Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oczywiście. :p
Ponieważ dzielę się nader chętnie - posiadam niewiele ... :roll:

wdowi grosz jest podobno najcenniejszy :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Już naprawdę nie chcę się powtarzać, ale powalają mnie Twoje fotki na łopatki:mdleje::mdleje:

powtarzasz się, nie wiem czy wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

oto ja, nimfa :evil_lol:

i specjalnie dla Vectruni, Indianin

Stefan mówi

Posted

[quote name='Maga100']

powtarzasz się, nie wiem czy wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Poważnie:crazyeye::crazyeye:Nie możliwe:shake: Ściemniasz mnie robaczku:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']kocham ten wyraz pyszczka , jest taki przyjacielski

zupełnie jak twój :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Poważnie:crazyeye::crazyeye:Niemożliwe:shake:

żartowałam :diabloti:
pisz mi tak więcej :loveu:

[quote name='aga1215']Witaj Magdaleno

witaj Bacowo :p

Posted

witajcie, moje drogie :p nie wiem co pisze, bo piszę z ogródka i słońce wali w monitor i nic nie widzę :p
Przeczucie mówi mi jednak, że Luthien, Debe, Waszka, Pańciunia złożyły mi zachwyconą wizytę :diabloti:
Jeżeli kogoś pominelam, to niech wybaczy, ponieważ nie dowidzę :diabloti: :diabloti:

Posted

wiedziałam, że zdjęcie wam się spodoba :evil_lol:
zostało zrobione z myślą o was :evil_lol:
I nie żaden żółtek, tylko w blasku zachodzącego słońca :diabloti: :diabloti:

No, a dzisiaj podczas wczesnowieczornej wycieczki po okolicy, TZ - jaki to się fachowo nazywa - położył motocykl :cool1: Piaszczysta droga wrednie skręcała pod za dużym kątem :cool1: Bo oczywiście to wina drogi :evil_lol:
Ja tam szybko zeskoczyłam i nie czekałam na dalszy rozwój wypadków :cool1: A potem było podnoszenie 200kg z ziemi :cool1:
a potem oczywiście natychmiastowy telefon do kolegi, coby kolega posłuchał jak pracuje silnik :stupid:

to co wydobywa się z rury nie wygląda normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahaahhahahah , nie skomentuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie rozumiem o co ci chodzi :cool1:
Przecież najważniejszą czynnością jest przyłożenie komórki do silnika i wspólne słuchanie cykania :diabloti: :stupid:

a dookoła było bardzo malowniczo, niestety wieczór już zapadał, więc zdjęcia nie bardzo

i stygniemy

Posted

[quote name='Maga100']nie rozumiem o co ci chodzi :cool1:
Przecież najważniejszą czynnością jest przyłożenie komórki do silnika i wspólne słuchanie cykania :diabloti: :stupid:
wiesz no sama nie raz miałam przyjemość słuchać warkotu silnika przez telefon :cool3: dzwonił mój mężczyzna , romantycznie mi wyznając " posłuchaj jak mruczy" :diabloti: :diabloti: a w słuchawce warkot czegoś tam , a potem setki pytań - i jak super gada co ? i jak podoba ci się co ? :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz no sama nie raz miałam przyjemość słuchać warkotu silnika przez telefon :cool3: dzwonił mój mężczyzna , romantycznie mi wyznając " posłuchaj jak mruczy" :diabloti: :diabloti: a w słuchawce warkot czegoś tam , a potem setki pytań - i jak super gada co ? i jak podoba ci się co ? :roll: :evil_lol: :evil_lol:

się nie znasz! to było ważniejsze niż wyznanie miłości! :diabloti:

trzy Stefany

Posted

wszyscy nas mają gdzieś, nikt nie odwiedza mojego fotoblożka :placz: :placz: :placz:
muszę się bardziej lansować, tak? :diabloti:

i specjalnie dla Dealerki :diabloti:

Posted

oj Madziu - bo sie hurtowo i masowo przenosimy na przyjazne forum :diabloti: bo to coś mocno niedomaga :diabloti:
Stefek-zółtek cuuuudny :lol:

a historyjką mnie jak zwykle rozbawiłaś do łez :buzi:
uwielbiam twoje komentarze :loveu: