Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj, Alicjo, motylek ci się podoba? :loveu: :loveu:

Spadam przygotować się na wizytę u Ewuni :diabloti: Makijaż, kreacja itp.

Na koniec trochę staroci....

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko kochana moja uważaj tam u tej KARIEROWICZKI Ewy bo tam psy ludzi zjadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaa..bo one te psy nic a nic scjocjalizowane nie som:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
ja też, jak jedziemy autem, wyglądamy jak jeżdżąca cygańska chałupa :cool1: Jak już TZtowi się wydaje, że wszystko upchnął, ja jeszcze na koniec wyłaniam się z domu z piętnastoma reklamówkami i trzydziestoma malutkimi plecaczkami :evil_lol:
Ale jak jedziemy motorem NIE MAM WYJŚCIA :placz: :placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nie mogę - u mnie dokładnie tak samo :oops:

bombowa fota :loveu::loveu:

Posted

[quote name='dealer']cudny motylek:loveu: piekny motylek:loveu: wspanialy motylek:loveu:

zdecyduj się w końcu, czy jesteś niemiła czy miła, bo nie wiem, jaką strategię ja mam przybrać :diabloti:

[quote name='malawaszka']tylko kochana moja uważaj tam u tej KARIEROWICZKI Ewy bo tam psy ludzi zjadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

było strasznie, więcej tam nie pojadę :shake:
Rozwydrzony Franek chciał odgryźć ucho TZtowi, rozhisteryzowana Lalka wbiła mi łokieć w żołądek (nowa strategia zabijania przez pitbulla), wredny Kano mordował niewinnych Onych, a zastraszona Ajda leżała głodna w kojcu :shake:
Tymczasem podła Ewunia opowiadała tylko i wyłącznie o swoich sukcesach :shake: Koszmar, uciekłam już po 3 godzinach :shake:

[quote name='Gosiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha nie mogę - u mnie dokładnie tak samo :oops:

następnym razem pojedźcie do Chorwacji na motocyklu :evil_lol:
jak się więc wyłonisz z domu z tymi reklamówkami, będziesz musiała je sobie zawiesić co najwyżej na szyi :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooooo jaka piękna Ty :loveu::loveu::loveu:

wiem i miałam dylematy czy wstawiać to zdjęcie.... sama jestem porażona :diabloti:

A. w tłumie zapatrzonych w COŚ :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
a co tam bylo ...siakieś objawienie:razz:
http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-24-5.jpg

właśnie o to chodzi, że nie mam zielonego pojęcia :evil_lol:

dzisiaj popełniłam czyn straszny. O godzinie 10.30 Stefan został pozbawiony męskości :shake: Już nigdy nie zostanie ojcem, a tak o tym marzył :placz: :placz: :placz:

Tu jeszcze męski

Z Pelagią, która mimo tysięcy porozstawianych misek z wodą, pije tylko i wyłącznie z balii :cool1:

Już nie-męski :placz: :placz: Ze skutkami narkozy :evil_lol:

Posted

biedny Stefcio :placz:

większą część dnia spędził jednak śpiąc:

Teraz już doszedł do siebie całkowicie, zeżarł i wypuściłam go na dwór, pomknął szczęśliwy :p

Jutro o 19.00 pozbawię Pelagię możliwości zostania matką :shake:
To już poważniejszy zabieg i dłuższa rekonwalescencja, więc proszę o kciuki :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']kocie wychodzenie z narkozy jest przerąbane - czasami miewają zwidy :shock:

nie wiem czy Stefan miał zwidy, ale wiem, że aktualnie mnie nienawidzi. Głodówka prawie 24h i areszt domowy na cały dzień - to coś czego nienawidzi.
Jestem już przerażona Pelagią, która będę musiała trzymać w domu przez tydzień :shock:

A teraz znów piękna wyeksponowana mła :diabloti:

Posted

dzisiaj popełniłam czyn straszny. O godzinie 10.30 Stefan został pozbawiony męskości :shake: Już nigdy nie zostanie ojcem, a tak o tym marzył :placz: :placz: :placz:
mogę Cię zapewnić ze nic mu z tej męskości oprócz pomponów nie ubędzie pisze to jako pańcia kastrata lat 7 :) super samcucha :cool1:

Posted

[quote name='Patka']mogę Cię zapewnić ze nic mu z tej męskości oprócz pomponów nie ubędzie pisze to jako pańcia kastrata lat 7 :) super samcucha :cool1:

ale nie będzie małych Stefanków :placz: :placz: :diabloti:

[quote name='malawaszka']zarąbiste foty :loveu: a ja mam fotę na tym samym murku :evil_lol: ino x lat wcześniej :roll:

jak byłaś piękna i młoda, tak? teraz już by twoje stare kości się tam nie wdrapały :evil_lol:

A. myśli :roll: :evil_lol:

stateczek

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa ja chce nad morze a nie kurna w powietrze :placz::placz::placz:

nad morzem wieje i leje :cool1:
a w powietrzu wzniesiesz się ponad chmury i będziesz podziwiać błękit nieba :loveu:
tylko nie da się namówić stewardessie na drinka - wstyd będzie Lubemu odbierać cię z chichoczącą, zataczającą się i śpiewającą: gdzie moja walizeczka?
a ja wiem, jak ty potrafisz pić :diabloti: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :stupid: