bonita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='aga1215']pamiętaj posiać trawę dla kotów:multi: Lepiej kocimiętkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczny Twój Lełon i te jego dwa koty:loveu: Pozdrowionka Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Pysia']Super dywanik :multi: Ja musiałabym kupić jakieś dziwne bo musiałyby być czarne przy czym z kota mam najwięcej kudłów a ten jest błękitno biały :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dywan w kolorze melanż:eviltong:czarno biało błękitny Cześć pańciu kotopsów:razz:zazdraszczam ci tego wszystkiego ...nawet tych dzików;) Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='bonita'] Śliczny Twój Lełon i te jego dwa koty:loveu: Dumna i blada dziękuje :grins: [quote name='Alicjarydzewska']...nawet tych dzików;) Alicjo, to ja się z tobą podzielę! :bigok: Oddam ci dziki. Mało tego - bierz WSZYSTKIE! :bigok: Jutro wzięłam sobie wolny dzien. I w związku z tym jutro ma lać cały dzień :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Stefan Zwiedzacz Leon Nie-Kopacz Quote
mmbbaj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu: i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy Oj tak! :multi: A jak jeszcze tą poranną kawę sobie, tak po prostu w piżamce wypijesz, zaraz po wstaniu z łóżeczka :loveu::loveu::loveu: A na ogród przyjdzie czas ;) Cieszę się, że jesteś szczęśliwa Magda, bardzo! A kotopsy cudne :loveu::loveu::loveu: Te kociska jak porosły :crazyeye: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Witaj, Mmbbaju :p Koty porosły i porastać będa. Ale już Stefan jest większy od Pelagii. Pelgia ogląda świat z bezpiecznego tarasu, dalej sie nie zapuszcza Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']Witaj, Mmbbaju :p Koty porosły i porastać będa. Ale już Stefan jest większy od Pelagii. Pelgia ogląda świat z bezpiecznego tarasu, dalej sie nie zapuszcza Magda czy Pela ma bursztynowe oczy? Quote
Hanna R. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz: A jak wyzdrowieję ( planuję być zdrowa od poniedziałku :evil_lol: - i nie będę miała czasu wtedy ) to kto za mnie rozgryzie to moje Badziewne Ustrojstwo Które Robi Duuuużo Gorsze Zdjecia ???? Gorsze niż Twoje ? :placz: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz: A jak wyzdrowieję ( planuję być zdrowa od poniedziałku :evil_lol: - i nie będę miała czasu wtedy ) to kto za mnie rozgryzie to moje Badziewne Ustrojstwo Które Robi Duuuużo Gorsze Zdjecia ???? Gorsze niż Twoje ? :placz: powiem ci że robisz gorsze zdjęcia nawet niż ja :diabloti: Babuniu :loveu: :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Pysia']Magda czy Pela ma bursztynowe oczy? tak właśnie takie ma :p [quote name='HankaRupczewska']Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz: A jak wyzdrowieję ( planuję być zdrowa od poniedziałku :evil_lol: - i nie będę miała czasu wtedy ) to kto za mnie rozgryzie to moje Badziewne Ustrojstwo Które Robi Duuuużo Gorsze Zdjecia ???? Gorsze niż Twoje ? :placz: żadna lustrzanka nie robi brzydkich zdjęć, bo tak. Ale sama tez nie robi ładnych :cool1: Nie do ciebie piję, Hanno, bo ty stanowczo przesadzawszy. Wręcz mijawszy się z prawdą obiektywną. Ja ci tylko napiszę, że godzinami ćwiczę ustawienia. Okoliczni nieliczni sąsiedzi już sobie mnie pokazują palcami: o, znowu ta wariatka kica po ogrodzie z aparaturą przy oku, robi pstryk, zaglada w ekran LCD, a następnie głośno wyraża swoją dezaprobatę dla wykonanego właśnie ujęcia, używając rozbudowanego słownictwa, składającego się najczęściej z jednego wyrazu na "K". I nie jest to "Kurra!" :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No i właśnie ja się obawiam ze nawet jak kupię super aparat to moje foty będą beznadziejne :evil_lol: Bo ja jestem konsekwentna ale tylko