Maga100 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='malawaszka']tak :cool1: już nie gadaj tyle :cool1: [quote name='Gosiek']oj Madziu - bo sie hurtowo i masowo przenosimy na przyjazne forum :diabloti: bo to coś mocno niedomaga :diabloti: ale ja lubię tu :placz: :placz: [quote name='Gosiek'] Stefek-zółtek cuuuudny :lol: w blasku zachodzącego słońca :diabloti: Można już większe :razz: Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a skąd wiesz ze można wieksze? w regulaminie nie widzę zmian :diabloti: ja też wolałabym TU ale.... za bardzo sie ślimaczy i za często jest padaczka :diabloti: i to sprawdzanie, kontrole, zakazy i nakazy... ale nie powiem zżyłam sie z DG mocno przez te kilka lat i zal by mi było je tak ostatecznie opuścić :-( Quote
malawaszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Maga100']już nie gadaj tyle :cool1: osz cholera znowu dostałam słowotoku :diabloti: jak można większe wstawiać to po kiegoś mu dziób obcięła? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Gosiek']a skąd wiesz ze można wieksze? w regulaminie nie widzę zmian :diabloti: bo tak mówi Vectra. A skoro Vectra tak mówi, to znaczy, że tak jest :diabloti: [quote name='Gosiek'] ja też wolałabym TU ale.... za bardzo sie ślimaczy i za często jest padaczka :diabloti: i to sprawdzanie, kontrole, zakazy i nakazy... ale nie powiem zżyłam sie z DG mocno przez te kilka lat i zal by mi było je tak ostatecznie opuścić :-( trza być na dobre i złe :evil_lol: [quote name='malawaszka'] jak można większe wstawiać to po kiegoś mu dziób obcięła? :evil_lol: Boszzsze, brak słów :diabloti: ledwo biegnę, ale biegnę Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :multi::multi::multi:[FONT=Arial]tu też zajebiste foty w nowym rozmiarze;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 chyba nie jest zbyt zachwycony witamy, drogą Alicję :evil_lol: Quote
agbar Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 och...Leonek....w balii:crazyeye: tego jeszcze nie widzialam:cool1: Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Teraz to dopiero dostrzegam Twój talent moja najmilejsza :) Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='dealer'] och...Leonek....w balii:crazyeye: tego jeszcze nie widzialam:cool1: widzisz więc, jak dobrze, że tu przylazłaś? :diabloti: [quote name='Vectra']Teraz to dopiero dostrzegam Twój talent moja najmilejsza :) nie cukruj :diabloti: nie w twoim stylu to :diabloti: żegnam Quote
agbar Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Leonowi kapie z nocha:diabloti: tralalalalala:diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Och jaki piękny pies i jaka zaje2bista balia:eviltong:... Quote
eunice Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Czesc Maga100. Systematycznie zagladam tu i ogladam zarąbiste i piekne zdjecia Tw. roboty i jeszcze na dodatek z fajnymi podpisami!!! :lol: EKSTRA!!! Pozdrawiam Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:coś Leonowi wypandło z żoładka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer'] Leonowi kapie z nocha:diabloti: tralalalalala:diabloti: a moze on po prostu ma katar???? medycyna notuje takie przypadki...:diabloti: Quote
Maga100 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Drogie moje, dziękuję za wizyty, mam różne chwilowe kłopoty - jak to w życiu bywa :cool1: i stąd udzielam się mało :cool1: ale miną i powrócę szybciej niż myślicie :cool3: Quote
Vectra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Maga100']Drogie moje, dziękuję za wizyty, mam różne chwilowe kłopoty - jak to w życiu bywa :cool1: i stąd udzielam się mało :cool1: ale minął i powrócę szybciej niż myślicie :cool3: No mam nadzieje , bo się zapłacze :placz: :placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :razz:trzymamy kciukasy co by kłopoty poszły precz... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Maga100']Drogie moje, dziękuję za wizyty, mam różne chwilowe kłopoty - jak to w życiu bywa :cool1: i stąd udzielam się mało :cool1: ale miną i powrócę szybciej niż myślicie :cool3: Madzik nie daj sie.... Ty madra i silna kobita jestes i dasz rade......:loveu: tesknie:loveu: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 klopotom mowimy stanowcze i glosne nie.... czesc Magdaleno:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Magda!!! Proszę natychmiast przegnać wszystkie problemy i kłopoty i wracać do nas :loveu: :kciuki: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Madziunia, powiedz , ze ja jako czarownica poprosilam zeby sobie poszly te klopoty......sio, sio... A Ty lepiej trzymaj za nas kciukaski....Kraków!:loveu: Quote
Maga100 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Witam WSZYSTKIE DROGIE CZAROWNICE :loveu: Kłopoty precz jeszcze nie poszły, ale nie będę siedzieć i biadolić, prawda? Nie będzie tak, że kłody pod nogi, a ja legnę :angryy: o nie! :2gunfire: Żeby nie było, że wpadam z niczym - Stefan akrobata (pierwsza dwa zdjecia są zza brudnej szyby :cool1: :cool1: :cool1: ) Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :crazyeye:o masz ....a ja juz myślałam ze on sie na ruszta szykuje:diabloti: witaj Magdaleno:loveu: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witaj:p:p:p Oby wszystko wróciło jak najprędzej do normy:p Quote
Maga100 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ....a ja juz myślałam ze on sie na ruszta szykuje:diabloti: chciałabyś koteczka z grillika? zamiast karkóweczki? :cool3: [quote name='madzia i medor'] Oby wszystko wróciło jak najprędzej do normy:p oby oby :cool1: :cool1: Przetrwam wszystko :evil_lol: Quote
Recommended Posts