PIKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Obejrzalam,:loveu: przeczytalam,:roll: umarlam,:evil_lol: lece dalej :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='PIKA']Obejrzalam,:loveu: przeczytalam,:roll: umarlam,:evil_lol: lece dalej :eviltong: a Ty gdzie???? o mozesz do mnie...... u Pysi 2:1...dla dziewczynek- na te chwile.......gdyby ktos nie wiedzial:loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100'] mistrz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co do przygody leśnej.................no prosze jaki masz potencjał w gardzieli na DZIKI tez bo czytając twoja opowieść tak sobie pomylsałam ze biedne małe dziczki uciuekły z chotomowskich lasów na jakieś 100 lat (jak bym była dzikem tak bym zrobiła :evil_lol: ) Quote
Maga100 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst']mistrz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o przyszła droga Debe i nawet się podpisała :evil_lol: samochód kupiła, aby jeździć do swej przyjaciółki? :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 sezon rozpoczęty :cool3: teraz będzie seria zdjęć, bynajmniej nie w temacie psim :diabloti: z góry przepraszam za jakość, ale po raz musiałam wziąć gorszy obiektyw, po dwa ciagle było złośliwie pod słońce, po trzy kiepsko się robi zdjęcia z tylnego siodełka podczas jazdy :cool1: O zmianie ustawień w zależności od światła i innych mogłam zapomnieć :shake: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 wiedziałam ze bedziesz na sezonie siedziałam sobie na fotelu u dentysty i na Jana Pawla widziałam motocyle w ilości imponujacej odrazu o Was pomyślałam :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 To byłas w okolicy i nie zadzwonilas i nie przyjechalas do nas.......????? wrednota....:diabloti: a i dobrze.... bo nas nie bylo ......:loveu: Quote
Maga100 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst']wiedziałam ze bedziesz na sezonie siedziałam sobie na fotelu u dentysty i na Jana Pawla widziałam motocyle w ilości imponujacej odrazu o Was pomyślałam :evil_lol: mam nadzieję, ze stałaś w oknie i machałaś? :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']To byłas w okolicy i nie zadzwonilas i nie przyjechalas do nas.......????? wrednota....:diabloti: a i dobrze.... bo nas nie bylo ......:loveu: byłam, pukałam w okno :diabloti: :razz: Quote
dbsst Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 taaaaaaaaaaaak z tym milionem tamponów ssaków i innych aparatór w gardzieli machałam nie widziałaś tego blasku wiertła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: srebrne w końcu (kiedyś było) Quote
Maga100 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 kierowcy dwuśladów byli zachwyceni :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='dbsst'] siedziałam sobie na fotelu u dentysty i na Jana Pawla aaaaa to ja juz wiem co to byly za wrzaski zagluszające nawet ryk motorow :diabloti: [quote name='Maga100'] byłam, pukałam w okno :diabloti: Do mnie nie zapukalas :obrazic: Quote
Maga100 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='PIKA'] Do mnie nie zapukalas :obrazic: ja byłam tylko pasażerem, a kierowca mnie nie słyszał jak mu kazałam zboczyć z trasy, bo miał jakiś idiotyczny kask na glowie :placz: :diabloti: drogie dziewczyny, za tymi sexownymi pleckami jest wolne miejsce :cool3: :cool3: pusty kosz zaprasza :razz: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Maga100']ja byłam tylko pasażerem, a kierowca mnie nie słyszał jak mu kazałam zboczyć z trasy, bo miał jakiś idiotyczny kas na glowie :placz: :diabloti: musisz ćwiczyć głos :cool1: wpadnij do mistrza na korepetycje :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100']byłam, pukałam w okno :diabloti: \ wziełas drabine??? i pukałas??? no dzielna jestes... tylko chyba nie w moje okna pukałas.......:diabloti: :razz: Madziu, bardzo ładna kreacja.....:loveu: [quote name='PIKA']Do mnie nie zapukalas :obrazic: a po co do Ciebie????:crazyeye: do mnie ....chciała do mnie zapukac tylko drabine miała za krotka....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100'] drogie dziewczyny, za tymi sexownymi pleckami jest wolne miejsce :cool3: :cool3: moj Ci on...moj...:loveu: chyba to mezczyzna mego zycia..... ach ja cudownie przelwałoby sie miedzy paluszkami to sadełeczko.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzien dobry sie z Pania... Quote
Vogue Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100'] Rezerwuję miejsce za tym Panem:evil_lol: Quote
Justa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No prosze, to juz wiem kto mi cały dzień wczoraj za oknem hałasował i uczyć do maturky sie nie dawał :mad: :diabloti: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Maga100']mam nadzieję, ze stałaś w oknie i machałaś? :cool3: byłam, pukałam w okno :diabloti: :razz: Boszzzzzzzzzzzzzzz... Mój TZ jest fotami zachwycony :multi: On kocha motory ;) Quote
Maga100 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Vogue']Rezerwuję miejsce za tym Panem:evil_lol: widzę, że dzięki mnie niektóre panie poznajdują sobie mężczyzn życia :evil_lol: [quote name='Justa']No prosze, to juz wiem kto mi cały dzień wczoraj za oknem hałasował i uczyć do maturky sie nie dawał :mad: :diabloti: ja nie :shake: ja im kazałam byc cicho, ale nie dałam rady zagłuszyć silników :diabloti: Vectra by się przydała :evil_lol: [quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzzzzzzz... Mój TZ jest fotami zachwycony :multi: On kocha motory ;) niech przyjedzie za rok :cool3: [quote name='Patka']o matko co za foty :cool3: no co, typowo psie :evil_lol: :eviltong: Haniu, chciałam zboczyć do ciebie, chciałam :placz: i centrum stolicy. Gdzieśtam siedzi Debe na fotelu dentystycznym :evil_lol: tak bezpieczniej na zakrętach Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dużo masz jeszcze tych fot? :cool3: Już bym chciała zwierzaczki i ohydka :evil_lol: Quote
Recommended Posts