Maga100 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 witaj, Alicjo, motylek ci się podoba? :loveu: :loveu: Spadam przygotować się na wizytę u Ewuni :diabloti: Makijaż, kreacja itp. Na koniec trochę staroci.... Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 tylko kochana moja uważaj tam u tej KARIEROWICZKI Ewy bo tam psy ludzi zjadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):tylko kochana moja uważaj tam u tej KARIEROWICZKI Ewy bo tam psy ludzi zjadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaa..bo one te psy nic a nic scjocjalizowane nie som:evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Maga100'] ja też, jak jedziemy autem, wyglądamy jak jeżdżąca cygańska chałupa :cool1: Jak już TZtowi się wydaje, że wszystko upchnął, ja jeszcze na koniec wyłaniam się z domu z piętnastoma reklamówkami i trzydziestoma malutkimi plecaczkami :evil_lol: Ale jak jedziemy motorem NIE MAM WYJŚCIA :placz: :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nie mogę - u mnie dokładnie tak samo :oops: bombowa fota :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='dealer']cudny motylek:loveu: piekny motylek:loveu: wspanialy motylek:loveu: zdecyduj się w końcu, czy jesteś niemiła czy miła, bo nie wiem, jaką strategię ja mam przybrać :diabloti: [quote name='malawaszka']tylko kochana moja uważaj tam u tej KARIEROWICZKI Ewy bo tam psy ludzi zjadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: było strasznie, więcej tam nie pojadę :shake: Rozwydrzony Franek chciał odgryźć ucho TZtowi, rozhisteryzowana Lalka wbiła mi łokieć w żołądek (nowa strategia zabijania przez pitbulla), wredny Kano mordował niewinnych Onych, a zastraszona Ajda leżała głodna w kojcu :shake: Tymczasem podła Ewunia opowiadała tylko i wyłącznie o swoich sukcesach :shake: Koszmar, uciekłam już po 3 godzinach :shake: [quote name='Gosiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nie mogę - u mnie dokładnie tak samo :oops: następnym razem pojedźcie do Chorwacji na motocyklu :evil_lol: jak się więc wyłonisz z domu z tymi reklamówkami, będziesz musiała je sobie zawiesić co najwyżej na szyi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ooooo jaka piękna Ty :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='malawaszka']ooooo jaka piękna Ty :loveu::loveu::loveu: wiem i miałam dylematy czy wstawiać to zdjęcie.... sama jestem porażona :diabloti: A. w tłumie zapatrzonych w COŚ :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :razz:...kurde ...prawie jak Wyczółkowski....super... http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-23-7.jpg a co tam bylo ...siakieś objawienie:razz: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-24-5.jpg Quote
anetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Duch im sie objawil na oknie :diabloti::diabloti: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] a co tam bylo ...siakieś objawienie:razz: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-24-5.jpg właśnie o to chodzi, że nie mam zielonego pojęcia :evil_lol: dzisiaj popełniłam czyn straszny. O godzinie 10.30 Stefan został pozbawiony męskości :shake: Już nigdy nie zostanie ojcem, a tak o tym marzył :placz: :placz: :placz: Tu jeszcze męski Z Pelagią, która mimo tysięcy porozstawianych misek z wodą, pije tylko i wyłącznie z balii :cool1: Już nie-męski :placz: :placz: Ze skutkami narkozy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ooo biedny Stefcio :placz::placz::placz: podła Ty podła podła podła :shake: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 biedny Stefcio :placz: większą część dnia spędził jednak śpiąc: Teraz już doszedł do siebie całkowicie, zeżarł i wypuściłam go na dwór, pomknął szczęśliwy :p Jutro o 19.00 pozbawię Pelagię możliwości zostania matką :shake: To już poważniejszy zabieg i dłuższa rekonwalescencja, więc proszę o kciuki :cool1: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kocie wychodzenie z narkozy jest przerąbane - czasami miewają zwidy :shock: za Pelagię trzymam :kciuki: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']kocie wychodzenie z narkozy jest przerąbane - czasami miewają zwidy :shock: nie wiem czy Stefan miał zwidy, ale wiem, że aktualnie mnie nienawidzi. Głodówka prawie 24h i areszt domowy na cały dzień - to coś czego nienawidzi. Jestem już przerażona Pelagią, która będę musiała trzymać w domu przez tydzień :shock: A teraz znów piękna wyeksponowana mła :diabloti: Quote
agbar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 oj..przezywalam i ja z moja kotka 3 lata temu.....wiec trzymam lapki naprawde mocno... Quote
Hanna R. Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-24-8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='dealer']oj..przezywalam i ja z moja kotka 3 lata temu.....wiec trzymam lapki naprawde mocno... ja też to już kiedyś przeszłam z poprzednią kocicą i wspominam jako KOSZMAR :placz: [quote name='HankaRupczewska']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-24-8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jezdeś, jezdeś, JEZDEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!! :multi: :loveu: Quote
Patka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dzisiaj popełniłam czyn straszny. O godzinie 10.30 Stefan został pozbawiony męskości :shake: Już nigdy nie zostanie ojcem, a tak o tym marzył :placz: :placz: :placz: mogę Cię zapewnić ze nic mu z tej męskości oprócz pomponów nie ubędzie pisze to jako pańcia kastrata lat 7 :) super samcucha :cool1: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zarąbiste foty :loveu: a ja mam fotę na tym samym murku :evil_lol: ino x lat wcześniej :roll: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Patka']mogę Cię zapewnić ze nic mu z tej męskości oprócz pomponów nie ubędzie pisze to jako pańcia kastrata lat 7 :) super samcucha :cool1: ale nie będzie małych Stefanków :placz: :placz: :diabloti: [quote name='malawaszka']zarąbiste foty :loveu: a ja mam fotę na tym samym murku :evil_lol: ino x lat wcześniej :roll: jak byłaś piękna i młoda, tak? teraz już by twoje stare kości się tam nie wdrapały :evil_lol: A. myśli :roll: :evil_lol: stateczek Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 aaaa ja chce nad morze a nie kurna w powietrze :placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa ja chce nad morze a nie kurna w powietrze :placz::placz::placz: nad morzem wieje i leje :cool1: a w powietrzu wzniesiesz się ponad chmury i będziesz podziwiać błękit nieba :loveu: tylko nie da się namówić stewardessie na drinka - wstyd będzie Lubemu odbierać cię z chichoczącą, zataczającą się i śpiewającą: gdzie moja walizeczka? a ja wiem, jak ty potrafisz pić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :stupid: Quote
Recommended Posts