Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wpadłam TU z samego Z Rana:diabloti:........szukam Alicji eR:eviltong:[/FONT] Alicjo o tej godzinie do Magdy W???? Kobieto..... przeciez ona....jeszcze sie leni w lozku.......:diabloti: Madziu...nadal Cie kocham....:loveu: bocian przesliczny.....rozumiem ze planujesz powiekszenie rodziny nie tylko waszkowej ale i swojej.....brawo.....:cool1: Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Maga100'][/font] [FONT=Arial]Waszka go przegoniła, ale on mi szepnął, że i tak to nie pomogło [/FONT] qrfa nawet tu o tych głupich bocianach???? :angryy: Quote
Maga100 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']haloooo bylam tu...wszystko widzialam:diabloti: wszystko? nawet to, co niewidoczne? :diabloti: [quote name='Vectra']iiiiiiiiii no ładną masz bramę :diabloti: nie kłam :evil_lol: :evil_lol: [quote name='malawaszka']qrfa nawet tu o tych głupich bocianach???? :angryy: nie ja zaczęłam, bocian przychodzi do mnie codziennie i pasie się za płotem. Leon na niego szczeka (bocian niewzruszony), koty na niego polują (bocian niewzruszony) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wpadłam TU z samego Z Rana:diabloti:........szukam Alicji eR:eviltong:[/FONT] tym razem nie będzie: szukajcie, a znajdziecie :diabloti: dzisiaj kolejny dzień skwaru. W domu fajnie, bo ogródek, w pracy fajnie, bo klimatyzacja, w Wołku koszmarnie, bo nie ma chłodzenia :placz: choinka bożonarodzeniowa (zasadzona w grudniu!) w końcu wypuściła balaski :multi: a oto moje DRZEWA :p Jeszcze tylko 7 lat i będzie cień :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 widzialam znowu....i tak sie gapilam ze dostrzeglam papierochy i ide zapalic :diabloti: aaaaa dobry ze wieczor:) Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Maga100'] nie ja zaczęłam, bocian przychodzi do mnie codziennie no więc właśnie!!!! DO CIEBIE!!! nie do mnie :diabloti: i mła proszę w to nie mięszać :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer'] widzialam znowu....i tak sie gapilam ze dostrzeglam papierochy i ide zapalic :diabloti: i po co się gapi, tam gdzie nie powinna? :diabloti: na zdrowie jak widać ci to nie wychodzi :diabloti: [quote name='malawaszka']no więc właśnie!!!! DO CIEBIE!!! nie do mnie :diabloti: i mła proszę w to nie mięszać :diabloti: to nie ja zaczęłam Krucjatę Bocianową Weszki :cool1: ja wiem skąd się biorą dzieci, ale nie chcę wyprowadzać z błędu tych niewinnych dziewcząt, co to nie wiedzą :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:o rany wytężam wzrok ale cen nie mogę dostrzec na drzewkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o rany wytężam wzrok ale cen nie mogę dostrzec na drzewkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] buhahahah, są oczywiście, z drugiej strony deseczki :evil_lol: mają wiele zer , więc nie chcę was stresować :evil_lol: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Maga100']buhahahah, są oczywiście, z drugiej strony deseczki :evil_lol: mają wiele zer , więc nie chcę was stresować :evil_lol: nie no nie przejmuj sie tak nami...podaj ceny :diabloti: jak sie zestresuje to se pojde zapalic...poczestujesz mietuskiem:razz: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Maga100']buhahahah, są oczywiście, z drugiej strony deseczki :evil_lol: mają wiele zer , więc nie chcę was stresować :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:to może obróć zdjątko .....może to mnie odstresuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Widziałam Twoją nową brameczkę:loveu::loveu::loveu: I jakieś chwasty, które posadziłaś w ogrodzie:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Maga100'] to nie ja zaczęłam Krucjatę Bocianową Weszki :cool1: ja wiem skąd się biorą dzieci, ale nie chcę wyprowadzać z błędu tych niewinnych dziewcząt, co to nie wiedzą :evil_lol: i całe szczęście bo co by to było jakby nam siętowarzystwo rozpasało :shake: Quote
Maga100 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Widziałam Twoją nową brameczkę:loveu::loveu::loveu: I jakieś chwasty, które posadziłaś w ogrodzie:diabloti: śliczniusie, prawda? I brameczka i chwasteczki :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='malawaszka']i całe szczęście bo co by to było jakby nam siętowarzystwo rozpasało :shake: ooooo, pamiętasz jeszcze o mła? bo myślałam, ze już nie :-( a ja byłam dla ciebie taka dobra i usłużna :placz: Quote
Maga100 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kwiatki od teściowej mają się świetnie a Stefan trenuje Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Stefan zacznie chodzić po ścianach:razz: [/FONT] Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Maga100'] ooooo, pamiętasz jeszcze o mła? bo myślałam, ze już nie :-( a ja byłam dla ciebie taka dobra i usłużna :placz: oczywiście, że pamiętam kochana mła :loveu::loveu::loveu: tak towarzyskim psem nikt mnie jeszcze nie ugościł :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Zawsze wiedziałam , że teściowa przetrzyma WSZYSTKO ! Ale żeby aż tak .... :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]Pokazuję sie że żyję i wpadam to codziennie:p[/FONT] Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Zawsze wiedziałam , że teściowa przetrzyma WSZYSTKO ! Ale żeby aż tak .... :evil_lol: kurde, były przymrozki potem upały bez wody a one się uwzięły :diabloti: teraz to je już podlewam, bo za ładne się zrobiły :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Pokazuję sie że żyję i wpadam to codziennie:p[/FONT] ja u ciebie w blogasku też bywam, ale ciagle nie wpadam w temat, węc odchodzę milcząca :shake: [quote name='malawaszka']a ja nadal pamiętam :evil_lol::diabloti: i obyś pamiętała po kres swych dni :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100'] i obyś pamiętała po kres swych dni :diabloti: o bezlitosna :mdleje: Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']o bezlitosna a może źle ci było? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100']a może źle ci było? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Ty się DOBRZE czujesz ??? Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 HankaRupczewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Ty się DOBRZE czujesz ??? i ONA mówi, że to JA mam wahania nastrojów i takie tam :shake: Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Ty się DOBRZE czujesz ??? tagggg, a co? :grins: [quote name='malawaszka']i ONA mówi, że to JA mam wahania nastrojów i takie tam :shake: ja nie miewam wahań :cool1: ja jestem zrównoważona :cool1: Quote
Recommended Posts