Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='mmbbaj']Dużo masz jeszcze tych fot? :cool3: Już bym chciała zwierzaczki i ohydka :evil_lol: czekaj cierpliwie, ja lubię chronologię :evil_lol: gdzieś pod twoimi oknami, Małgosiu :evil_lol: nie tylko duzi byli Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :multi::multi::multi:patrzę i popadam w zachwyt ...też bym tak chciała pojeździć:oops: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100']czekaj cierpliwie, ja lubię chronologię :evil_lol: poczekam :mdleje: [quote name='Maga100']gdzieś pod twoimi oknami, Małgosiu :evil_lol: eeeeeeeee nie , do mnie jeszcze trochę ;) W tym roku i tak uciekliśmy, co prawda niechcący, do Bei do ogrodu :lol: W zeszłym roku oglądaliśmy taki przejazd z balkonu. Fajnie popatrzeć, ale ryk okropny :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:patrzę i popadam w zachwyt ...też bym tak chciała pojeździć:oops: trza było przyjechać :p udostępniłabym ci moje miejsce w drugim rzędzie :evil_lol: [quote name='mmbbaj']poczekam :mdleje: cierpliwi będą nagrodzeni :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] . Fajnie popatrzeć, ale ryk okropny :evil_lol: trzeba było wdziać kask, wtedy nic nie słychać :evil_lol: a ten przystojniak? :razz: tylko się nie pobijcie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 trójkołowiec moto dla Debe :evil_lol: :evil_lol: i nimfa :diabloti: koniec :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100'] trzeba było wdziać kask, wtedy nic nie słychać :evil_lol: Musiałabym mieć taki i dla Zagraja, on się strasznie boi takiego hałasu ;) [quote name='Maga100']a ten przystojniak? :razz: tylko się nie pobijcie :evil_lol: :loveu:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100'] koniec :cool1: :multi::multi::multi:..;) Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 wsssstręciuchy :cool1: mój azjata :evil_lol: i foka i moja miłość :loveu: pierwsze spotkanie z wielką wodą Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 boshhh jak można w domu takie bydle trzymać :shake: :shake: :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100'] mój azjata :evil_lol: Hahaha i jakiś do Zagraja nie podobny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Vectra']boshhh jak można w domu takie bydle trzymać :shake: :shake: :diabloti: nie można, chyba oddam, bo alergia mi wyskoczyła znienacka :diabloti: [quote name='mmbbaj']Hahaha i jakiś do Zagraja nie podobny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak to jest, jak się kupuje psa na bazarze :shake: a zapewniali, ze to ogar polski :evil_lol: WASZKO!!!! zobacz jak już mamy ślicznie :diabloti: stolik - najnowszy design :diabloti: był bardzo drogi, musiałam sposiłkować się kredytem żeby nie było wątpliwości dla kogo to.... :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100'] Czy mnie oko myli ????? Czy tez widzę tu po prawej stronie prezencik od Tesciowej ? :diabloti: Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100']nie można, chyba oddam, bo alergia mi wyskoczyła znienacka :diabloti: wiesz mnie też sdzi wszystko jakoś ostatnio :shake: znasz może jakiś cichy las ?? drut kolczasty już mam :diabloti: [quote name='Maga100']tak to jest, jak się kupuje psa na bazarze :shake: a zapewniali, ze to ogar polski :evil_lol: ja tez miałam mieć ratlerka , czułałe ....... oszukali mnie :-( [quote name='Maga100']stolik - najnowszy design :diabloti: był bardzo drogi, musiałam sposiłkować się kredytem aaaaa to o to to tak wyłaś mi po nocach :cool1: ćliczny stolik :loveu: , gustowny :loveu: Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Czy mnie oko myli ????? Czy tez widzę tu po prawej stronie prezencik od Tesciowej ? :diabloti: Boszsze, nienawidzę twojego oka bystrego i pamięci dokonałej, a także zdolności do wyławiania szczegółu :cool1: [quote name='Vectra'] aaaaa to o to to tak wyłaś mi po nocach :cool1: ćliczny stolik :loveu: , gustowny :loveu: tak, ale teraz sama rozumiesz, że było o co wyć? :cool3: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :grins::grins::grins::grins::grins: Jesteś wyjątkowa, jak jednorożec ! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [SIZE=2]Witaj z samego ranka :multi:....w kolejny poniedziełek:diabloti: Ale zaje2bisty motorek:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Maga100'] jakis nowy nabytek?? co koteczki musza obwachac i zaakceptowac???? tylko Pelaska robiła inspekcje???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Maga100'] żeby nie było wątpliwości dla kogo to.... :cool1: no prosze...odpowiednie istoty na odpowiednich miejscach...... dlatego takie szerokie to siedzenie zeby oba dwa sie powmiesciły rumacjsy....hihihi :diabloti: a co do artyzmu stolika , to tak..najwyzsza klasa, jakosc, swiatowe treny....i nie kazdego na to stac...Madziu...szacuneczek....:loveu: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 aaaaa motory... motory... motory.... i ten bolid i ten stolik na tarasie aaaaaaaaaaaaaa zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Waszka ja to Cię do domu nie wpuszczę :shake: ja to Ciebie nawet chyba na moją wieś nie wpuszczę :shake: wszytskiego będziesz zazdroscić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Vectra napisał(a):Waszka ja to Cię do domu nie wpuszczę :shake: ja to Ciebie nawet chyba na moją wieś nie wpuszczę :shake: wszytskiego będziesz zazdroscić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Ty tez masz taki stolik???? :mdleje: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 malawaszka napisał(a):to Ty tez masz taki stolik???? :mdleje: powiem więcej , mój cały dom jest taki awangardowy jak ten stolik :cool1: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 malawaszka napisał(a):to Ty tez masz taki stolik???? :mdleje: ona ma lepsiejszy....i sie leka ze jej go porwiesz....:diabloti: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to ja stolika nie pochwaliłam...... Maga stolik zaparł mi decha w piersiach:eviltong: Quote
Maga100 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=4]Ale zaje2bisty motorek:loveu::loveu::loveu: taki bym chciała. ale muszę jeszcze troche poodkładać [quote name='malawaszka']aaaaa motory... motory... motory.... i ten bolid i ten stolik na tarasie aaaaaaaaaaaaaa zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: już mowiłam tła, że tła glupia :diabloti: Leon w oczku wodnym :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 O. Jesteś. Spieszę sie do Kamci, wiec nie zabawię długo :p Czemu nie chcesz ze mną konwersowac na giegie ? :cool3: Quote
Recommended Posts