jeżeli chodzi o prace i spy :cool3: Rozgryzanie nie jest moją mocną stroną różnych urządzeń :diabloti: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja tam się ciesze że mam w końcu aparat który nadąża za moimi psami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 szczęśliwy znudzony zasnący :evil_lol: Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze Generalnie ten tandem razem zwiedzał przepastny ogród z bujna roślinnością, bo Pelagia ani myślała się dołączać żegnam Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Matko pzrejrzalam to wszystko :mdleje: Cudne kotospy :loveu: Foty takie sobie :evil_lol: [quote name='Maga100'] za to na piatek mam już plan i jak nic mi nie wyskoczy i pogoda bedzie taka jak dziś, to się nigdzie nie ruszam :p Ty mialaś do mnie wpaść w tym tygodniu jak dobrze pamietam :eviltong: Quote
aga1215 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']Dumna i blada dziękuje :grins: Alicjo, to ja się z tobą podzielę! :bigok: Oddam ci dziki. Mało tego - bierz WSZYSTKIE! :bigok: Jutro wzięłam sobie wolny dzien. I w związku z tym jutro ma lać cały dzień :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Magda - to może Ty lepiej idź jutro do pracy;) :evil_lol: [quote name='Maga100"'] Stefan Zwiedzacz Leon Nie-Kopacz chyba mi sie nie podobają :shake: Twoje fotki:shake: nic a nic:shake: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='PIKA']Matko pzrejrzalam to wszystko :mdleje: i bardzo dobrze ci tak. Ja codziennie u ciebie ogladam i nadrabiam i nadrabiam i oglądam ten przyrost (naturalny, zgodny z najnowszymi dyrektywami) [quote name='PIKA'] Ty mialaś do mnie wpaść w tym tygodniu jak dobrze pamietam :eviltong: pamiętasz dobrze :cool1: ale ja dzisiaj wyszłam z pracy o 21.15 :cool1: wpadnę w przyszłym. Ty i tak od dawna jesteś w domu, jak ja wychodzę z pracy. Nawet jak wychodzę "wcześsniej" Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):Ja tam się ciesze że mam w końcu aparat który nadąża za moimi psami :evil_lol: A ja potrzebuję aparatu który nadąrzy za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):A ja potrzebuję aparatu który nadąrzy za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: samo myślących aparatów nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100'] pamiętasz dobrze :cool1: ale ja dzisiaj wyszłam z pracy o 21.15 :cool1: wpadnę w przyszłym. Ty i tak od dawna jesteś w domu, jak ja wychodzę z pracy. Nawet jak wychodzę "wcześsniej" możesz pzred pracą :evil_lol: ja w poniedzialek jestem jeszcze w domu ;) Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: samo myślących aparatów nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Naprawde? To ja nie kupuje :shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Naprawde? To ja nie kupuje :shake::evil_lol: serio , szkoda kasy na te badziewia co teraz są w sprzedaży :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='malawaszka'] :multi: Pelagia poza tarasem :multi: no co ty za bzdury opowiadasz :cool1: Przecież ona jest na tarasowych schodkach :cool1: Na ostatnim stopniu :diabloti: [quote name='PIKA']możesz pzred pracą :evil_lol: jak wstanę wcześniej, to może może :grins: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']no co ty za bzdury opowiadasz :cool1: Przecież ona jest na tarasowych schodkach :cool1: Na ostatnim stopniu :diabloti: ożesz ale fo pa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka']ożesz ale fo pa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak :obrazic: bo to najnowocześniejszy projekt schodów tarasowych :cool1: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Maga100']tak :obrazic: bo to najnowocześniejszy projekt schodów tarasowych :cool1: Buahahahaha Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol: Quote
Recommended Posts