rotek_ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 basen czy składany czy kopany to dobra rzecz..... ..szczególnie na nasz coraz cieplejszy klimat... Quote
Maga100 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Pysia']Maga nie kopcie basenu... primo - zanim by powstał, to ja i tak będę zgredziałą staruszką (oczywiście bardzo miłą staruszką :loveu: ) secundo- to nie bedzie basen, tylko bardziej oczko, tyle tylko, ze większe, takie żeby pies i człowiek mógł się zamoczyć :p żadnych nenufarów ani glonów. Z jednej strony trawa czy tam piasek, z drugiej kamienny brzeg. Takie są wstępne plany. [quote name='rotek_']basen czy składany czy kopany to dobra rzecz..... ..szczególnie na nasz coraz cieplejszy klimat... TAK. Zazdroszczę codziennie Leonowi jego balii :placz: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witajcie! Kopę lat mnie tu nie było :oops:[quote name='Maga100'] genialne :multi: Leon wygląda jak mały szczeniolek w tej balii :loveu: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Arial]:razz:a ty gdzie się podziewasz .....;)[/FONT] Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 witaj qroolowo :loveu: wsadziłaś psa w balie i uciekłaś czy może zasnełas na fotelu dentysty sadysty :cool1: Quote
Maga100 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Teklunia']Witajcie! Kopę lat mnie tu nie było :oops: genialne :multi: no no, pani Czechowicz mnie nawiedziła :razz: :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a ty gdzie się podziewasz .....;)[/FONT] w pracy, w pracyyyyy :placz: :placz: :placz: [quote name='dbsst']witaj qroolowo :loveu: wsadziłaś psa w balie i uciekłaś czy może zasnełas na fotelu dentysty sadysty :cool1: o mamuniu, a skąd ty wiesz, że ja dzisiaj byłam u dentysty? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Maga100']no no, pani Czechowicz mnie nawiedziła :razz: :razz: no proszę, a myślałam że wpadnę tu incognito ;) Quote
Maga100 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Teklunia']no proszę, a myślałam że wpadnę tu incognito ;) to ja bywam u ciebie incognito, moja droga :diabloti: [quote name='dbsst']hehehehehhehehe :cool1: mam się bać i uciekać? :cool1: Quote
Sabina1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Oprócz tego, ze ściana jest śliczna, to zlituj się, powiedz, skąd wzięłas taką balię. Saba tak się męczy na tym upale, jeziorka nie mam, pomysł z balią wydaje mi się genialny.I ile ona ma średnicy? Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']to ja bywam u ciebie incognito, moja droga :diabloti: czyli, ze sie do mnie nie odzywasz? :crazyeye: oj, nieładnie, nieładnie :mad: Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']mam się bać i uciekać? :cool1: a cóż ja Ci moge powiedzieć :cool1: mam Cie na oku :cool1: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]witaj zapracowana MagdalenoW;) zrobiłaś furorę tą balią ...a ja mam gdzieś fotaska jak się plucham w ...takiej balii w ogródku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witaj zapracowana MagdalenoW;) zrobiłaś furorę tą balią ...a ja mam gdzieś fotaska jak się plucham w ...takiej balii w ogródku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] lepiej poszukaj balii i mi podeślij :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']lepiej poszukaj balii i mi podeślij :diabloti:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:wiesz ile to było lat temu:oops:[/FONT] Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 cześć Madziu balia.... od razu wiadomo ze juz lato :lol: a pamiętasz swoje foty z balią z zeszłego roku? :cool3: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Szukałam tych fot z balią z zeszłego roku ale z powodu zaniku ogników zanikła mi też część szarych komórek :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Sabina1']Oprócz tego, ze ściana jest śliczna, to zlituj się, powiedz, skąd wzięłas taką balię. Saba tak się męczy na tym upale, jeziorka nie mam, pomysł z balią wydaje mi się genialny.I ile ona ma średnicy? nie wiem, musiałabym zmierzyć, a teraz mi się nie chce :grins: ale Leon swobodnie się kładzie, lekko zwinięty. A balia jest z dziada pradziada. Jak znajdziesz na wsi jakiś giees z metalowymi przedmiotami, to pewnie i taka balia tam będzie :p [quote name='dbsst']a cóż ja Ci moge powiedzieć :cool1: mam Cie na oku :cool1: Ty lepiej zajrzyj na maila na o2.pl, a nie tutaj straszych mnie jakimiś okami :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zrobiłaś furorę tą balią ...a ja mam gdzieś fotaska jak się plucham w ...takiej balii w ogródku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] też leżałaś w niej zwinięta w kłębuszek? :evil_lol: [quote name='Gosiek'] balia.... od razu wiadomo ze juz lato :lol: a pamiętasz swoje foty z balią z zeszłego roku? :cool3: jak mogłabym nie pamiętać? :p balia jest ukochana i jedyna :p Quote
Maga100 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Szukałam tych fot z balią z zeszłego roku ale z powodu zaniku ogników zanikła mi też część szarych komórek :evil_lol: już się nie męcz, moja Pysiu :diabloti: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 pies...balia..balia..pies....trawa..balia..pies... nudyyyyyyyyyy:diabloti: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 nooo jaka odmiana:) pies w bali...ho ho:diabloti: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']już się nie męcz, moja Pysiu :diabloti: Och są :multi: Są :multi: Dzieki Ci kobieto milczku :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']pies...balia..balia..pies....trawa..balia..pies... nudyyyyyyyyyy:diabloti: ale przyznajmniej z zeszłego roku, więc chociaż można powspominać :diabloti: Quote
Recommended Posts