PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='dbsst'] Pika a Wy skad wyruszacie ???? my bedziemy isc od trasy Ja wchodzę od Obrońców Tobruku.. bo mam najblizej [quote name='asher'] Kurczę. zerknęłam na mapę na Panoramie Firm. Jeśli forty to jest taki zielony placek przy ul. Maczka, to od 520 to chyba spory kawałek? Nic więcej oprócz 122 tam nie jeździ? [quote name='dbsst'] asher tak sie tylko wydaje to nie jest daleko Dokładnie, :lol: Ja nie wiem, czy ja szybciej nie dochodze na te Forty, niż Ty asher na Te swoje pola z krowami [quote name='asher'] Dbsst, ja się nie o siebie martwię, tylko o Pikę, która przeze mnie będzie musiała kawał drogi nadrabiać... :oops: Co Ty? :lol: Na przystanek tez mam blisko :lol: [quote name='Maga100'][quote name='asher'] A organizacja :o W szoku jestem :o :lol: Tylko ten podział na grupy z koloniami letnimi mi sie kojarzy. Każda grupa była jakoś oznaczona, transparent niosła ze swoją nazwą na ten przykład :lol: i to jest właśnie piekne :wink: a potem wszystkie grupy zbiorą się w miejscu zbiórki 8) a nastepnie rozpocznie się szkolenie psów (hahahaha, już to widzę :lol: ) lub łagodzenie spięć 8) Te, organizator, a dokładnie w którym miejscu jest to MIEJSCE ZBIÓRKI? bo teren fortów troszkę duuuuuży :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 PIKA napisał(a): Te, organizator, a dokładnie w którym miejscu jest to MIEJSCE ZBIÓRKI? bo teren fortów troszkę duuuuuży :evilbat: byle z dala od wody, więc na samym srodku fortów, tam, wiesz, gdzie dookoła masz te...eee.... pagórki? Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'] gdzie dookoła masz te...eee.... pagórki? Haha, Ty Pagórku, :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Te „pagórki” to fortyfikacja, czyli właściwe Forty :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 z Wami to można boki zrywać :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hanka, a co Ty się Kielc czepiasz :lol: fajne są, to czemu by miała bieda nie dojechać......jeszcze bym dobrze ugościła 8) poza tym BRAWA ZA ORGANIZACJĘ!!!!!! :D:D:D:D:D jestem za tym, aby się kolejno "do kupy 8) " zbierać, to się nie pospóźniamy może asher, to ja Ci faktycznie na spacerze smycz oddam i nie będę juz dziś tupać. mam nadzieję, że egzamin ok, ale ten ostatni, to mial być chyba już niemal formalnością, nie??? :wink: już się doczekać nie mogę :D:D:D ale jak Boogajski idzie, to już napewno sama idę :-? 8) a bawić się za psa mam??? ranyyy....to znaczy, że mam się tarzać po trawie i piachu, wąchać psie tyłki i gryźć koleżanki w uszy??????eeee.......:hmmmm: może innnym razem :lol: malawaszka....Ty mnie nie denerwuj :chainsaw: moja Mama szanowna w połowie drogi do półwiecza, nie znając angielskiego (prawie...) przesiadała się biedna i czekała na największym lotnisku (no i nie pamiętam czy w Europie, czy na świecie :hmmmm: )we Frankfurcie i się, kurczę, nie zgubiła.....:D a jak niedawno musiała sama z Kliniki na Pradze wracać, to Jej taki opis drogi zrobiłam, że by z zamkniętymi oczami trafiłą (łącznie z wypisaniem, którym wyjściem ma wejść w podziemia na pl. Bankowym, w którą stronę skręcić po wyjściu z wagonu metra itd. 8) ) trafiła, gdzie trzeba, bez problemu :D więc mnie nawet nie denerwuj..... 