Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']

Magda - te foty mnie powaliły - rewelka :loveu:

hahaha i ślady dzików focisz...brawo za odwagę :evil_lol:

Stefcio odważny chłopak :multi: a Pela jak widać najlepiej czuje sie w domku :cool3:

Witaj Gosiu :p
Śladom mogę robić zdjecia, byle tylko ich sprawcy trzymali się ode mnie z daleka :evil_lol: Do lasu mogę iść w dużej i hałaśliwej grupie, a i tak mam wrażenie, ze zza krzaka obserwują mnie świńskie oczka :evil_lol:

[quote name='Pysia']Nadal tropisz dziki? :evil_lol: Ja tęsknie do wiosny. Takiej cieplutkiej :loveu:

ja też już bym chciała :shake: Co z tego, ze nie mam ogródka, ani nawet trawki, co z tego, że na tarasie beton, co z tego wszystkiego, ale jakby było ciepło i słoneczko to wszystko inaczej :placz:
Tego co jest teraz nie znoszę, ni to zima, ni wiosna :cool1:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']:hmmmm: a co tu tak pusto :-o
wszyscy się przestraszyli i uciekli ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie, czekają aż Dama pierwsza sie wypowie i zachęci innych do konwersacji na poziomie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']tylko widze dwa posty wyżej zachęte i nikt nie skorzystał ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a widziałaś gdzieś tam pytajnik?

Pysiu, nie bój się, kochana :bigok:

Posted

[quote name='Maga100']a widziałaś gdzieś tam pytajnik?

Pysiu, nie bój się, kochana :bigok:
Wolę być ostrożna bo licho wie co w Tobie siedzi :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

Jakie piękne foteczki :loveu::loveu:. Gosiek ma talent fotograficzny i jeszcze ty :razz:. A ja takie beztalencie fotograficzne :placz:.
Nie jestem zazdrosna

Posted

[quote name='Maga100'] Do lasu mogę iść w dużej i hałaśliwej grupie, a i tak mam wrażenie, ze zza krzaka obserwują mnie świńskie oczka :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to zaproś koleżanki na wycieczkę krajoznawczą;)

Posted

[quote name='Maga100']nie, czekają aż Dama pierwsza sie wypowie i zachęci innych do konwersacji na poziomie :evil_lol:

niskim? :evil_lol:

[quote name='Vectra']Madgusiu przybywam Cię ratować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ojej jaki sliczny :loveu:

zaczynam lubiac pająki :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
I Magda znowu nie ma pytań! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zatkało ją :evil_lol: nie wie co powiedzieć i jak wyrazić swoją wdzięczność :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Maga coś się opuściłas z foceniem i jeszcze wyśmiewasz nasze pajączki:loveu:

ja ciężko pracuję i nie mam czasu z aparatem biegać :diabloti:

[quote name='Pysia']Hahahahahahaha
A do mnie to nie przybyłaś mnie ratować :mad:

jak to nie, ślepa mańko? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja ciężko pracuję i nie mam czasu z aparatem biegać :diabloti:
:roll:a gdzie ja napisałam że masz biegać ....z aparatem na dodatek z lufa się nie da biegać

Posted

[quote name='Maga100']ja ciężko pracuję i nie mam czasu z aparatem biegać :diabloti:

jak to nie, ślepa mańko? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Byłam u okulisty i ponoć widzę :eviltong:
A przyszła na ratunek po mojej interwencji :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll:a gdzie ja napisałam że masz biegać ....z aparatem na dodatek z lufa się nie da biegać

z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol:

wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol:

wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol:

no pewnie ze sie stęskniłyśmy :lol:
Stefan jak widać nie przepada za przytulaniem... widzisz coś przez ta grzywkę?

hahaha od biedy i biegać da sie z lufa... choć jeszcze tego nie praktykowałam :diabloti:
wiesz co dziś robilam? Przejrzałam sobie pewną galerię prawie od początku - dokładnie.... pooglądałam sobie foty :cool3:
Foty bardzo się zmieniały... z czarnych niewiadomych po piekne i ostre jak zyleta.... czyją galerię sobie przegladalam?