Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Maga100']chciałabyś koteczka z grillika? zamiast karkóweczki? :cool3: oby oby :cool1: :cool1: Przetrwam wszystko :evil_lol: Witaj Magdo :p Kłopoty...Magdo ja też mam i mam nadzieje że nie będą miały dalszego ciągu bo przeokropnie boję się o Karola..... Nigdy w życiu nie miałam takich problemów :shake: Na dodatek przez jakiegoś menela :angryy: Trzymaj się babo bo problemy są po to aby umieć się potem cieszyć zyciem ;) Stefana z grila nie chcę :shake: Wczoraj chciałam upiec Tomisia ale on już starszawy i twardawy :diabloti: A foty fantastyczne :evil_lol: Mój zwierzyniec nie chodzi po płocie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Przyczajony tygrys:razz::razz::razz::diabloti: [quote name='Maga100'] Jasne, że przetrwasz... ;);) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wole karkóweczke z grilka ...z kota kisiel i ciastka:p Quote
aga1215 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='-"Maga100"'] Skąd wieje wiatr?:evil_lol: :loveu: Maga - sie nie daj - kłopotom mówimy NIE :mad: :mad: :mad: Quote
Maga100 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 czy ktoś nas jeszcze pamięta? :cool1: to ja, najmilejsza :loveu: dwa przygłupy: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :loveu:o nasza najmilejsza .....skądś znam tych przygłupków;) Quote
Maga100 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:o nasza najmilejsza .....skądś znam tych przygłupków;) a skąd znasz? :hmmmm: czy my się w ogóle znamy? :hmmmm: Twoja najmilejsza :loveu: zacyznamy porządki. Jeszcze nie wygląda to na ogródek, ale może może...? i dzisiejsze widoki tarasowe Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale tu ładnie, kulurowo, tak amerykańsko:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale pięknie......:loveu: A ogród zaczyna przeglądać :multi: Widzisz? I będzie coraz ładniej :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja chciałam powiedziec ze nadal uwielbiam Stefana.... akrobate i zadowolonego z zycia wiejskiego kota..... i z ukrycia ogladam, podgladam tylko nie smiem zbyt czesto glosu zabierac.....bo ja niesmiała jestem niewiasta i płochliwa..... a ogródek..piiiiieeeekkknnnnyyyyyyyyy........................bedzie kiedys:cool1: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ooo u mnie też była tęcza wczoraj - dwie nawet przepiękne, ale ni ogłam focić bo rozmawiałam przez telefon :placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i z ukrycia ogladam, podgladam tylko nie smiem zbyt czesto glosu zabierac.....bo ja niesmiała jestem niewiasta i płochliwa..... nieśmiała i przed 60tką :diabloti: :evil_lol: [quote name='malawaszka']ooo u mnie też była tęcza wczoraj - dwie nawet przepiękne, ale ni ogłam focić bo rozmawiałam przez telefon :placz::placz::placz: no tak, rozmowa była zapewne z Kancelarią Prezydenta i nie wypadało ci się pierwszej pożegnać :diabloti: Cd: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Maga100']nieśmiała i przed 60tką :diabloti: :evil_lol: Ooooooo ! O mnie myślisz ? O mnie !!!! :p Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ooooooo ! O mnie myślisz ? O mnie !!!! :p nie jesteś nieśmiała :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ooooooo ! O mnie myślisz ? O mnie !!!! :p myslę :p ale nie w tym kontekście :diabloti: [quote name='Pysia']:obrazic: :obrazic: :obrazic: kto cię obraził, Pysiuniu? :grins: [quote name='Vectra']nie jesteś nieśmiała :diabloti: nie jesteś podła :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jestem:multi: niewatpliwie usychalas z tesknoty:diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='dealer']jestem:multi: niewatpliwie usychalas z tesknoty:diabloti::razz:poka poka ...jak uschłas zobaczę chętnie:eviltong: Ja też tu bywam jestem będę bywać:eviltong: Quote
Maga100 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='dealer']jestem:multi: niewatpliwie usychalas z tesknoty:diabloti: niewątpliwie :cool1: :cool1: :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']Ja też tu bywam jestem będę bywać:eviltong: najwierniejsza z Penelop :loveu: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Maga100']niewątpliwie :cool1: :cool1: :cool1: ja wiem, moj blask cie oslepia...ale mozesz juz zdjac okularki:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Vectra']nie jesteś nieśmiała :diabloti: tia......i juz wiadomo ze nie o Hani była mowa....:loveu: Quote
Recommended Posts