2 godz 40 min, a tej daleko......ja tyle samo do domu jeżdżę i jakoś żyję :evilbat: Maga, to jak już wymyślisz, jak być na tyle bogatą, żeby się móc wynieść pod warszawę, to daj znać, ok???? przyda się wiedzieć..... bo mnie się marzy taki niski, prosty domek z poddaszem, kominek, duża wygodna kuchnia, jasna łazienka z oknem, duuuuużo miejsca na zwierzaki (hodowla z placem zabaw dla szczeniąt + profesjonalny hotel + miejsce przejściowe dla bezdomnych rottków, żeby je do życia przywracać)...no i własny konik :oops: i ogródek, odgrodzony, żeby psiaki się nie stresowały, że tam, to akurat nie wolno sikać, a gdzie indziej można :wink: i tam będzie dużo pachnących kwiatków i taki mały mostek nad udawaną rzeczką :lol: {chyba stojącą 8) }, tak, żeby móc wieczorem siąść i nóżki zwiesić i nimi pomachać w wodzie :oops: i takie tam drobiazgi....baju baju......i będę wieczorem pstrykać fajne zdjęcia i zapraszać przyjaciół w zimowe wieczory na pachnącego gzrańca przy kominku :oops: ale biorąc pod uwagę, że z moim szczęściem w totka nie wygram i za mąż nawet biednie nie wyjdę:wink: to mogiem sobie marzyć :cry: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] gdzie dookoła masz te...eee.... pagórki? Haha, Ty Pagórku, :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Te „pagórki” to fortyfikacja, czyli właściwe Forty :lol: :lol: :-? :-? :-? ale wyglądaja jak pagórki, nie? :-? 8) ty mi lepiej cień do powiek kup :lol: :lol: :lol: [quote name='Ka-ka'] a bawić się za psa mam??? ranyyy....to znaczy, że mam się tarzać po trawie i piachu, wąchać psie tyłki i gryźć koleżanki w uszy??????eeee.......:hmmmm: dokładnie tak :angel: bedziemy ci rzucać patyczki :angel: Maga, to jak już wymyślisz, jak być na tyle bogatą, żeby się móc wynieść pod warszawę, to daj znać, ok???? przyda się wiedzieć..... bo mnie się marzy taki niski, prosty domek z poddaszem.... tak, jak już bedę bogata i bedę miała ten domek pod Warszawą, to nie omieszkam cię zawiadomić 8) Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'] ty mi lepiej cień do powiek kup :lol: :lol: :lol: Filetowy? To moze jakiś w domu znajdę :lol: Tylko jutro to moze być zielony a potem żólty potrzebny :-? Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Ka-ka'] a bawić się za psa mam??? ranyyy....to znaczy, że mam się tarzać po trawie i piachu, wąchać psie tyłki i gryźć koleżanki w uszy??????eeee.......:hmmmm: dokładnie tak :angel: bedziemy ci rzucać patyczki :angel: bardzo śmieszne, baaaaardzo śmieszne :evil: :evilbat: ja tylko odpowiedzialam na porpozycję sprzed kilku stron :roll: [quote name='Maga'][quote name='Ka-ka'] Maga, to jak już wymyślisz, jak być na tyle bogatą, żeby się móc wynieść pod warszawę, to daj znać, ok???? przyda się wiedzieć..... bo mnie się marzy taki niski, prosty domek z poddaszem.... tak, jak już bedę bogata i bedę miała ten domek pod Warszawą, to nie omieszkam cię zawiadomić 8) wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :wink: 8) Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Ka-ka']bo mnie się marzy taki niski, prosty domek z poddaszem, kominek, duża wygodna kuchnia, jasna łazienka z oknem, duuuuużo miejsca na zwierzaki (hodowla z placem zabaw dla szczeniąt + profesjonalny hotel + miejsce przejściowe dla bezdomnych rottków, żeby je do życia przywracać)...no i własny konik :oops: i ogródek, odgrodzony, żeby psiaki się nie stresowały, że tam, to akurat nie wolno sikać, a gdzie indziej można :wink: i tam będzie dużo pachnących kwiatków i taki mały mostek nad udawaną rzeczką :lol: {chyba stojącą 8) }, tak, żeby móc wieczorem siąść i nóżki zwiesić i nimi pomachać w wodzie :oops: i takie tam drobiazgi....baju baju......i będę wieczorem pstrykać fajne zdjęcia i zapraszać przyjaciół w zimowe wieczory na pachnącego gzrańca przy kominku :oops: ale biorąc pod uwagę, że z moim szczęściem w totka nie wygram i za mąż nawet biednie nie wyjdę:wink: to mogiem sobie marzyć :cry: MNIE SIĘ TEŻ TO MARZY !!!!! MNIE TEŻ MNIE TEŻ !!!!! :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 dobra, koniec tych marzeń :evilbat: a oto Leon i jego kocyk :roll: :evilbat: Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100']dobra, koniec tych marzeń :evilbat: a oto Leon i jego kocyk :roll: :evilbat: NIEODŁĄCZNA PARA JAK WIDZĘ HAHAHAHA ... PIĘKNE PARTNERSTWO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Bosh jak wspaniale ujrzeć Lenoka Proszę go wycałować od Dagusi :buzi: Quote
