Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']nie wiem ile jeszcze tu pobedę, bo zaczynam mieć przerwy w dostawie prądu :cool1: :cool1:

w psiej misce jest smaczniejsza woda niż w kociej :roll:

Jestem pewna, że Leon jest przeciwnego zdania:evil_lol:
Witaj Maga!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madzik :diabloti: piękne foteczki. WCALE nie są nudne :diabloti:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

A tak wyglądał pokój, gdy wróciłam z pracy :cool1: Już nie sprawdzę co będzie fajnego w TV :cool1:

Posted

[quote name='aga1215']Jestem pewna, że Leon jest przeciwnego zdania:evil_lol:
Witaj Maga!

witaj!

hahah, a skąd wiesz? :lol: Bo Leon OCZYWIŚCIE pije tylko i wyłącznie z małej kociej miseczki :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']witaj!

hahah, a skąd wiesz? :lol: Bo Leon OCZYWIŚCIE pije tylko i wyłącznie z małej kociej miseczki :cool1:

o - to zupełnie jak Wektor:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie zgadłaś :shake: To Leon :cool1:

Tak pomyślałam :evil_lol: I cieszę się, że jesteś cała i zdrowa i dach chyba też jest na swoim miejscu? :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Tak pomyślałam :evil_lol: I cieszę się, że jesteś cała i zdrowa i dach chyba też jest na swoim miejscu? :multi:

Dom wytrzymał :evil_lol:
W nocy nie było prądu, teraz wciąż nie ma jednej fazy.
Znowu moje śmieci pofruneły do Karkowa, mimo ze kontener położyłam na płasko na ziemi :cool1:
Zgromadzone za szopką dachówki są rozwłóczone po całym terenie :cool1:
Poza tym bez szkód :p

Posted

[quote name='Maga100']
Znowu moje śmieci pofruneły do Karkowa, mimo ze kontener położyłam na płasko na ziemi :cool1:

To one tym razem w kontenerze pofrunęły? :evil_lol: Ale nic to, Maga, nieważne! Najważniejsze, że TWÓJ DOM wytrzymał taką próbę! :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ja jednak myślę, że lepiej ich unikać :cool1: Nigdy nie wiadomo jak zachowa się pies, a w szczególności taki nie przygotowywany na takie sytuacje. Ogar Miodun, zginął, kilka dni temu, bo źle podszedł dzika :-(
Przecież ja napisałam wyraźnie, że dokąd nie zostanie zaatakowany...;)
Zwierzęta dzikie nie atakują bez powodu. One unikają kontaktu z człowiekiem, bo się go boją.

Posted

[quote name='Maga100']

Aneczko, zazdrość to brzydkie uczucie i niegodne damy :evil_lol:
A trudno!
I tak zazdroszczę:eviltong:

musiałby położyc się na nich :evil_lol: Poza tym Leon nie ma w sobie gracji i ciagle je depcze :cool1:

Matko u mnie to samo. Basco wcale nie patrzy na czym staje...:shake:

Posted

[quote name='an3czka']Przecież ja napisałam wyraźnie, że dokąd nie zostanie zaatakowany...;)

A ja napisałam wyraźnie, że lepiej unikać bo nie można przewidzieć reakcji psa ;) Jestem pewna, że Maga nie atakowałaby dzika, ale Leona już taka pewna bym nie była :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

dzizessss maga jakim cudem trafil ci sie taki leon ktory wszystko znosi :crazyeye::razz: jestem w szoku :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pelagia mu robi szpileczki jak cioteczka debe;)