agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']ale przyznajmniej z zeszłego roku, więc chociaż można powspominać :diabloti: a to niespodzianka:loveu: piesek i balia...podoba mi sie bardzo:loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):a to niespodzianka:loveu: piesek i balia...podoba mi sie bardzo:loveu: :diabloti: nie kłam , nos ci rośnie :diabloti: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):nie kłam , nos ci rośnie :diabloti: z kazdym dniem jestem bardziej do ciebie podobna...........mamusiu:diabloti: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):z kazdym dniem jestem bardziej do ciebie podobna...........mamusiu:diabloti: no to nie kłam , mamusia nigdy nie kłamie :mad: zawsze mówi prawdę :diabloti: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):no to nie kłam , mamusia nigdy nie kłamie :mad: zawsze mówi prawdę :diabloti: tiaaaa mamusia jak dzien dobry mowi to trza na dwor spojrzec czy jasno....:diabloti: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):tiaaaa mamusia jak dzien dobry mowi to trza na dwor spojrzec czy jasno....:diabloti: dzien dobry :diabloti: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] Ty lepiej zajrzyj na maila na o2.pl, a nie tutaj straszych mnie jakimiś okami :cool1: zajrzałam na maila odpisałam na gie :eviltong: mam nadzieje, że dojdzie :roll: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]prawie jak krasnoludek ogrodowy;) a w balii nie leżałam zwinieta w kłębuszek tylko się pluskałam :eviltong: [/FONT] Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 i zażywasz w niej kąpieli, jak Leon? teraz niet, ale jak bylam mala to moczylismy sobie nozki :diabloti: Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Vectra napisał(a):dzien dobry :diabloti: dobry wieczor:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 pies, balia, balia , pies i ....jeszcze dla odmiany ....pies balia i balia pies.......to urocze.... Dealerowa jestes boska:diabloti: Czesc Madziu.... Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] :crazyeye:przez chwilę się przeraziłam, że zarósł Ci ogródek, ale ufff to nie Twój na szczęście :multi::loveu: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst']zajrzałam na maila odpisałam na gie :eviltong: mam nadzieje, że dojdzie :roll: przeczytawszy [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a w balii nie leżałam zwinieta w kłębuszek tylko się pluskałam :eviltong:[/FONT] to musiała byc duuuuuuża balia :diabloti: :evil_lol: [quote name='*luthien*']heloł balijskie kobity:D:D:D ja nie :shake: [quote name='malawaszka']:crazyeye:przez chwilę się przeraziłam, że zarósł Ci ogródek, ale ufff to nie Twój na szczęście :multi::loveu: przeraziłaś się, podła? :angryy: cieszysz, że mam pustynię? :angryy: ale okazało się, że znajoma znajomej jest ogrodnikiem i architktem zieleni :p Przyjdzie w przyszłym tygodniu i zrobi mi projekt :p :p :p li za uśmiech mój :p :p :p Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 oto kolejna uratowana ze szponów z tych szponów Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ale okazało się, że znajoma znajomej jest ogrodnikiem i architktem zieleni :p Przyjdzie w przyszłym tygodniu i zrobi mi projekt :p :p :p li za uśmiech mój :p :p :p chyba wpadnę popatrzeć na ten uśmiech :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100']o z tych szponów takie rozkoszne szpony :loveu: nie wierze ze moglyby skrzywdzic malą, zieloną jaszczureczke ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Vectra']:p chyba wpadnę popatrzeć na ten uśmiech :evil_lol: przecież znasz go bardzo dobrze :loveu: :loveu: poza tym codziennie rano witam nim nowy dzień :loveu: :loveu: [quote name='Teklunia']takie rozkoszne szpony :loveu: nie wierze ze moglyby skrzywdzic malą, zieloną jaszczureczke ;) :evil_lol: jeszcze żadnej nie uszkodziły, ale to dzięki mła :cool1: I dzięki temu, ze jaszczurki sa gruboskórne i madre - nieruchomieją w szponach, więc kot traci nimi zainteresowanie :cool1: Po co pić z miski, gdzie łatwiej, jak można trudniej? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miska na żarcie dla kotecków:eviltong: [/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] Boże, co za pazerność ! :cool1: Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 chyba widzialam kotecka..........................................i balie:cool1: :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miska na żarcie dla kotecków:eviltong:[/FONT] nikt mi nie powie już teraz, że głodzę koty :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Boże, co za pazerność ! :cool1: oburzyłaś się, Haniu? :p Ty byś się podzieliła z innymi, prawda? :grins: Spacer po łąkach z psami i kotami :cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:razz:wow ...łąkowe swietne;)[/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100'] oburzyłaś się, Haniu? :p Ty byś się podzieliła z innymi, prawda? :grins: Oczywiście. :p Ponieważ dzielę się nader chętnie - posiadam niewiele ... :roll: Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']chyba widzialam kotecka..........................................i balie:cool1: :diabloti: wszędzie widzisz balie :cool1: idź do lekarza i opowiedz mu o swoim problemie :cool1: Quote
Recommended Posts