Maga100 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']:hmmmm: fleszem w bialy dzień? :shake: To nie Maga :evil_lol: PIKA MA RACJĘ, PIKA MA RACJĘ!!!! :multi: A Leon po prostu dumał, więc musiał przymknąć powieki.... :roll: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Maga100']PIKA MA RACJĘ, PIKA MA RACJĘ!!!! :multi: A Leon po prostu dumał, więc musiał przymknąć powieki.... :roll: w takim razie Leon marzył o spacerze z Sabą :roll: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):w takim razie Leon marzył o spacerze z Sabą :roll: No wlasnie Maga, to kiedy ten spacer? :roll: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PIKA napisał(a):No wlasnie Maga, to kiedy ten spacer? :roll:aaa to pewnie niespodzianka , bo podobno macie Sylwka na fortach i Mułek też będzie z Debe i szampan :crazyeye: :lol: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 PIKA napisał(a):No wlasnie Maga, to kiedy ten spacer? :roll: ja moge tylko w weekendy na forty, a w ten weekend ty się w sobotę będziesz szykowała do sylwestra, a w niedziele bedziesz odsypiała sylwestra :-? Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aaa to pewnie niespodzianka , bo podobno macie Sylwka na fortach i Mułek też będzie z Debe i szampan :crazyeye: :lol: :smhair2: ja nic nie wiem :shake: O 12 w nocy na fortach się spotykamy? :lying: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PIKA napisał(a)::smhair2: ja nic nie wiem :shake: O 12 w nocy na fortach się spotykamy? :lying:ale to ma być w południe :roll: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Maga100 napisał(a):ja moge tylko w weekendy na forty, a w ten weekend ty się w sobotę będziesz szykowała do sylwestra, a w niedziele bedziesz odsypiała sylwestra :-? eee ja daleko na sylwka nie ide i pewnie idziemy na jakąs 21 a ja sie potrafie wyszykowac w godzine jak trzeba :grins: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ale to ma być w południe :roll: Pisalas, że mamy Sylwestra na fortach to zrozumialam, ze w nocy się spotykamy :razz: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']Pisalas, że mamy Sylwestra na fortach to zrozumialam, ze w nocy się spotykamy :razz: Tak w nocy o północy, bedziemy straszyć! :lol: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Maga100']Tak w nocy o północy, bedziemy straszyć! :lol: :hmmmm: za czarwonice sie przebierasz? :evil_lol: To co idziemy na spacer w sobotę ? W dzień oczywiście :lol: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']:hmmmm: za czarwonice sie przebierasz? :evil_lol: nie muszę sie przebierać, wyskoczę o północy zza krzaka i każdy sie przestraszy :evil_lol: To co idziemy na spacer w sobotę ? W dzień oczywiście :lol: Tak, Szpila też będzie (ta Szpila , która ma zjeść Sabę 8) ) Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100'] (ta Szpila , która ma zjeść Sabę 8) ) cholera, zeby to odwrotnie nie było :shake: Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100'] Lenio jak zawsze słodki kofany no szykować się na sylwestrowe szalańswa szykować Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='agabass'] no szykować się na sylwestrowe szalańswa szykować A czy ty będziesz z potworami? Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']A czy ty będziesz z potworami? tym razem bede tylko nie wiem o której się umówiłyście chyba przeoczyłam godzinę. Ja raczej na 30 min bo moje zipy a szczególnie Gomzales zamarzną no może 40 minut, chyb, że do soboty kupię mu buty:lol: to będzie śmigał hahhaa Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='agabass']tym razem bede tylko nie wiem o której się umówiłyście chyba przeoczyłam godzinę. Ja raczej na 30 min bo moje zipy a szczególnie Gomzales zamarzną no może 40 minut, chyb, że do soboty kupię mu buty:lol: to będzie śmigał hahhaa No, to w końcu bedę miała okazję poznać dwa potwory! :lol: Mam tylko nadzieję, ze Leon się dogada z nimi :-? Ja wnioskuję 12.00 w południe :cool1: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Wow, super sylwestrowe spotkanko się szykuje :knajpa: Extra, będziemy miały mnóstwo foteczek do oglądania ... Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Maga100']No, to w końcu bedę miała okazję poznać dwa potwory! :lol: Mam tylko nadzieję, ze Leon się dogada z nimi :-? Ja wnioskuję 12.00 w południe :cool1: też mam taka nadzieję ale kaganek dla Gomzaleska na wszelki w wezmę, bo Szpilka to jego lala i czasem mu palma odbija. Chłopaczyna myśli, że jest niepokonaną bestyją rodem z buszu :evil_lol:. Natomiast Dablin troche poskacze poskacze powkurza no i ucieknie. Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='agabass'] Natomiast Dablin troche poskacze poskacze powkurza no i ucieknie. :hmmmm: a co bedzie jak go dogonią? :-( Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PIKA napisał(a)::hmmmm: a co bedzie jak go dogonią? :-( nie chcesz wiedzieć:diabloti: Quote
asher Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hahaha, okazuje się, że ja też chyba będę :multi: W takim razie wszyscy ubieramy się na czarno, będzie pogrzeb 8) Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='agabass']nie chcesz wiedzieć:diabloti: :lying: Ja ? :icon_roc: A pewna jesteś? :siara: [quote name='asher']W takim razie wszyscy ubieramy się na czarno, będzie pogrzeb 8) Mam nadzieje, ze tylko mułka :cool3: Quote
Lucy* Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 To będzie sylwester czy polowanie na czarownicę :hmmmm: :lol: Quote
marlena924 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja jak zawsze nie w temacie. Moje skromne-ale szczere życzonka noworoczne. Quote
Recommended Posts