Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] z tych szponów Już naprawdę nie chcę się powtarzać, ale powalają mnie Twoje fotki na łopatki:mdleje::mdleje: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Oczywiście. :p Ponieważ dzielę się nader chętnie - posiadam niewiele ... :roll: wdowi grosz jest podobno najcenniejszy :diabloti: [quote name='madzia i medor']Już naprawdę nie chcę się powtarzać, ale powalają mnie Twoje fotki na łopatki:mdleje::mdleje: powtarzasz się, nie wiem czy wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: oto ja, nimfa :evil_lol: i specjalnie dla Vectruni, Indianin Stefan mówi Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 kocham ten wyraz pyszczka , jest taki przyjacielski Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] powtarzasz się, nie wiem czy wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Poważnie:crazyeye::crazyeye:Nie możliwe:shake: Ściemniasz mnie robaczku:diabloti: Quote
aga1215 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj Magdaleno [quote name='"Maga100"'] Lustereczko, powiedz przecie....... :evil_lol: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Vectra']kocham ten wyraz pyszczka , jest taki przyjacielski zupełnie jak twój :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Poważnie:crazyeye::crazyeye:Niemożliwe:shake: żartowałam :diabloti: pisz mi tak więcej :loveu: [quote name='aga1215']Witaj Magdaleno witaj Bacowo :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Maga100'] Madziu.....kochana schudlas..i spodnie z dooopska Ciebie leca...bo majty widac:diabloti: Stefan mówi moj ulubieniec.....usmmiechniety....:diabloti: Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sie normalnie wzruszyłam piękne fotografie :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzięń Dobry Magduniu!!! Widziałam żeś zazdrościła Ewci że się z nią witają i chwalą i wogóle... piękne zdjątka :loveu: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 witajcie, moje drogie :p nie wiem co pisze, bo piszę z ogródka i słońce wali w monitor i nic nie widzę :p Przeczucie mówi mi jednak, że Luthien, Debe, Waszka, Pańciunia złożyły mi zachwyconą wizytę :diabloti: Jeżeli kogoś pominelam, to niech wybaczy, ponieważ nie dowidzę :diabloti: :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Maga100']Poniżej winno pojawić się zdjęcie :lol::lol::lol: a co to za żółtek? :lol::lol::lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Maga100']Poniżej winno pojawić się zdjęcie i sie pojawiło kochana mła plazowiczko...:cool1: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]prawie anatomia kota:eviltong: witaj piekna Magdaleno;) [/FONT] Quote
dbsst Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 oooooooooooooooo Magdaleno padłam z powodu jajek twego Stefana :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 wiedziałam, że zdjęcie wam się spodoba :evil_lol: zostało zrobione z myślą o was :evil_lol: I nie żaden żółtek, tylko w blasku zachodzącego słońca :diabloti: :diabloti: No, a dzisiaj podczas wczesnowieczornej wycieczki po okolicy, TZ - jaki to się fachowo nazywa - położył motocykl :cool1: Piaszczysta droga wrednie skręcała pod za dużym kątem :cool1: Bo oczywiście to wina drogi :evil_lol: Ja tam szybko zeskoczyłam i nie czekałam na dalszy rozwój wypadków :cool1: A potem było podnoszenie 200kg z ziemi :cool1: a potem oczywiście natychmiastowy telefon do kolegi, coby kolega posłuchał jak pracuje silnik :stupid: to co wydobywa się z rury nie wygląda normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 buhahahahaahhahahah , nie skomentuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahaahhahahah , nie skomentuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie rozumiem o co ci chodzi :cool1: Przecież najważniejszą czynnością jest przyłożenie komórki do silnika i wspólne słuchanie cykania :diabloti: :stupid: a dookoła było bardzo malowniczo, niestety wieczór już zapadał, więc zdjęcia nie bardzo i stygniemy Quote
Vectra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Maga100']nie rozumiem o co ci chodzi :cool1: Przecież najważniejszą czynnością jest przyłożenie komórki do silnika i wspólne słuchanie cykania :diabloti: :stupid: wiesz no sama nie raz miałam przyjemość słuchać warkotu silnika przez telefon :cool3: dzwonił mój mężczyzna , romantycznie mi wyznając " posłuchaj jak mruczy" :diabloti: :diabloti: a w słuchawce warkot czegoś tam , a potem setki pytań - i jak super gada co ? i jak podoba ci się co ? :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Vectra']wiesz no sama nie raz miałam przyjemość słuchać warkotu silnika przez telefon :cool3: dzwonił mój mężczyzna , romantycznie mi wyznając " posłuchaj jak mruczy" :diabloti: :diabloti: a w słuchawce warkot czegoś tam , a potem setki pytań - i jak super gada co ? i jak podoba ci się co ? :roll: :evil_lol: :evil_lol: się nie znasz! to było ważniejsze niż wyznanie miłości! :diabloti: trzy Stefany Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 wszyscy nas mają gdzieś, nikt nie odwiedza mojego fotoblożka :placz: :placz: :placz: muszę się bardziej lansować, tak? :diabloti: i specjalnie dla Dealerki :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Maga100']wszyscy nas mają gdzieś, nikt nie odwiedza mojego fotoblożka :placz: :placz: :placz: muszę się bardziej lansować, tak? :diabloti: tak :cool1: Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 oj Madziu - bo sie hurtowo i masowo przenosimy na przyjazne forum :diabloti: bo to coś mocno niedomaga :diabloti: Stefek-zółtek cuuuudny :lol: a historyjką mnie jak zwykle rozbawiłaś do łez :buzi: uwielbiam twoje komentarze :loveu: Quote
Recommended Posts