Maga100 Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='Lucy*']Leon ma łóżeczko z telezakupów Mango ??? :eek2::jumpie: Czy ty mnie obrażasz? :-? :lol: z żadnego Mango, tylko ze sklepu :-? Quote
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Czy ty mnie obrażasz? :-? :lol: z żadnego Mango, tylko ze sklepu :-? No coś Ty .. :puppydog: :puppydog: to nie tak.. jak Cię uraziłam to przepraszam.. Żartowałam :lol: Quote
Jureja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jaaakie super łoże:lol: śpi w nim?Bo moja Raja jakby miała swoje łóżeczko obok fotela to nie zastanawiałaby się tylko hyc na fotel;-) Kanapowiec jeden...nigdy jej chyba nie oduczymy spania na kanapach:nonono2: Quote
Maga100 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='Lucy*'] Żartowałam :lol: wiem, wiem ;) ale to mango :-? [quote name='Jureja']Jaaakie super łoże:lol: śpi w nim?Bo moja Raja jakby miała swoje łóżeczko obok fotela to nie zastanawiałaby się tylko hyc na fotel;-) Kanapowiec jeden...nigdy jej chyba nie oduczymy spania na kanapach:nonono2: gdzie tam śpi, woli podłogę. Posłanie służy do tego, że jak coś przeskrobie mogę mu kazać iść "na miejsce!" :lol: Leon ma aktualnie zakaz wchodzenia na kanapy i fotele, ponieważ zaczął się stawiać i wprowadzamy restrykcje :-? Nie wchodzi więc 8) Quote
asher Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Posłanie służy do tego, że jak coś przeskrobie mogę mu kazać iść "na miejsce!" :lol:To pewnie niedługo śliczne nowe posłanie skończy jak kocyk od teściowej :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100'] A to mój gwiazdkowy prezent, który sama sobie kupiłam i postawiłam pod choinką :lol: ni i sie ufaflunilam tak ze dalej czytac nie moge ;) Quote
Maga100 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='asher']To pewnie niedługo śliczne nowe posłanie skończy jak kocyk od teściowej :evil_lol: Tylko, że kocyk to ja pozwalałam gryźć i drzeć, a posłania nie 8) Dbsst, już prawie nic nie ma :( Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Dbsst, już prawie nic nie ma :( :eviltong: :bigcry: no nieeeee taaaakie pyyyyyszotki mniaaaam i tak daleko w obcym brzuszku :chlup: Quote
mmbbaj Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Tylko, że kocyk to ja pozwalałam gryźć i drzeć, a posłania nie 8) Maga, a twoje kapcie też mu pozwoliłaś...?:-o:evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='mmbbaj']Maga, a twoje kapcie też mu pozwoliłaś...?:-o:evil_lol: Nie, ale też nigdy mu nie zabroniłam 8) (bo nie wpadłam na to, że je zje, tym bardziej, że JAK DOTĄD to była jedyna rzecz, którą zniszczył, a nie powinien. ) Dlatego mam nadzieję, że posłanie trochę pożyje :-? Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Nie, ale też nigdy mu nie zabroniłam 8) (bo nie wpadłam na to, że je zje, tym bardziej, że JAK DOTĄD to była jedyna rzecz, którą zniszczył, a nie powinien. ) Dlatego mam nadzieję, że posłanie trochę pożyje :-?a powiedziałas już mu ze nie wolno zniszczyć :painting: Quote
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']wiem, wiem ;) ale to mango :-? ale co ?? masz przykre doświadczenia z mango ?? :-( Nie lubisz mnie już ??? :puppydog::puppydog::puppydog: Quote
Maga100 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a powiedziałas już mu ze nie wolno zniszczyć :painting: wytłumaczyłam mu dobitnie :baddevil: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']wytłumaczyłam mu dobitnie :baddevil: :shocked!: tooo napewno zrozumiał :eggface: Quote
Maga100 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='Lucy*']ale co ?? masz przykre doświadczenia z mango ?? :-( Na szczęście nie mam żadnych :lol: Nie lubisz mnie już ??? :puppydog::puppydog::puppydog: Jak mogę cię nie lubić , skoro masz takiego fajnego psa :mdrmed: Quote
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Maga100']Na szczęście nie mam żadnych :lol: Jak mogę cię nie lubić , skoro masz takiego fajnego psa :mdrmed: Jeee Sarka mnie uratowała :wink: :lol: hahaha Dzieki Maga :buzi: kamień z serca :laola: Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 :nonono2: cos zdjec malo :icon_roc: czuy mnie sie tylko wydaje :icon_roc: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='dbsst']:nonono2: cos zdjec malo :icon_roc: czuy mnie sie tylko wydaje :icon_roc: Ależ tylko ci się wydaje, przecież jestem, a nawet biegnę! :great: Quote
KaRa_ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jaka ma biala mordeke Leonek od sniegu:lol: A na tej ostatniej fotce chyba snieg mu do oczu wszedl,ze tak mruzy:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 KaRa_TC napisał(a):Jaka ma biala mordeke Leonek od sniegu:lol: A na tej ostatniej fotce chyba snieg mu do oczu wszedl,ze tak mruzy:lol: :lol: :lol:no co ty to Maga mu fleszem wali po oczach :diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 W dzien fleszem?eee ja tam nadal stawiam na platek sniegu:lol: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no co ty to Maga mu fleszem wali po oczach :diabloti: :hmmmm: fleszem w bialy dzień? :shake: To nie Maga :evil_lol: Quote
Recommended Posts