Hanna R. Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Kocyk wielofunkcyjny ? Poncho ? 8) Ażurowe ? 8) Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :o jakim cudem ten kocyk tak długo żyje :evilbat: Quote
Alka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 haha, ażurowe...pewnie Leonek sam sobie ażurek wydziergał ... :wink: :D :D tylko to poncho cosik zle założone -tył na przód , w grzbiecik zimno mu bedzie :wink: :D :roll: Quote
Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 coś Ty, to taki styl....krótko z tyłu i wąsy na przodzie 8) Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 hahaha, kocyk-ponczo-pelerynka sukcesywnie zmniejsza swą powierzchnię 8) Robi się tez coraz bardziej ażurowy nie wiedzieć czemu... :-? a czasem na dywanie zastaję to: 8) Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Baby jedne ,aż mnie brzuch boli ze śmiechu :lol: , nawet myślę że jakby nie pewne okolicznosci to chyba bym na ten spacer za wami przytuptała / jeszcze trochę i będe umiała trafić z ,, zamkniętymi oczami'' :wink: / Maga , Leon posiadł sztukę haftu Riszelie/ piszę tak jak się czyta bo mi się jezor poplątał :oops: /, ten kocyk za chwile to będzie jak apaszka 8) Aha i jak juz będziesz miała receptę na to bogactwo to rozpisz mi w pkt jak to zrobić , bo ja też chcę małą chatkę / najlepiej gdzies morze , jeziora :wink: / Quote
Teklunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100']a czasem na dywanie zastaję to 8) a bo to sa pewnie dodatki do kocyka w tym samym stylu co sam kocyk :) taki modnis z Leonka ;) Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100']a czasem na dywanie zastaję to 8) Ja myślę że Leonek chciałby właśnie mieć TYLE NOWYCH KRATKOWYCH KOCYKÓW :baddevil: :lol: Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Tak czytam i czytam to wszytsko o tym spacerku i coraz bardziej mam ochote isc... :roll: :roll: Ale z drugiej strony szkoda mi opuszczac treningow... :roll: :roll: Badz tu teraz czlowieku madry... :-? Quote
mmbbaj Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='anetta']Tak czytam i czytam to wszytsko o tym spacerku i coraz bardziej mam ochote isc... :roll: :roll: ... Anetta, to już nie spacerek, a zlocik się robi :lol: :wink: Quote
Justa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Widzę, że jakiś spacerek się szykuje? I nas rodowitych Bemowianek nikt nie poinformował? :evilbat: Jak możecie :evilbat: Quote
asher Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] ty mi lepiej cień do powiek kup :lol: :lol: :lol: Filetowy?Koniecznie! Najmodniejszy trend tej jesieni to cień do powiek w kolorze fileta z makreli. Mintaj i pierś kurczaka to już przeżytek :lol: Egzamin na piąteczkę, mimo, że okazał się być nie taką znów formalnoscią :-? Redaktor doktor Pęczak trochę mnie przemaglował na temat roli lalki Barbie w kulturze popularnej :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Justa napisał(a):Widzę, że jakiś spacerek się szykuje? I nas rodowitych Bemowianek nikt nie poinformował? :evilbat: Jak możecie :evilbat: ależ pisałyśmy wołami gdzie, kiedy i o której, co by każdy sobie doczytał i przybył.... :wink: Quote
Recommended Posts