Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='dbsst'] patrz co sie z ta mlodzieza w dzisiejszych czasach dzieje No nie wiem. Nie wiem... Ja tam NIKOMU wieku nie wypominam ... :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] patrz co sie z ta mlodzieza w dzisiejszych czasach dzieje No nie wiem. Nie wiem... Ja tam NIKOMU wieku nie wypominam ... :lol: :lol: :lol: cholera robi mialo byc ale przygryzlam sobieozor i troche zgubilam watek jeżu kolczast jaka ja jestem niedorajda Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Maga , jak tam przygotowania do świąt :roll: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='PIKA']Maga obierz maila :drinking: :drinking: Co, niegrzeczna DZIEWCZYNKO ? Robisz Magdzie taki wypasiony podpisik ???? 8) Quote
PIKA Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='PIKA']Maga obierz maila :drinking: :drinking: Co, niegrzeczna DZIEWCZYNKO ? 8) a czemu niegrzeczna? :o Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='dbsst'] a taka mila dziewczynka sie wydawala byc patrz co sie z ta mlodzieza w dzisiejszych czasach dzieje 8) 8) A TEMU !!! :lol: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst']a fot NIET ja nie wiem Bo ona : 1 - bada rynek :-? 2 - zabiera się za robotę - :drinking: 3 - Źle wyraża się o teściowych . :-? :-? :-? coś bredzicie kochane 8) Ja nie robię fot, bo nie mam kiedy i gdzie, a badaniem rynku i tą wypunktowaną resztą zajmuje się Pika 8) [quote name='Alicjarydzewska']Maga , jak tam przygotowania do świąt :roll: nie przygotowywuję się :-? [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] a taka mila dziewczynka sie wydawala byc patrz co sie z ta mlodzieza w dzisiejszych czasach dzieje 8) 8) A TEMU !!! :lol: ja nie wiem już o co chodzi. To napisała Dbsst, a Hanka o Pice mówi, że niegrzeczna.... Chyba zmęczona jestem 8) Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Wiesz Maga, to ja jestem zmęczona. Wydawało mi się,że jestem u Piki :-? I pobredziło mi się. Przepraszam. Chyba powinnam zniknąć :-? Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz Maga, to ja jestem zmęczona. Wydawało mi się,że jestem u Piki :-? I pobredziło mi się. Przepraszam. Chyba powinnam zniknąć :-? NIE!!!! nie znikaj, ty zmęczona, ja zmęczona, dogadamy się 8) Quote
PIKA Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] patrz co sie z ta mlodzieza w dzisiejszych czasach dzieje 8) 8) A TEMU !!! :lol: :o :o :o Quote
PIKA Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A to prezent dla mojego zięcia :angel: Bo ja dobra teściowa jestem 8) Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='PIKA']A to prezent dla mojego zięcia :angel: Bo ja dobra teściowa jestem 8) :buzi: :buzi: dziękuję 8) Alicja dam radę :wink: Quote
asher Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 HankaRupczewska napisał(a)::-? :-? :-? Sabina1 napisał(a):Nie rozumiem zdziwienia, to bardzo starsza osoba była. :( :cunao: :cunao: :cunao: Haniu, czemu ty wszystko tak osobiście odbierasz? :lol: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']:-? :-? :-? [quote name='Sabina1']Nie rozumiem zdziwienia, to bardzo starsza osoba była. :( :cunao: :cunao: :cunao: Haniu, czemu ty wszystko tak osobiście odbierasz? :lol: Bo ja taka .. osobista jestem :lol: I .. hmmm prostolinijna :roll: A poza tym to przecież UDERZ W STÓŁ - NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ. :shiny: :shiny::shiny: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 po dzisiejszym spacerze w deszczu :-? Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Maga100']Leon taki ważny bo ma Banerek :wink: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 on z tym czymś śpi w paszczy :-? Otworzył oczy, dopiero, gdy się zblizyłam z aparatem 8) Quote
asher Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Maga100']on z tym czymś śpi w paszczy :-? Otworzył oczy, dopiero, gdy się zblizyłam z aparatem 8) To chyba namiastka Saby :cunao: Leon najwyraźniej czuje się taki samotny, nie ma się do kogo przytulić, jak śpi... :cry: Quote
PIKA Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 asher napisał(a): To chyba namiastka Saby :cunao: Leon najwyraźniej czuje się taki samotny, nie ma się do kogo przytulić, jak śpi... :cry: :o ale on się do tego nie przytula tylko ma ma to w pysku, :o chociaz coś z tą namiastka jest :hmmmm: tak samo kolczaste jak Saba :lol: Quote
agabass Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 o matko kofana ktoś zakneblował Leonka :wink: Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Leon taki ważny bo ma Banerek :wink: i to jaki banerek ! Leon może być dumny z takiej teściowej :D Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Alka napisał(a):Leon może być dumny z takiej teściowej :DAleee wazelinaaa 8) :lol: Quote
Recommended Posts