Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

no i widać, kto tu nie czyta galerii :evilbat:

Leon w kagańcu, bo mam dość rozglądania się nerwowo za Strażą Miejską tudzież użerania się z nimi :angryy: Obok mam ich siedzibę, pełno ich tu wszędzie, poza tym ostatnio bardziej niż zwykle czepiają się psów. A ja Leona często spuszczam ze smyczy. Teraz mam swobodę :bigok:
I Leon też OK, sam wkłada mordę w kaganiec, gdy wychodzimy z domu :bigok: Oczywiście na odludziu zdejmuję mu, ale w środku tygodnia nie mam czasu na odludzia :-(

Alicja, a dlaczego Ozzi miałby się udusić? :hmmmm:

Posted

[quote name='mmbbaj']a skąd wiesz, że się wzięła i wywróciła sama?...:hmmmm:

Wiem, bo wywróciła się, jak byłam z Leonem na spacerze. Innych żywych stworzeń w domu nie mam, a przynajmniej nie wiem nic o tym :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']no i widać, kto tu nie czyta galerii :evilbat:

Leon w kagańcu, bo mam dość rozglądania się nerwowo za Strażą Miejską tudzież użerania się z nimi :angryy: Obok mam ich siedzibę, pełno ich tu wszędzie, poza tym ostatnio bardziej niż zwykle czepiają się psów. A ja Leona często spuszczam ze smyczy. Teraz mam swobodę :bigok:
I Leon też OK, sam wkłada mordę w kaganiec, gdy wychodzimy z domu :bigok: Oczywiście na odludziu zdejmuję mu, ale w środku tygodnia nie mam czasu na odludzia :-(

Alicja, a dlaczego Ozzi miałby się udusić? :hmmmm:bo mu się snieg pakuje do środka i znów nerwicy dostaje .My nie mamy tak dobrze on nadal barrrrrrdzo kagańca nie lubi:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bo mu się snieg pakuje do środka i znów nerwicy dostaje .My nie mamy tak dobrze on nadal barrrrrrdzo kagańca nie lubi:diabloti:

No, Leonowi też się pakuje śnieg oczywiście, ale jemu to jakoś nie przeszkadza specjalnie, a ja mu czyszczę pręty co chwilę :lol:
Zastosuj metodę ASHER, działa! :lilangel:

Posted

[quote name='Maga100']No, Leonowi też się pakuje śnieg oczywiście, ale jemu to jakoś nie przeszkadza specjalnie, a ja mu czyszczę pręty co chwilę :lol:
Zastosuj metodę ASHER, działa! :lilangel:u nas moment działa a potem już nie:angryy:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: Maga gdzie jesteś? :roll:
Zakopalas sie na wsi, :shake: czy wstac spod stolu nie mozesz? :evil_lol:

Zakopałam się na wsi i dopiero teraz się odkopałam :lol:
Sylwestra spędziliśmy w małym, drewnianym domku, w głuszy, przy kominku. To moje klimaty ulubione :cool1: najchetniej jeszcze w górach, ale na to zabrakło czasu :-(

DOJECHALIŚMY Z TRUDEM

Najpierw praca z łopatą

I parking

Było boWsko

Posted

[quote name='"Alka"']witaj Maga !:multi:

Ja również gustuje w takich klimatach, uroczo...

Pewnie zobaczymy więcej foteczek;-)

Witaj też :multi:

Teraz pokażę jak Leon spędził Sylwestrową Noc :cool1: