PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):znalazłam super dom z niezłą działką w Wiązownej (czy jakoś tak) za 326 tyś :cool3: dom 230m2 działka 1260m2 TZ się oczy zaświeciły ale potem doszedł do wniosku że daleko :/ a co on by chcial w Centrum? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 "Maga100" napisał(a): mała przekąseczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga wróci wyedukowana:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten wzrok Maga do Łodzi jedziesz:razz: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten wzrok Maga do Łodzi jedziesz:razz: Ten wzrok to jest klasyczny INDIANIN :diabloti: jak Ivanek tak robi to znaczy że zaras będzie ATAKOWAŁ :mad: :mad: Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jak jeszcze bedzie nasz" dom to jedziemy go oglądnąć :cool1: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):jak jeszcze bedzie nasz" dom to jedziemy go oglądnąć :cool1: super :multi: :multi: :multi: Quote
Jupi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie chce się wtrącać ale coś sie przyczepiło Leonowi do pyszczka:crazyeye: :evil_lol: a jakie ma to cos oczy:loveu: Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Jupi'] nie chce się wtrącać ale coś sie przyczepiło Leonowi do pyszczka:crazyeye: :evil_lol: a jakie ma to cos oczy:loveu: To COŚ ma kocie oczy:evil_lol: i uszy skulone jakby było rozeżlone:cool3: Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 jezzzdem .... :mdleje: przyjęłam taki zasób wiedzy, że ledwo żyję.... :mdleje: chyba zaraz pójdę spać :cool1: bo tam szczególnie uczyłam się nocami :cool1: [quote name='dbsst']znalazłam super dom z niezłą działką w Wiązownej (czy jakoś tak) za 326 tyś :cool3: dom 230m2 działka 1260m2 jest świetny, świetny, BIERZ! a tanio... Tanio, bo to satn surowy otwarty i nie każdy ma ochotę. Ludzie wolą albo budować sami, albo kupić taki gotowy do zamieszkania. ale ten jest ma naprawdę świetny projekt :bigok: [quote name='PIKA']a co on by chcial w Centrum? :crazyeye: i własnie tu tkwi problem, bo nie może zebrać 5 milionów złotych polskich na takowy :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :razz:ooo uczyłaś sie w nocy....:cool1:....teraz rozumię Twój post u Vectry....połóż się ....zmęczona ;)jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Magda a czego się nauczylaś? :cool3: Szczególnie mnie ta wiedza nocna interesuje :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Madziu ? Czy traperki sie przydały ? hahahha, tak, wszystkich zachwyciłam nimi :p ale ja pozostałam ponad to :p :evil_lol: :evil_lol: [quote name='PIKA']Magda a czego się nauczylaś? :cool3: Szczególnie mnie ta wiedza nocna interesuje :evil_lol: dużo pożytycznych rzeczy się wyuczyłam. Np. to, że wcale a wcale nie porzebuję 8 godzin snu :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Magda ale byłoby super jakby i Dominika miała dom :multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ośrodek był całkiem milutki :loveu: Domki lasek wódka :evil_lol: :evil_lol: w betonowym zalewie ale za to jaki piekny widok :loveu: kto chce namiar, aby zarezerwować domek na wakacje? :cool3: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Maga100']Ośrodek był całkiem milutki :loveu: Domki lasek wódka :evil_lol: :evil_lol: w betonowym zalewie ale za to jaki piekny widok :loveu: kto chce namiar, aby zarezerwować domek na wakacje? :cool3: Boszzzzz a gdzies Ty była :crazyeye: Quote
Maga100 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Pysia']Boszzzzz a gdzies Ty była :crazyeye: w ośrodku szkoleniowo-konferencyjnym usytuowanym w malowniczej scenerii Elektrowni Bełchatów :loveu: Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 witaj uwodzicielko cudzych TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja prosiłam BEZ ZWROTÓW !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Maga100'] wódka :evil_lol: :evil_lol: ja patrzę i patrzę i zadnej wódki nie widze :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Maga100']w ośrodku szkoleniowo-konferencyjnym usytuowanym w malowniczej scenerii Elektrowni Bełchatów :loveu: oooo to moje rodzinne rejony...to nie było czegos bardziej ekologicznego?????:diabloti: moje miasteczko rodzinne to Piotrków Trybunalski Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Och Maga ........zazdraszczam wycieczki;).....u nas są podobne klimaty przy Elektrowni Rybnik jakby kto reflektował:razz: Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Super miałaś ,,wakacje":evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Madziu kofffannaaa czy juz odespałas przyswajanie noca wiedzy???? martwie sie o Ciebie.....:diabloti: Quote
Recommended Posts