Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sliczna masz choinke:) Ja rodzinke namawiam w tym roku na zywa bo mamy na podworku jakies ok 100choinek, znajomym zawsze na swieta dajemy bo sa ladne, a u nas zawsze stoi sztuczna wiec sie zbuntowalam, zobacyzmy co z tego dzisiaj wyjdzie:) :lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry !!! :robot: :robot: :robot: :robot:

Tak, tak, niech Cyborg nie czuje się samotny i opuszczony :robot: :robot: :robot:

Kara, sztuczna nie! Ja nie lubię....:nonono2:

Posted

W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości.
Aga, Gom i Dabli
:x-mas:

Posted

[quote name='asher']A ja mam sztuczną, bo mi tych żywych szkoda... :sake:

Generalnie się z tobą zgadzam, Asherku, ale (powtarzając za "Skrzypkiem na dachu") ...
TRADITION!!!

8) 8)

Posted

[SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek...

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za kartki i życzenia!!!! :x-mas:

A ja właśnie wróciłam z zakupów i jestem umęczona!!
Tłumy dzikie i w dodatku wszyscy mają jakieś szaleństwo w oku. I korki, korki, korki :-?

A jeszcze jakby było mało - raz chciałam ściszyć radio w samochodzie, ale zamiast się ściszać robiło się coraz głośniej i głośniej :shock:. W końcu tak zaryczało, że głowa omało mi sie nie rozpadła :evil: . I z tego ryku zgłupiałam już kompletnie i nie umiałam go nawet wyłączyć! :lol: . W końcu wyłączyłam stacyjkę... a chciałabym zaznaczyć, że znajdowałam się właśnie na moście :-?, gdzie nie można się zatrzymywać.... Natomiast gdy zadzwoniłam do TZ jak się ścisza to ustrojstwo, bo się zepsuło, to on z kolei zaczął mi ryczeć w słuchawkę, z tym że ze śmiechu :-? Potencjometr się zepsuł, a on mi zapomniał wspomnieć :evil:
MAM DOŚĆ ŚWIĄT! :placz:

Posted

[quote name='Maga100']A skąd ty wiesz w jakim stanie on jest na tym pawlaczu? :-o
Może jest w stanie kompletnym? 8)
Nie ma szans, to co ja mam teraz "w srodku" mialo byc przerzucone to "Twojej szafki" na torebke :jumpie:

Chyba, ze Twój TZ ma skleroze :hmmmm: co mnie nie zdziwi specjalnie patrząc na historie z radiem :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Nie ma szans, to co ja mam teraz "w srodku" mialo byc przerzucone to "Twojej szafki" na torebke :jumpie:

Chyba, ze Twój TZ ma skleroze :hmmmm: co mnie nie zdziwi specjalnie patrząc na historie z radiem :roll:

Moja szafka na torebkę już nie jest szafką :jumpie:
Obawiam się, że siedzi w niej jakiśjakaś płyta główna :hmmmm:
Zgadacie sie po Świętach i uzgodnicie co siedzi w mojej szafce.

Posted

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska"'] .Pańcia pewno jeszcze śpi a Leon sam kompa nie włączy .WSTAWAĆ!!!!!!!!

Alu droga, Wigilię trzeba było odespać :scramble:

Leon dostał nowe łóżeczko :multi: