich tu wszędzie, poza tym ostatnio bardziej niż zwykle czepiają się psów. A ja Leona często spuszczam ze smyczy. Teraz mam swobodę :bigok: I Leon też OK, sam wkłada mordę w kaganiec, gdy wychodzimy z domu :bigok: Oczywiście na odludziu zdejmuję mu, ale w środku tygodnia nie mam czasu na odludzia :-( Alicja, a dlaczego Ozzi miałby się udusić? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='mmbbaj']a skąd wiesz, że się wzięła i wywróciła sama?...:hmmmm: Wiem, bo wywróciła się, jak byłam z Leonem na spacerze. Innych żywych stworzeń w domu nie mam, a przynajmniej nie wiem nic o tym :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100']no i widać, kto tu nie czyta galerii :evilbat: Leon w kagańcu, bo mam dość rozglądania się nerwowo za Strażą Miejską tudzież użerania się z nimi :angryy: Obok mam ich siedzibę, pełno ich tu wszędzie, poza tym ostatnio bardziej niż zwykle czepiają się psów. A ja Leona często spuszczam ze smyczy. Teraz mam swobodę :bigok: I Leon też OK, sam wkłada mordę w kaganiec, gdy wychodzimy z domu :bigok: Oczywiście na odludziu zdejmuję mu, ale w środku tygodnia nie mam czasu na odludzia :-( Alicja, a dlaczego Ozzi miałby się udusić? :hmmmm:bo mu się snieg pakuje do środka i znów nerwicy dostaje .My nie mamy tak dobrze on nadal barrrrrrdzo kagańca nie lubi:diabloti: Quote
Justa Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Maga widzę, ze Leon w kagańcu. Super, że Wam się udało i piesek mimo wszystko szcześliwy (wnioskuję po tarzaniu):multi: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']bo mu się snieg pakuje do środka i znów nerwicy dostaje .My nie mamy tak dobrze on nadal barrrrrrdzo kagańca nie lubi:diabloti: No, Leonowi też się pakuje śnieg oczywiście, ale jemu to jakoś nie przeszkadza specjalnie, a ja mu czyszczę pręty co chwilę :lol: Zastosuj metodę ASHER, działa! :lilangel: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100']No, Leonowi też się pakuje śnieg oczywiście, ale jemu to jakoś nie przeszkadza specjalnie, a ja mu czyszczę pręty co chwilę :lol: Zastosuj metodę ASHER, działa! :lilangel:u nas moment działa a potem już nie:angryy: Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :hmmmm: Maga gdzie jesteś? :roll: Zakopalas sie na wsi, :shake: czy wstac spod stolu nie mozesz? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: Maga gdzie jesteś? :roll: Zakopalas sie na wsi, :shake: czy wstac spod stolu nie mozesz? :evil_lol: Zakopałam się na wsi i dopiero teraz się odkopałam :lol: Sylwestra spędziliśmy w małym, drewnianym domku, w głuszy, przy kominku. To moje klimaty ulubione :cool1: najchetniej jeszcze w górach, ale na to zabrakło czasu :-( DOJECHALIŚMY Z TRUDEM Najpierw praca z łopatą I parking Było boWsko Quote
Alka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 witaj Maga !:multi: Ja również gustuje w takich klimatach, uroczo... Pewnie zobaczymy więcej foteczek;) Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 To jednak pojechaliście :lol: super :multi: :loveu: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='"Alka"']witaj Maga !:multi: Ja również gustuje w takich klimatach, uroczo... Pewnie zobaczymy więcej foteczek;-) Witaj też :multi: Teraz pokażę jak Leon spędził Sylwestrową Noc :cool1: Quote
Recommended Posts