Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']pamiętaj posiać trawę dla kotów:multi:

Lepiej kocimiętkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Śliczny Twój Lełon i te jego dwa koty:loveu:

Pozdrowionka

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Super dywanik :multi: Ja musiałabym kupić jakieś dziwne bo musiałyby być czarne przy czym z kota mam najwięcej kudłów a ten jest błękitno biały :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , dywan w kolorze melanż:eviltong:czarno biało błękitny
Cześć pańciu kotopsów:razz:zazdraszczam ci tego wszystkiego ...nawet tych dzików;)

Posted

[quote name='bonita']
Śliczny Twój Lełon i te jego dwa koty:loveu:

Dumna i blada dziękuje :grins:

[quote name='Alicjarydzewska']...nawet tych dzików;)

Alicjo, to ja się z tobą podzielę! :bigok: Oddam ci dziki. Mało tego - bierz WSZYSTKIE! :bigok:

Jutro wzięłam sobie wolny dzien. I w związku z tym jutro ma lać cały dzień :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Stefan Zwiedzacz

Leon Nie-Kopacz

Posted

[quote name='Maga100']tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu:
i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy

Oj tak! :multi: A jak jeszcze tą poranną kawę sobie, tak po prostu w piżamce wypijesz, zaraz po wstaniu z łóżeczka :loveu::loveu::loveu: A na ogród przyjdzie czas ;) Cieszę się, że jesteś szczęśliwa Magda, bardzo!

A kotopsy cudne :loveu::loveu::loveu: Te kociska jak porosły :crazyeye:

Posted

Witaj, Mmbbaju :p
Koty porosły i porastać będa. Ale już Stefan jest większy od Pelagii.

Pelgia ogląda świat z bezpiecznego tarasu, dalej sie nie zapuszcza

Posted

[quote name='Maga100']Witaj, Mmbbaju :p
Koty porosły i porastać będa. Ale już Stefan jest większy od Pelagii.

Pelgia ogląda świat z bezpiecznego tarasu, dalej sie nie zapuszcza

Magda czy Pela ma bursztynowe oczy?

Posted

Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz:
A jak wyzdrowieję ( planuję być zdrowa od poniedziałku :evil_lol: - i nie będę miała czasu wtedy ) to kto za mnie rozgryzie to moje Badziewne Ustrojstwo Które Robi Duuuużo Gorsze Zdjecia ????
Gorsze niż Twoje ? :placz:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz:
A jak wyzdrowieję ( planuję być zdrowa od poniedziałku :evil_lol: - i nie będę miała czasu wtedy ) to kto za mnie rozgryzie to moje Badziewne Ustrojstwo Które Robi Duuuużo Gorsze Zdjecia ????

powiem ci że robisz gorsze zdjęcia nawet niż ja :diabloti: Babuniu :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Magda czy Pela ma bursztynowe oczy?

tak właśnie takie ma :p

[quote name='HankaRupczewska']Ja przez Ciebie wpadam w mega-kompleksy :placz:

żadna lustrzanka nie robi brzydkich zdjęć, bo tak. Ale sama tez nie robi ładnych :cool1: Nie do ciebie piję, Hanno, bo ty stanowczo przesadzawszy. Wręcz mijawszy się z prawdą obiektywną.
Ja ci tylko napiszę, że godzinami ćwiczę ustawienia. Okoliczni nieliczni sąsiedzi już sobie mnie pokazują palcami: o, znowu ta wariatka kica po ogrodzie z aparaturą przy oku, robi pstryk, zaglada w ekran LCD, a następnie głośno wyraża swoją dezaprobatę dla wykonanego właśnie ujęcia, używając rozbudowanego słownictwa, składającego się najczęściej z jednego wyrazu na "K". I nie jest to "Kurra!" :evil_lol:

Posted

No i właśnie ja się obawiam ze nawet jak kupię super aparat to moje foty będą beznadziejne :evil_lol: Bo ja jestem konsekwentna ale tylko jeżeli chodzi o prace i spy :cool3: Rozgryzanie nie jest moją mocną stroną różnych urządzeń :diabloti:

Posted

szczęśliwy

znudzony

zasnący :evil_lol:

Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze

Generalnie ten tandem razem zwiedzał przepastny ogród z bujna roślinnością, bo Pelagia ani myślała się dołączać

żegnam

Posted

Matko pzrejrzalam to wszystko :mdleje: Cudne kotospy :loveu:
Foty takie sobie :evil_lol:

[quote name='Maga100']
za to na piatek mam już plan i jak nic mi nie wyskoczy i pogoda bedzie taka jak dziś, to się nigdzie nie ruszam :p

Ty mialaś do mnie wpaść w tym tygodniu jak dobrze pamietam :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']Dumna i blada dziękuje :grins:

Alicjo, to ja się z tobą podzielę! :bigok: Oddam ci dziki. Mało tego - bierz WSZYSTKIE! :bigok:

Jutro wzięłam sobie wolny dzien. I w związku z tym jutro ma lać cały dzień :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Magda - to może Ty lepiej idź jutro do pracy;) :evil_lol:
[quote name='Maga100"']
Stefan Zwiedzacz

Leon Nie-Kopacz

chyba mi sie nie podobają :shake: Twoje fotki:shake: nic a nic:shake:

:loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Matko pzrejrzalam to wszystko :mdleje:

i bardzo dobrze ci tak. Ja codziennie u ciebie ogladam i nadrabiam i nadrabiam i oglądam ten przyrost (naturalny, zgodny z najnowszymi dyrektywami)

[quote name='PIKA']
Ty mialaś do mnie wpaść w tym tygodniu jak dobrze pamietam :eviltong:

pamiętasz dobrze :cool1:
ale ja dzisiaj wyszłam z pracy o 21.15 :cool1:
wpadnę w przyszłym. Ty i tak od dawna jesteś w domu, jak ja wychodzę z pracy. Nawet jak wychodzę "wcześsniej"

Posted

Vectra napisał(a):
Ja tam się ciesze że mam w końcu aparat który nadąża za moimi psami :evil_lol:

A ja potrzebuję aparatu który nadąrzy za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja potrzebuję aparatu który nadąrzy za mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: samo myślących aparatów nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

pamiętasz dobrze :cool1:
ale ja dzisiaj wyszłam z pracy o 21.15 :cool1:
wpadnę w przyszłym. Ty i tak od dawna jesteś w domu, jak ja wychodzę z pracy. Nawet jak wychodzę "wcześsniej"
możesz pzred pracą :evil_lol:

ja w poniedzialek jestem jeszcze w domu ;)

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: samo myślących aparatów nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Naprawde? To ja nie kupuje :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

:multi: Pelagia poza tarasem :multi:

no co ty za bzdury opowiadasz :cool1: Przecież ona jest na tarasowych schodkach :cool1: Na ostatnim stopniu :diabloti:

[quote name='PIKA']możesz pzred pracą :evil_lol:

jak wstanę wcześniej, to może może :grins:

Posted

[quote name='Maga100']no co ty za bzdury opowiadasz :cool1: Przecież ona jest na tarasowych schodkach :cool1: Na ostatnim stopniu :diabloti:

ożesz ale fo pa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ożesz ale fo pa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak :obrazic:
bo to najnowocześniejszy projekt schodów tarasowych :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']tak :obrazic:
bo to najnowocześniejszy projekt schodów tarasowych :cool1:
Buahahahaha
Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol: